• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زیرنویس و اعلام برنامه تلویزیون و ویدیو

the-others

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

می خواستم بپرسم کسی میدونه شبکه های خبری مثل بی بی سی یا همین خبر خودمون،چطور خبر زیرنویس میکنند؟(متن خبر داره رد میشه)
با چه نرم افزاری این کار رو انجام میدن که به صورت زنده داره پخش میشه؟ به سخت افزار خاصی احتیاج داره؟

همچنین چطور عنوان برنامه ها رو اول برنامه زیرنویس میکنند؟ یا اسم شخصیت ها(مثلا داره با کسی مصاحبه می کنه با همون تم خاص خودشون میان اسمش و سمت اش رو می نویسن و بعدش هم حذف میشه! تو برنامه زنده چطوره؟تو برنامه ضبطی چطور؟
شبکه هایی مثل gem music یا pmc و ... چطور آهنگ بعدی رو معرفی میکنند؟ نرم افزار؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دوست عزیز این کارها معمولا با سری نرم افزارهای شرکت Harris انجام میشه مثل Harris Inscriber ..

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
می توانید از نرم افزار CasparCG که open source است استفاده کنید - اینجا

-

به نظر می رسد Harris نرم افزار جدا نداشته باشد و محصولاتش در قالب سیستم های گرافیکی باشند.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
چرا کلا نرم افزاره ( من قبلا استفاده میکردم ) و البته با سخت افزار مخصوص Harris به صورت زنده Render میشه .. خیلی برنامه گرون و قوی هم هست .. امکانات برنامه نویسی پیشرفته هم داره ..

برای Subtitle فیلمها هم معمولا از Cavena Tempo استفاده میکنند

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
چرا کلا نرم افزاره ( من قبلا استفاده میکردم ) و البته با سخت افزار مخصوص Harris به صورت زنده Render میشه .. خیلی برنامه گرون و قوی هم هست .. امکانات برنامه نویسی پیشرفته هم داره ..

آها که اینطور، ممنون. نگاهی گذرا به سایت کرده بودم، حتمآ قسمت نرم افزار ها را جا انداختم.

بالا