• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زيمنس و برنامه براي ادغام

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
نميدونم اين خبر خوبه يا بد اما به هر حال باعث ايجاد شدن يك غول بزرگ در صنعت موبايل خواهد بود
من اين خبر رو از سايت www.gizmodo.com خوندم كه اونجا هم از reuters نقل شده بود كه:
زيمنس در 3 ماه آينده برنامه ادغام داره و داره دنبال يك برند ديگه مي گرده كه با هم به اين بازار برسند

Siemens has decided to split off their mobile business in an effort to make it more attractive for a forthcoming merger or partnership with another cell phone brand. Siemens says they’ll likely keep only a minority share if any partnership comes out of their talks with the several potential partners they’re in discussions with presently. They hope to have the carve-out completed within three months and, of course, are “confident in finding a solution,” shortly thereafter.

به نظر من كه اين طوري بهتر مي شه جلو نوكيا رو گرفت!!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
جلو نوکیا رو به هیچ وجه نمیشه گرفت :lol:
تازه شاید نوکیا زیمنس رو هم خرید!
دنیا رو چه دیدی؟!

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من كه رو هيچ برند و مارك خاصي تعصب ندارم. فقط اميدوارم كه اين ادغام باعث شديد تر شدن رقابت و در نتيجه ارزون تر شدن اونها بشه!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بفرما :rolleyes: هي ما ميگفتيم اين زيمنس از طرح گوشيهاش معلومه داره دخلش مياد بعضيها ميپريدن به ما ;) اينم نتيجه بي توجهي به خواست مشتري ;) من شنيدم با ال جي ميخواد بريزه رو هم :blink:

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چند وقت پیش فکر کنم تو سایت GSM arena نوشته بود احتمال داره با بخش موبایل LG یا توشیبا ادغام بشه . اسم شرکت جدید هم یه چیز هایی تو مایه های زیمنس - ال جی یا زیمنس - توشیبا میشه!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
فرضا اگر هم اینطور بشه . میشه همون کاری که sony و ericson چند سال پيش كردن كه نه تنها از ارزششون كم نشد بلكه الان se یکی از غولهای موبایله که تو خیلی موارد هم از motorola و nokia جلوتره و کلی هم طرفدار داره

؟؟؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ولی این دفعه قضیه یه مقدار فرق می کنه چون ظاهرا اون شرکتی که قراره به طور قطع بخش موبایل زیمنس رو بخره موتورولا ـه. اسم محصول جدید هم ظاهرا همون موتورولا باقی می مونه و احتمال این که نام زیمنس در کنار موتورولا بیاد خیلی ضعیفه.
اما نکته اینجاس که مجموع سهم بازار این دو شرکت چیزی در حدود سهم نوکیاست و با وجود این که مطمئنا پس از ادغام، سهم شرکت جدید از بازار کمتر از مجموع سهام دو شرکت قبلی است اما موتورولا به راحتی سامسونگ رو کنار میزنه و سایه به سایه نوکیا پیش میره.

MR

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
فرضا اگر هم اینطور شد . بازم نتیجش تکنولوژي بالاتره كه به نفع مشتري و به ضرر nokia هست!
من خودم siemens دارم الان. تا حالا هم nokia نداشتم ( شایدم گوشی بعدیم nokia باشه ها! ) ولی رو مارک تعصب خاصی ندارم . نمیدونم چرا بعضی ها سنگ این شرکتا رو که ذره ذره چیزاشونو رو میکنن تا همه جنساشون فروش بره رو به سینه میزنن؟! مثل این میمونه که مثلا فردا nokia بیاد اصلا همینحوری اسمشو عوض کنه ( فقط اسمشو) و محصولاتشو با همون کیفیت و مدیریت بیرون بده . اونوقت اونایی که تعصب رو اسم دارن بگن چون دیگه اسمش nokia نیست ما نمی خریم!!!! :cool: :blink: :p

mori

Registered User
لایک‌ها
14
بحث تعصب نیست
من خودم دیگه تعصبی ندارم
گوشیم هم K700 هستش
اما نوکیا به این راحتی ها شکست نمی خوره
عمرا!

FARGO

Registered User
لایک‌ها