• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زیاد آنلاینی؟پی بیا پول بگیر

nasser-gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز می خوام یه سایت کسب در آمد معرفی کنم که از اعتبار بالایی برخورداه و دارای ده ها هزارعضو فعال می باشد.نحوه ی کار اینه که شما هر وقت آنلاین میشید خود به خود سایت به شما پول میده.خیلی ها میگن مگه دیوانست؟
نه.در اصل اون تبلیغ های سایت های دیگه را برای ما نشون میده و کسب در آمد میکنه.
از دادن پولش هم مطمئنم چون یکی از هم کلاسی هام گرفته.تازه اون زیاد فعالیت نمی کرد ولی 64 هزار تومن گرفت.دیگه مقدمه نمیچینم.شروع می کنم به نحوه ی آموزش عضو شدن.هر کی سوال داره بگه.

نحوه عضویت به این صورت است که از طریق یک معرف وارد سایت 20dollars2surf.com شده و ثبت نام میکنید. پس از آن یک برنامه که حجم آن ۱.۴۵ مگابایت است را دریافت نموده و بر روی کامپیوتر خود نصب می*نمایید. نرم*افزار مذکور یک مستطیل کوچک کنار صفحه نمایش شما باز میکند که تبلیغات سایت*های مختلف در آن نمایش داده میشود. برای کسب درآمد نیازی نیست روی تبلیغات آن کلیک کنید و یا کاری انجام دهید. زیرا شرکت به ازای نمایش تبلیغات بر روی کامپیوتر شما پول میدهد. این مستطیل کوچک اصلا مزاحم کار شما نمیشود و اختلالی در کارکرد شما به وجود نمی*آورد و در صورتیکه نخواهید کار خود را ادامه دهید به راحتی قابل uninstall کردن است. تمام کاری که باید انجام بدهید همین است.

حال برای راحتی کار شما بصورت قدم به قدم این مراحل را دنبال می*کنیم:

۱. روی لینک

که لینک معرفی شما توسط من می باشد کلیک کرده و وارد سایت 20dollars2surf.com میشوید. پس از ثبت نام، سایت به شما لینک مخصوص خودتان را میدهد که میتوانید در اختیار دوستانتان قرار دهید تا آنها توسط شما به سایت معرفی شوند.
۲. ایمیل تان که بعنوان نام کاربری شما در نظر گرفته می شود را وارد کرده و دکمه ٍEnter را می*زنید.

۳. صفحه*ای باز می*شود که باید نرم افزار شرکت تبلیغاتی 20Dollars2surf را دانلود کنید. حجم آن 1.45 مگابایت است.

۴. در مراحل نصب باید جایی که از شما مشخصات پرسیده میشود نام و جنسیت و زبان و اگر سایت یا وبلاگ دارید را وارد کنید. داشتن وبلاگ و وارد کردن آدرس آن اختیاری است.

۵. بعد از تکمیل فرم برای شما یک email حاوی پسورد ورود به سایت ارسال می شود که می*توانید آنرا به دلخواه تغییر دهید.

حال مستظیل کوچکی روی صفحه نمایش شما ظاهر شده که در آن تبلیغات نشان میدهد. می*توانید تبلیغات را مشاهده نکنید و به کار خودتان بپردازید، سایت نیز در ازای باز بودن این مستطیل به شما پول پرداخت می*کند.

"تاکید میکنم که سایت در ازای باز بودن این پنجره به شما پول پرداخت میکند، پس آنرا نبندید."

حال پس از باز شدن مستطیل تبلیغاتی، در گوشه ی سمت چپ آن یک علامت $ میبینید که با کلیک بر روی آن و یا از طریق لینک http://member.20dollars2surf.com میتوانید وارد پروفایل خود شده و افزایش موجودی خود را ملاحظه نمایید.

پس از ثبت نام Inbox خودتان را در سایت 20Dollars2surf.com چک کنید تا مطالبی که برای اطلاع بیشتر برایتان ارسال میکنم را ببینند.

در ضمن در این سیستم کسانی که ADSL دارند به دلیل مدت زمان آنلاین بودنشان درآمد بیشتری خواهند داشت. ولی اگر به صورت Dial-up هستند نیز می*توانند درآمد خوبی داشته باشند. به این ترتیب که پس از ثبت نام با چند Coffee Net صحبت کرده و آنها را زیر مجموعه خودشان نمایند. به این صورت شبانه روز چند کافی نت برایشان امتیاز جمع آوری می*کنند.

نکته*ای که باید در نظر داشت این است که برای عضویت حتما باید توسط معرف اقدام نمایید. شرکت 20dollars2surf حساب کسانی را که از طریق صفحه اصلی سایت و بدون معرف اقدام به عضویت نمایند مسدود می*نماید.

برای عضویت می*توانید بر روی Banner های شرکت که در سایت دیده می*شود و در بالای همین پست نیز وجود دارد کلیک کرده و اقدام به عضویت نمایید. در اینصورت شما زیر مجموعه من خواهید شد و بطور کامل توسط من و بالاسری*هایم حمایت و Support خواهید شد.

این سیستم از تاریخ 09/09/ 2009 وارد ایران شده و هنوز برای عموم ناشناخته است. پس باید برای حداقل یک ماه تلاش بیشتری از خودمان نشان بدهیم تا بتوانیم به درآمد مورد نظرمان برسیم.

البته هدف شما نباید صرفا اضافه کردن زیر مجموعه باشد، بلکه باید افرادی را که مثل خود شما صبور و باحوصله هستند را زیر مجموعه خود کنید که بتوانند حداقل 5 نفر دیگر را برای کار در شرکت جذب نموده و ضمن درآمد زایی برای خودشان برای شما نیز کسب درآمد کنند.

1262482251.jpg

دوستانی که عضو شدند می توانند سوالات خودشون را از این تو آی دی بپرسند:
[email protected]
[email protected]

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3
کی میشه دیگه نسل این سایتا از بین بره:skull:....

:eek:fftopic::eek:fftopic:

M0h@mMaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توي اين سايت عضو بودم و ميتونم با يقين بگم كه كاملا معتبره
به نظر من امتحان كنيد ، چيزي از دست نميديد

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
خوب اگر واقعا اینطور باشه!
مثلا یک کافی نت چندید کامپیوتر داره
و این برنامه رو نصب میکنه!
و هرروز هم کامپیوترها روشنه
باید میلیونر بشه که!!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

nasser-gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اگر واقعا اینطور باشه!
مثلا یک کافی نت چندید کامپیوتر داره
و این برنامه رو نصب میکنه!
و هرروز هم کامپیوترها روشنه
باید میلیونر بشه که!!

نه ببین اینطور نیست
اینجا با زیاد آنلاین بودن ممکنه نتونی درآمد آنچنانی داشته باشی.ولی اگه به عنوان مثال 5 تا زیر مجموعه ی فعال داشته باشی می تونی کمک کمک امیدوار بشی :p
اون زیر مجموعت 10% امتیازش به تو میرسه،و همچنین وقتی زیر مجموعت یکی دیگه را بیاره باز هم امتیازه اون زیر مجموعه آخری برای شما حساب میشه :happy:
و همینطور ادامه داره تا 10 نفر پشت سر هم زیر مجموعه،امتیازشون به حساب میاد.ویژگی منحصر بفرد این مجموعه هم همینه :blush:
فکر کنم کافی نت ها آی پی سیستماشون یکیباشه.البته اطلاعات کاملی ندارم .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
مدرک داری که پرداختشو انجام داده ؟!!!
از تو بعیده محمد!
بابا کی میشه تا یک ساده لوح میره تو این سایت ها عضو میشه نیاد اینجا و لینک دعوتنامش رو نذاره اینجا!
به خدا من شماها رو میبینم به خودم امیدوار میشم که تو هشت سالی که تو اینترنت بودم حتی یک بار سراغ این روش های کسب درآمد نرفتم ولی الان ماهی یک تا یک و نیم میلیون از اینترنت درآمد دارم.
نمیدونم سادگی و هلو هلو بیا بپر تو گلو! تا کی میخواد گریبانگیر جوونای ما باشه!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
از تو بعیده محمد!
بابا کی میشه تا یک ساده لوح میره تو این سایت ها عضو میشه نیاد اینجا و لینک دعوتنامش رو نذاره اینجا!
به خدا من شماها رو میبینم به خودم امیدوار میشم که تو هشت سالی که تو اینترنت بودم حتی یک بار سراغ این روش های کسب درآمد نرفتم ولی الان ماهی یک تا یک و نیم میلیون از اینترنت درآمد دارم.
میدونم چیه بابا :D
اون مدرک هم واسه طعنه 30a30 بود :lol:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
به به ، پس از فردا دیگه پارو رو بردارم ! دمت گرم ، تو منو مایه دار کردی ، هیچ وقت این محبتت رو از یاد نمیبرم! تو زندگی اینهمه جوون بیکار مارو هم نجات دادی! :دی
پیروز باشی

پ ن : این اسپم نیست حقیقته ، من الان دارم با درامد این سایته یه ویلای ده هکتاری میخرم. حالا با لینک رفرال من عضو بشید که شما هم بتونید یه ویلای ده هکتاری شایدم صد هکتاری بخرید. :f34r:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
بابا مگه الکیه
دقیقه ای 1 پوینت میده هر 10 هزار پوینت 1 دلار!!!!!
شما تو نئوباکس فعالیت کنی خیلی بهتره

topearn2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از تو بعیده محمد!

این ماهی یک و نیم میلیون رو از چه راهی درمیاری مارور هم راهنمایی کن

بالا