• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زلزله در بازار موبایل: قبل از خرید به همه چیز خوب فکر کن!

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
توزیع گوشی Galaxy S5 و انتشار نسخه آزمایشی Windows 10 و اعلام توزیع قریب الوقوع Galaxy S6 در بازارهای منطقه شرق آسیا در ماه های اخیر موجب شد که بازار گوشی موبایل، تبلت و بازی های اندرویدی سازگار با ویندوز ۹ و ۱۰ به شدت شاهد نوسان بوده و معاملات گوشی و... شاهد رکود بی سابقه ای شود.

فروشنده گوشی در بازار علاءالدین تهران این وضعیت را بی سابقه دانسته و می گوید: گوشی هایی که در هنگ کنگ توزیع شد و روز بعد سر از بازار ایران درآورد سازگار با نسخه ویندوز اندرویدی نسخه ۷ و قبل از آن است و برخی از گوشی ها قابلیت سازگار شدن با ویندوز ۸ (Windows 8) را هم دارد اما با شایعه انتشار نسخه ۹ و ۱۰ ویندوز بسیاری از مدل های گوشی اندروید عملاً از بازار حذف شده و خسارات بی سابقه ای به واردکنندگان، فروشندگان و مصرف کنندگان وارد کرده است که به نظر می رسد اکنون زمان ورود دولت به بازار (موبایل و...) است تا از ضرر و زیان بیشتر به این بخش از اقتصاد ملی جلوگیری کند.

وی افزود: حتی مدل های قدیمی تر هم از این موج ناسالم واردات گوشی های جدید و توزیع و جمع آوری شدن آن ها دچار ضرر و زیان شده و شوک قیمتی به تمام برندهای مشهور و پرطرفدار وارد شده است.

این فروشنده اقتصاد گوشی موبایل، تبلت، نرم افزارهای ست گوشی و بازی های اندرویدی را حدود ۱۰ درصد گردش مالی بازار IT دانست و ادامه داد: بازار IT در تمامی دنیا کاملاً تحت کنترل بوده اما در ایران کاملاً از کنترل خارج است لذا این بازار و معاملات آن همواره بر اقتصاد ملی تأثیر منفی و مثبت داشته لذا باید مانند همه دنیا دولت کنترل ورود و صادرات آیتم های این بازار یعنی گوشی، تبلت، بازی و... را در اختیار داشته و بخش خصوصی (بازار) را در بازار جهانی IT هدایت کند.

روزنامه خراسان

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
خوب وقتی اندروید L داره میاد ویندوز هم باید یه تکونی به خودش بده دیگه /من که فقط رو کامپیوتر رو ویندوز مانور میدم نه بیشتر :D
سامسونگ اگه s6 بده بیرون که دیگه شورشو در آورده فقط هی میخواد بزنه تو سر بار خودش واسه سری s یه باطریه خوب نزد واسه نوت که باطریاش خوب بود که سره نوت 4 خرابکاری کرد :confused:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
یعنی بازم صبر کنم؟ :D من هر وقت می خوام بگیرم، این قدر بالا و پایین می کنم، بعد هم آخر سر تصمیم نمی تونم بگیرم، بعدش هم هی ارزونتر می شه، تشویق می شم بازم صبر کنم. آخرش هم گوشی اول و آخر عمرم فکر کنم همین k750 باشه. :D

djmojtaba2

Registered User
لایک‌ها
56
یعنی بازم صبر کنم؟ :D من هر وقت می خوام بگیرم، این قدر بالا و پایین می کنم، بعد هم آخر سر تصمیم نمی تونم بگیرم، بعدش هم هی ارزونتر می شه، تشویق می شم بازم صبر کنم. آخرش هم گوشی اول و آخر عمرم فکر کنم همین k750 باشه. :D
خوب بگیر دیگه تا سری جدید هنوز نیومده

بالا