• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زمان بیدار کرذن لاکپشت مالزی ( سنگاپور ؟ ) از خواب زمستانی

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
سلام
یکی از این لاکپشت کوچیک ها گرفتم که یادم نمیاد مالزی می گن یا سنگاپوری. براش یک تریوم 30*30*20 ساختم که جای خاک ، سنگزیره ریختم.
چند وقت پیش اومدم دیدم نیست، خاک رو کنار زدم دیدم زیرش خوابید بود و بیدارش کردم !!!
دوباره بعد از 2-3 هفته دیدم بازم غیب شده . دوباره خاک رو کنار زدم و متاسفانه باز هم اشتبا ها بیدارش کردم

الان دوباره رفته خوابیده. هر 2 باری که بیدارش کردم اصلا غذا نخورد ! کی و چطور بیدارش کنم و غذا چی بدم ؟
براش میگو میریزم که وقتی توو آکواریوم بود خیلی با اشتها می خورد اما الان 2 ماه نمی خوره

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
خب رفته به خواب زمستانی حتما
من یک لاکی بزرگ دارم روسیه ای هست
خاکی هم هست
الان چند ماه رفته تو زیر زمین مون خوابیده
اینا خودشون بدنشون را تنطیم میکنن
فکر کنم باید بزاری بخوابه و خودش بیدار بشه

Noctis Lucis

Registered User
لایک‌ها
18
من از اینا داشتم.تا اونجا که یادمه خودش بیدار میشه موقش که شد.یهو صبح بیدار میشی میبینی سرو حال داره نگات می کنه :happy:

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
آخه طفلکی رو از ترس اینکه نکنه گم شده یا در رفته، با جا بجا کردن خاک و دنبالش گشتن 2 بار از خواب پروندم، دفعه دوم حداقل 10 روز بدون اینکه یک ذره غذا بخوره رفته بود توو آب شنا می کرد و نخوابید تا 2-3 روز پیش ! غذا هم که براش نمی تونم از الان بریزم چون 3-4 روزه فاسد میشه و بوو گند میگیره و اصلا دیگه نمی خورتش ! توو حیات یا بیرون هم نیست که بگم از آب و هوا فهمیده و خوابیده ! وسط اتاق توو یک محیط بسته با دمای نسبتا مناسب !
اگه غذا می خورد بیدارش می کردم ولی حس می کنم چرخه بدنش یک جورایی به این خواب نیاز داره و داره غذاهایی که تابستون جمع کرده رو الان می سوزونه !

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز این تراریوم به مرور زمان دردسر زیادی برات درست میکنه برای اینکه تمیز کردنش سخته.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
ممنون به خاطر توجهتون. برای همین هست که جای خاک، سنگ زیره ریختم ، احساس کردم اینجوری کمتر آلوده میشه چون الان هر 3-4 هفته یکبار سنگریزه های رو آب کشی می کنم و کل آب رو عوض می کنم و البته پمپ هوا هم گذاشتم توو آبش که روو سطح آب کف ایجاد می کنه و آلودگی ها رو به کناره ها می بره و باعث میشه که آب کمی تمیزتر بشه. البته بخاری 50 وات هم (مخصوص آکواریوم) گرفتم که فعلا توو نصب نکردم، چون فضایی که تووش هست به حد کافی گرم هست.
اما الان که لاکپشته خوابه نمی دونم چطور تمیر کنم ! چون اگر کنار بزنم سنگ ها رو بیدار میشه و اونجور بی حوصله نگاهم می کنه ! توو عکس ها مشخصه تا چه عمقی زیر سنگ ریزه ها رفته و خوابیده.
کلا هر چی راجع به terrarium ها بدونم خوشحال میشم. این سایزش کوچیکه. اگر بتونم یک بزرگش رو می سازم که همه مدارهای لازم رو هم داشته باشه.

کسی می دونه چه شیشه ای می تونم استفاده کنم که اینطور روی خودش آلودگی نگیره ( گچ و ... ) و کثیف نشه ؟

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
این هم وقتی که بیدار بود !
WP_000622.jpg

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
منم یکی از اینا دارم 2 ساله هنوز از این کارا انجام نداده.اولش زود میخوابید ولی الان خوابش رو هم با خواب ما تنظیم کرده :blink:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
راستی غذا هم فقط بال مرغ میخوره!!!

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
منم یکی داشتم...گمش کردم. حیوون بی دردسری هست

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
شیشه که جرم به خودش میگیره
اما یه رقم شیشه شور آهنربایی هست به کارت میاد
در غیر اینصورت کاردک بگیر کارت راه میندازه
پ ن : از اینورا :D

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
اون شیشه شورا مال آکواریومه ! این که سطحش بیرونه می تونم با خود کاردک بزنم اما کثافت کاریش زیاده ! بهتره بتونم یک شیشه ای چیزی با از این مواد نانو پیدا کنم کثیف نشه ! آخه می خوام 1 متر در 1 متر بسازم تمیزکاریش خسته کننده هم میشه ! همه جوره مدار هم میبندم تووش.بیشتر پی سیستم های خودکار نظافت هستم (خود طبیعت داخل ، کار نظافت هم انجام بده ! )
راستی اینها بیماری خاصی که ندارن خطرناک باشه ؟
برا بچم زن بگیرم یا هنوز بچست ؟
پ.ن : قدیما میومدم گالری عکس، اونو بستن ضد حال شد :)) یادم بود اینجایی گفتم بیام راجع به بچم بپرسم.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اون شیشه شورا مال آکواریومه ! این که سطحش بیرونه می تونم با خود کاردک بزنم اما کثافت کاریش زیاده ! بهتره بتونم یک شیشه ای چیزی با از این مواد نانو پیدا کنم کثیف نشه ! آخه می خوام 1 متر در 1 متر بسازم تمیزکاریش خسته کننده هم میشه ! همه جوره مدار هم میبندم تووش.بیشتر پی سیستم های خودکار نظافت هستم (خود طبیعت داخل ، کار نظافت هم انجام بده ! )
راستی اینها بیماری خاصی که ندارن خطرناک باشه ؟
برا بچم زن بگیرم یا هنوز بچست ؟
پ.ن : قدیما میومدم گالری عکس، اونو بستن ضد حال شد :)) یادم بود اینجایی گفتم بیام راجع به بچم بپرسم.

اگر بچه دارید به هیچ عنوان نگیرید. بیماری سالمونا در صورتی که به کودک منتقل بشه باعث مرگ میشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
بچم به خودم رفته :D ماشالله بعد از یک کوچولو خواب و 10 روزی که مثل عکس ضمیمه سرش رو بیرون آورده بود و یک نیم نگاهی می نداخت ، خوشش نمیومد دوباره می خوابید ! امروز بالاخره رضایت داد بیدار شد :D

فایل های ضمیمه

• 549789_4920137154411_542282956_n.jpg
    549789_4920137154411_542282956_n.jpg
    188.2 KB · نمایش ها: 29
بالا