• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

(زیر انجمن برای بخش هنر)موافقین و مخالفین

نظرخواهی

• ایجاد فروم جداگانه

Votes: 2 25.0%
  • ایجاد تایپک مستقل

Votes: 3 37.5%
  • همینطور که هست قرقاطی

Votes: 3 37.5%

• Total voters
    8

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام به همه
با اجازه آقا احسان :)
ما خواستیم تمام تاپیک های مربوط به درخواست موسیقی رو ببرم تو یه تاپیک تا یه گفتگو مثله تاپیک آخرين فيلمی که ديدم و باحال بود...(معرفی..) بشه ولی بعضی از بچه ها انگار مخالف هستن برا همین گفتم نظر بقیه بچه ها هم داشته باشیم.
چندتا کار میشه کرد :
1-میشه که یه زیر انجمن (subforum) درست کرد و این درخواست ها رو اونجا بدن بچه ها
اینکار یه مشگلی شاید درست کنه و این مشگل هم اینجا هست که اگر این انجمن درست بشه 99% لینک ها غیرقانونی هست و برای سایت مشگل درست میکنه
2-برای هر درخواست یک تاپیک زده بشه
(مشگلی که موجود هست این هست که هر هفته باید چندتا تاپیک زده بشه و انجمن شلوغ میشه)
3-همه درخواست ها در یک تاپیک مطرح بشه و اون تاپیک در ابتدای انجمن می چسبه

من با شماره 3 موافق هستم
ممنون میشم شما هم نظر بدین شاید پیشنهاد بهتری داشته باشید
فعلا" دوباره تاپیک ها رو به سرجاشون بر میگردونم
:)
منتظر نظرات هستم

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
من با گزينه 1 موافقم ولي چيزي از بحثه غير قانوني شدن نفهميدم
يعني مثلا تو بخشه هنر زير مجموعه هايي باشه مثله : فيلم...موسيقي...عكس و نقاشي(البته اونوقت شايد بخشه دوربينه ديجيتال تبديل بشه به بازارچه)...شعر و ...
مقسي

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون از نظرتون
منظورم از غیرقانونی این هست که کپی راییت نداره و اینجور چیزها برای سایت مشگل ایجاد میکنه
مشگل کپی رایتی

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
من كلا با نظم موافقم .

ولي فكر مي كنم در بخش هنر اونقدر تاپيك هاي متعدد زده نمي شه و دسته بندي بيشتر فضاي فروم رو بهم مي زنه .

فكر مي كنم همون 3 بهتر باشه . يعني يك تاپيك مرجع براي درخواست وجود داشته باشه و همه مسائل مربوط به آن هم در همونجا مطرح بشه .

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اي واي ستوده جان قبل از اينكه مسج ات رو بخونم ديدم پست من نيست !! اومدم كه :hmm: يه خورده بد اخلاقي كنم ها ! :rolleyes:
ولي ببخشيد حلالمون كن مرسي كه اصل پستم رو فرستادي برام
دومن اينكه آقا خودتي بنده خانمم ( عجب گرفتاري دارم من اينجا ! :happy: )
سومن هم نداره
چهارمن اينم متن نظر من! كه بقول خودت قاطي پاتي شده بود اون پشت پسله ها :blink:

" ببخشيد دوست خان مدير
ولي اگه يك وقت نظر من رو خواستيد پيشنهاد ميكنم يك انجمن براي اين قضيه درست كنين نه يك تاپيك
اين جوري هركس مجزا پي گير كار خودشه و هرج و مرج هم نميشه و لطفا بيزحمت تاپيك منو جايي ادغام نكن
مرسي

( و من مخصوصا تاپيك رو در گفتگوي آزاد زدم تا مشكلي پيش نياد و بهر حال راحت هم پيداش كنم )
بازم مرسي

منظورم اين بود كه با ادغام تاپيك ها مخالفم 100 در 100 و بيش تر وقت از آدم تلف ميشه و مطالب قاطي پاطي ميشه

و با ايجاد يك انجمن كه مربوط به اين قضيه باشه و تاپيك مجزا بشه توش زد كاملا موافقم""

بازم از ستوده خان كه اينقدر باشعوره و متن مسج رو برام فرستاد تشكر ميكنم ( چقدر من امروز تشكر كردم از دوستان !!!! روز جهاني يه تشكر بايد ناميد امروز رو )
حالا كه دارم تشكر ميكنم بازم از خوبي جان تشكر ميكنم به دلايل متعدد
:) :) :)

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز
خدا شکر که pm رسید :)
تو این بیابون فکر نمی کرد یه گیاه سبز هم رشد کنه :blush: می بخشید که اشتباه شد
والا من تاپیک ها رو به جای اول برگردوندام دیدام شما پست زدین و اون پست اصلا" ربطی به تاپیک نداشت برا همین....
برای باز کردن انمن جدید والا فکر نمی کنم عملی باشه چون نه تعداد تاپیک ها به اون اندازه هست و نه اینکه هر کی به اون انجون های زیر شاخه نمیره و از نظر کلی چون لینک های که بچه ها درست می کنن یه سری لینک غیرقانونی هست و کپی رایت نداره ممکنه سایت به مشگل بربخوره و یکی بیاد فکر کنه ما اونجا یه sub forum برای اشتراک موسیقی بطور ویرز ای درست کردیم و دیگه بیا درست اش کن و به اون یارو بفهمون که بابا این ها لینک ما نیست و از هاست پرشین تولز نیست و ...........

در کل برا احسان جان اینا فکر کنم درد سر درست کنه
من با درست شدن 3 یا 4 تا تاپیک فقط برای درخواست مخالف هستم خودم اگر در یک تاپیک جمع و جور باشه فکر کنم بهتر باشه.
حالا ببینیم نظر بزرگان چی هست :)

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از Jacky :
من كلا با نظم موافقم .

ولي فكر مي كنم در بخش هنر اونقدر تاپيك هاي متعدد زده نمي شه و دسته بندي بيشتر فضاي فروم رو بهم مي زنه .

فكر مي كنم همون 3 بهتر باشه . يعني يك تاپيك مرجع براي درخواست وجود داشته باشه و همه مسائل مربوط به آن هم در همونجا مطرح بشه .
من با جكي كاملا موافقم
اگر اين كارو بكنيم بازديد كننده هاي تاپيك ها از ايني كه هست كمتر مي شن
مگر اينكه فكري براي بازديد كننده اش بكنيم
مثلا اين عنوايني مرتبط با تاپيك (پايين هر صفحه رو )از بخش هنر بزارين فقط نه از گفتگو آزاد

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم نميگم براي هر مطلبي انسايكلوپديا!! درست بشه اينجا
بلكه ميگم اگه همه تاپيك هاي درخواست موزيك ادغام بشن آدم 2 روز نباشه بايد 80 صفحه رو بشيه بخونه ببينه كي در رابطه با مبحث اون چي گفته و كدوم نوشته به كدوم درخواست مربوطه

سومن هم نداره
چهارمن هم كه ستوده جان حالا ديگه ما نخودي شديم ؟ هان؟ دستت درد نكنه :(

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
با سومي موافقم.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من با هر گونه تغيير مخالفم در بخش هنر.
با عرض تمام شرمندگي خيلي اين بخش رو نيازمند به مدير نميدونستم. :blush: البته بودنش مسلما بهتره بودنش ولي خيلي هم نيازي نبود.
با استيكي شدن تاپيك آخرين فيلمي كه ديدم مخالف بودم. البته جايي نظر خواهي نبود كه نظر بديم. بعدشم كه چيه هي سعي ميكنيد چيزهايي كه داره كارش رو ميكنه رو تغيير بديم.
با جلوي كارهاي تبليغاتي با مقاصد مالي رو گرفتن موافق بودم و مديرا تو اين موارد خيلي خوب و مفيد هستن.
تجربه شخصي خودم و رضا تو سرمايه هم همينه كه تقسيم بندي و منظم كردن و ......باعث سردرگم شدن و ....ميشه.
:)

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
منم همينايي كه اين بالايي گفت.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Azalia :
خيلي سومي ! در اين تاپيك هست با كدوم سومن موافقين ؟ :blink:
سومين گزينه نظر سنجي رو ميگن آي كيو خانوم :D

پي نوشت: تابحال شك داشتم آزاليا ولي حالا مطمئنم كه راست ميگي و خانومي :rolleyes:

پي پي نوشت: نيما جان ببينم بازم جرات داري بگي من حرف منطقي ميزنم يا نه؟ :happy:

پي پي پي نوشت: ندارد!

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Kako :
سومين گزينه نظر سنجي رو ميگن آي كيو خانوم :D

پي نوشت: تابحال شك داشتم آزاليا ولي حالا مطمئنم كه راست ميگي و خانومي :rolleyes:

پي پي نوشت: نيما جان ببينم بازم جرات داري بگي من حرف منطقي ميزنم يا نه؟ :happy:

پي پي پي نوشت: ندارد!

كي به شما اجازه داد با من اينطوري حرف بزنيد ؟! :hmm:
دومن كي از شما سوال كرد كه جواب منو ميديد ؟ :hmm:
سومن هم نداره . :hmm:
چهارمن هم كه من حوصله بحث هاي فمينيستي رو ندارم و كلا طرفدار شايسته سالاري هستم ! وگرنه بدونيد كه جواب خوبي براتون دارم :rolleyes:
پنجمن هم شما اين برخورد من رو شوخي شوخي جدي بدون :rolleyes:

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اگر آمار همین جور 3 به 3 باشه دیگه تغییری نمی دیم تو انجمن فقط بچه ها بهتره یا (باید) در عنوان هر درخواست بنویسن درخواست xxx
(درخواست....)
ok

با عرض تمام شرمندگي خيلي اين بخش رو نيازمند به مدير نميدونستم
قضیه پلیس و چراغ قرمزه ولی خدای بعضی جاها اون پلیسه بدرد می خوره ;)

البته بودنش مسلما بهتره بودنش ولي خيلي هم نيازي نبود.
من هم قبول دارم ولی متاسفانه تا قبل از این نظمی نبوده که بچه ها این شکلی عادت کردن اگر تا قبل از این یه تاپیکی مثله آخرین فیلم نبود بچه ها میومدن و هر کی برا فیلم موردعلاقه اش تاپیک میزد اون وقت دیگه هیچی
با استيكي شدن تاپيك آخرين فيلمي كه ديدم مخالف بودم. البته جايي نظر خواهي نبود كه نظر بديم. بعدشم كه چيه هي سعي ميكنيد چيزهايي كه داره كارش رو ميكنه رو تغيير بديم.
برا چسبوندن تاپیک به کامی جان هم مشورت کردم ودلیل چسبوندن هم این بود که این تاپیک واقعا" بازدید بالای داشت و یک مشگلی که بود این بود که هر دقیقه این تاپیک یه جا بود و یه روز بالا بود یه روز ته انجمن بود و ..
البته بعداش به کامی جان گفته بودام که اگر می گفت نمی خواد براش می داشتم :)
بعد دیگه چسبوندن یه تاپیک که دیگه نظر کاربر نمی خواد

با جلوي كارهاي تبليغاتي با مقاصد مالي رو گرفتن موافق بودم و مديرا تو اين موارد خيلي خوب و مفيد هستن.
خدای شکر یه کار مفید انجام شد :D
تجربه شخصي خودم و رضا تو سرمايه هم همينه كه تقسيم بندي و منظم كردن و ......باعث سردرگم شدن و ....ميشه
کاملا" مخالف هستم
اگر از اول کاری درست انجام شده بود و از قبل همه چی پیش بینی شده باشه دیگه مشگلی با تقسیم بندی نسیت.
ولی در بعضی جاها subforum زدن داغون میکنه انجمن اصلی رو بچه ها اصلا" متوجه این انجمن نمیشن.
لكه ميگم اگه همه تاپيك هاي درخواست موزيك ادغام بشن آدم 2 روز نباشه بايد 80 صفحه رو بشيه بخونه ببينه كي در رابطه با مبحث اون چي گفته و كدوم نوشته به كدوم درخواست مربوطه
مطمئن باشید که به 2 صفحه هم نمیرسه

چهارمن هم كه ستوده جان حالا ديگه ما نخودي شديم ؟ هان؟ دستت درد نكن
من هیچ کاره بیدم

كاكو هميشه درست و منطقي حرف مي زنه
منم همينايي كه اين بالايي گفت.
پي پي نوشت: نيما جان ببينم بازم جرات داري بگي من حرف منطقي ميزنم يا نه؟
جذبه سیبلو ها همه رو گرفته:D

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Azalia :
كي به شما اجازه داد با من اينطوري حرف بزنيد ؟! :hmm:
دومن كي از شما سوال كرد كه جواب منو ميديد ؟ :hmm:
سومن هم نداره . :hmm:
چهارمن هم كه من حوصله بحث هاي فمينيستي رو ندارم و كلا طرفدار شايسته سالاري هستم ! وگرنه بدونيد كه جواب خوبي براتون دارم :rolleyes:
پنجمن هم شما اين برخورد من رو شوخي شوخي جدي بدون :rolleyes:
:lol: :lol:
داری بیشتر ثابت میکنی. دیگه نیازی نیست گفتم که باور کردم.
:D
کسی که سوالی عمومی میکنه و وقتی فرد محترمی(حالا گیرم سیبیلو) جوابشو میده و بعد دبه در میاره که کی از شما سوال کرد کی میتونه باشه؟؟؟؟ >>>>>>فقط یه خانوم!

کسی که بجای یکم فکر کردن اولین چیزی که به فکرش میرسه رو همیشه سوال میکنه و اصلا تصور هم نمیکنه که ممکنه جواب سوال از نوک دماغش هم بهش نزدیکتر باشه کی میتونه باشه؟؟؟ >>>>>>فقط یه خانوم!

کسی که حرف جدی میزنه ولی اینقدر حرف شوخی زده که میترسه کسی جدی نگیرتش و آخر پستی که میخواد جدی فرض بشه اینو مینویسه:

پنجمن هم شما اين برخورد من رو شوخي شوخي جدي بدون

کی میتونه باشه؟؟؟؟ >>>>>>بچه ها همگی! یه خانوم!!

کسی که نخودی بودن مغزش رو و سوال بیجاش رو که مانع کسب است مربوط به مسائل فمینیستی و بدتر از اون شایسته سالاری میدونه کی میتونه باشه بچه ها؟ کسی غیر از یه خانوم؟

کسی که به یه سری الگوی خاص مغزی عادت کرده مثلا اینکه هر جا حرف فمینیسم شد بگه :

" اوا نه! من طرفدار فمینیستم نیستم ها! یه وخ از این فکرا نکنینا! من طرفدار شایسته سالاری ام!"

کی میتونه باشه یه خانوم!

خوب رفقا! میبینم که من چند وقت نبودم خانوم های صورتی پوش واقعی(ایندفعه دیگه مهدی روزگار نیست که یه خانومه میگین نه دلایلمو ببینین که مو لا درزش نمیره :happy: :happy: :happy: ) میون جمع ما اومدن! چشم روشن! بابا ایول!

داش سوتوده بابا ایول مرام و رفاقت. حالا واس ما سوسه میای لوطی؟ مدیر شدی ما رو یادت رفته عمو؟

ای بابا! سیبیل بی ارزش شده عزیز دل برادر.

حیف پی تی دیگه هومن نداره وگرنه منم مثل همیشه اینجا بودم. :(
بجاش باید با این آزالیا و زغال اخته و زالزالک تیاتر در بیاریم. :lol:

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
برا چسبوندن تاپیک به کامی جان هم مشورت کردم ودلیل چسبوندن هم این بود که این تاپیک واقعا" بازدید بالای داشت و یک مشگلی که بود این بود که هر دقیقه این تاپیک یه جا بود و یه روز بالا بود یه روز ته انجمن بود و ..
البته بعداش به کامی جان گفته بودام که اگر می گفت نمی خواد براش می داشتم :)
بعد دیگه چسبوندن یه تاپیک که دیگه نظر کاربر نمی خواد
نمي خواستم اينو بگم ولي منم مثلاه كاكو ناراحت شدم از چسپوندن اين تاپيك

ما يه تاپيكي زديم به نام مجموعه عكس بازيگراي ايراني

اين تاپيك 100 پست داشت 12000 بازيدي كننده

تو كمتر از دو ماه

بعد من رفتم اونم رفت صفحه ي سوم

فقط از سرچ گوگل 1000 بازديد كننده بهش اضافه شد مي تونين كنترل كنيد

هر بازيگري رو سرچ كنيد اين صفحه اول مي ياد چك كنيد

پس فكر نكنم دليلش بازديد كننده باشه

بهر صورت اين دو فا دوسته ديگه

بببخشيد عصباني شدم

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سوسه کجا بود این حرفا چیه !!!؟
من فردا زنگ میزنم بهت ببینیم قضیه چیه :rolleyes: ;)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یک چیز برای ستوده دوست عزیزم:

نیازی به جواب دادن جمله به جمله و ..... نیست. فقط اینو بگم که من بارها دیدم که اگر به سری که درد نمیکنه دستمال ببندی ممکنه از اون به بعد درد کنه. حرف منم این بود که بخش هنر داشت کار خودشو میکرد و هنوزم داره میکنه. نیاز زیاد به انگولک نداره. ;) البت از نظر من.

همونطور که میدونین در مثال بالا مناقشه و مناقصه و ....نیست ولی فرض بگیرین کلی چیز قدیمی هست که داره کار خودش رو میکنه و هیچ مشکلی هم نداره. من بارها دیدم تو سایت خودمون تو سایتهای دیگه که با زیاد شدن مطالب زیر فروم و ....میزنن ولی باعث گم شدن یوزر ها .....میشه. من تو یه سایت اقتصادی عضو بودم که چتش یه سیستم قدیمی بود خرکی زشت ولی قابلیت های خوبی داشت مثلا اینکه همین که میرسیدی میتونستی بزنی:
/50
و 50 پست قبلی چت رو از چت لاگ میاورد و بهت نشون میداد و میتونستی خیلی راحت ببینی چه خبر بوده تو بازار و الان چه خبره.
اینا کل سایتشونو آپگرید کردن و VB نصب کردن و ....و سیستم چت رو هم عوض کردن. بیش از 10 روز یوزر ها مشکل داشتن. به حدی که بصورت موقت سیستم قبلی رو نصفه نیمه دوباره نصب کردن و .....
سیستم جدید چتشون یه سیستم فانتزی جدید هست. مثلا تعداد خیلی زیادی شکلک داره و میتونی حتی یه سری صدا(مثلا صدای بوق قطار یا صدای پرنده .....) پست کنی و همه بشنون و .....
ولی دیگه قابلیت دیدن چت لاگ رو نداره.
:eek:
چون با هدف فانتزی ساخته شده. همه مینالن که این چه سیستم مزخرفیه. مگه ما بچه ایم که برامون اسباب بازی درست کردین؟ مگه ما چه مشکلی داشتیم با سیستم قبلی؟ این ها در حالیه که سیستم جدید با قیمت زیادی خریداری شده. و قبلی رایگان بود.
این یه تجربس. تعداد یوزرهای چت بشدت کم شدن. قابلیت هایی که یوزر ها انتظار دارن از بین رفته و یه سری قابلیت جدید که عموما بی فایده هست اضافه شده.
در کل یکجور منظم تر شدن جدید تر شدن و آپگرید بنظر میرسه ولی در واقع کلی یوزر از دست رفته کلی وقت تلف شده کلی پول خرج شده و دست آخر یوزرهای باقیمانده هم ناراضی هستن.
سیستم قبلی چتش تکست بود و میشد کپی پیست کرد ولی جدیده اونم نداره. عکس هست چتش! :(
کار به جایی کشیده که الان هر روز یه نفر مدیر میاد و کل چت لاگ رو بصورت یه پست تو فروم میزاره که کسی بخواد آخر شب بتونه بره پستای اون روز چت رو بخونه.

کلا با انگولک کردن هر چیزی که داره کار خودشو میکنه مخالفم.

بالا