• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زندگی بهتر

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
دوستان لطفا عقاید و دیدگاه و تجربیات و خلاصه هرچیزی در مورد بهترشدن زندگی و جلوگیری از بدتر شدنش میدونید رو اینجا بگید.

پی نوشت واسه بعضی ها : پست های تمسخر آمیز و حاشیه ریپورت خواهند شد..

خب خودم به عنوان نفر اول شروع می کنم..

1-هیچوقت سمت متونی با عنوان ها و مضامین زیر نرید که زندگی رو براتون پوچ میکنن..

نوستالوژی (البته کمش اشکالی نداره)
دست نوشته ها و درد و دل های افکار خسته و افسرده (هرچقدر هم که میخواد قشنگ باشه)
رمان

2-خوابیدن برای فرار از خود
3-استفاده زیاد از چیزای به اصطلاح مسکن مثل مشروب و سیگار

4-وقتتون رو با هر رفیقی حروم نکنید
5-هرچندوقت یکبار آدم های جدیدی رو وارد زندگیتون کنید (دوست های جدید)
6-زیاد سمت تفریحات بچه پولدار ها نرید

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

من چهارتای اول رو بجز سومی انجام میدم تا سریعتر این 60 سال زندگیم تموم بشه و برم تا ابد بخوابم.

Rzhoni

Registered User
لایک‌ها
28
من مورد ۱ رو خیلی انجام میدم! تمام آهنگ هایی هم که گوش میکنم،از همین دسته هستن
مورد ۲ رو به شدددددت بهش علاقه دارم و از هر فرصتی برای انجامش استفاده میکنم!
مورد ۳ رو دو ماهی میشه که شروع کردم
مورد ۴ و ۵ رو که اصلا علاقه ای به وجود دوست ندارم(زیاد بهم خیانت شده...)
مورد ۶ رو هم زورم نمیرسه!

به قول یه شاعر عزیزی:مرگ،جزئی از آرزوم شده...
کاملا جدی....

Sent From My EVO 3D

MH9t9

Registered User
لایک‌ها
3
1. نوستالژي رو دوست دارم اما افراد خسته و افسرده رو اصلا رابطه ندارم... بعضي ها به خاطر اين که زيادي خوشم و غم ندارم ميگن هنوز وارده زندگي نشدي! منم تو دلم ميگم شما با اين زندگيتون و غماتون حال کنيد منم به قول خارجيا live my life

2. اولين بار بود شنيدم!

3. متنفرم... مخصوصا سيگارشو...

4. موافقم. البته آدم بعضي موقع ها نخواسته اين کارو ميکنه..

5. دقيقا... شناخت آدماي جديد و اين که اونا چيکار ميکنن و تفريحشون چيه و ... رو خيلي دوست دارم.

6. اين مورد رو تا "حدودي" قبول دارم..... تفريحات عجيب غريب که بعضيا بهش ديوونگي ميگن رو دوست دارم..

اما نظر خودم: (البته به شخصيت خودتون هم بستگي داره)

7. يه روز مثلا جمعه ها يه تفريحي داشته باشيد که انرژي زيادي ازتون بگيره و هيجان و آدرنالين توش باشه..
خودم کاري که ميکنم واقعا تا يه روز کاملا شاد هستم و تا 3-4 روز هم که بهش فکر ميکنم خندم ميگيره و شاد ميشم...

8. اين قدر پاي PT و فروم و نت و... نشينيد. البته يکي بايد يه خودم بگه که همش پايه tuningtalk هستم. :دي

9. ورزش کنيد. ورزشي که تحرک زياد داشته باشه. هر چند وقت يه بار هم کوه بريد...

10. اگه تو جيبتون سيگار داريد همين الان بندازيدش تو سطل آشغال و بعد بيايد مود 11 رو بخونيد..
.
.
..

.
11. سيگارتو دور انداختي؟

12. سعي کنيد يک کلکسيون داشته باشيد.. مثلا من به شخصه تا حدودي به موسيقي و ماشين علاقه دارم..
شما ميتونيد يه کلکسيون تمبر داشته باشيد و تمبر شناس شويد! شايد اصلا به درد بخور نباشه اما اگه موضوعشو دوست داشته باشد جالبه.. يا مثلا کلکسيون آهنگ هاي کلاسيک دهه ي 30 به زبان سوئدي!!!

13. به ديگران خوبي کنيد... لازم نيست يه کمک خيلي بزرگ باشه. مثلا يه کيک 100 تومني بخريد (100 تومنيش البته ديگه نيست!) تو خيابون يه نفر نيازمند يا هرچيزي ديديد کيکتون رو باهاش نصف کنيد و وقتي ميخوريد يکم صحبت کنيد... فرقي نميکنه چي باشه. مثلا بگيد مش غلام حسين رو ميشناسي؟؟

14. پول.... واسه چي سعي ميکنيد پول در بياريد؟ حتما اينه که زندگي خوب و خوشي داشته باشيد... اما اگه نميتونيد پول خيلي زيادي داشته باشيد اينو بدونيد که راه هاي ديگه اي واسه شاد زيستن و خوشبختي هستن که بدست آوردنشون خيلي از بدست آوردن پول راحت تره..

نظرات همگيتون براي من قابل احترامه... اگه با من وافق يا مخالف هستيد عنوان کنيد شايد اينجا با دوستان جديدي آشنه بشيم... (مورد 5 که نيما خان فرمودن رو بخونيد. )

Last edited:

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
همتون برید کیـــــــ با این توصیه های کیـــ .... تون !

مگه بدون نت و سیگار و آهنگای داریوش اصلن میشه زندگی کرد ؟! وقتی زندگی پوچ هست باید واقع گرا بود و همونطور که هست دید ، ن اینکه متوهم بود و برای خود خیالپردازی کرد . واقع بین باشید

بالا