• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زیر بار رفتن

anArchist

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان اگه کسی رو دوست داشته باشید تا چه حد حاضرید خواسته هاشو قبول کنید؟ در مورد عقاید یا ریخت و تیپ و ... مثلا اگه شغلی بهتون پیشنهاد بشه و اونی که دوستش دارید بهتون بگه این شغل رو قبول نکن چون من دوست ندارم، آیا حاضرید نظرش رو بپذیرید و اون شغل رو قبول نکنید؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
!!!!!!!!!!!

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اول ببین طرفم تو رو دوست داره و نفع تو رو هم در نظر میگیره که میگه نرو یا اینکه داره از دوست داشتن تو سواستفاده میکنه
تا حرف خودش پیش بره! اگه دیدی درخواست صادقانس ازش دلیلشو بپرس . یا قانع میشی و حرفشو قبول میکنی یا اینکه اون
قانع میشه و به کارت میرسی...

anArchist

Registered User
لایک‌ها
104
دوست داشتن سطح داره، طبق سطحی که کسی رو دوست داریم از چیزامون میگذریم.

نهایتش می شه عشق که هر چیزی که داری فداش می کنی

عشق؟ :p
خب وقتی با یکی لاو میترکونی یعنی برات مهمه که از دستش ندی، حالا اگه کاری پیدا کنی که اون به خاطر شاید حسادت (اینکه ممکنه تو توی محل کارت کسی رو پیدا کنی و جایگزین اون کنی) از تو بخواد این کار رو قبول نکنی وگرنه اون به شدت ناراحت میشه و رابطه تون ممکنه خراب شه، چیکار میکنی؟

اول ببین طرفم تو رو دوست داره و نفع تو رو هم در نظر میگیره که میگه نرو یا اینکه داره از دوست داشتن تو سواستفاده میکنه
تا حرف خودش پیش بره! اگه دیدی درخواست صادقانس ازش دلیلشو بپرس . یا قانع میشی و حرفشو قبول میکنی یا اینکه اون
قانع میشه و به کارت میرسی...

خب اینطور احساس نمیکنید که استقلال شما رو تهدید میکنه و به قضاوتتون توهین میکنه؟

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
حالا نمیشه یه جوری قانعش کنی؟
این فرصت خوبیه بیاد استفاده کرد
از اینا دیگه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه اخلاق شما جوری نباشه که برای کار شخص مقابلتون هم تعیین تکلیف کنید چی؟

نگفتم تعیین تکلیف میکنم. وقتی میببینی طرفت داره کاری رو میکنه و ممکنه براش مشکلی پیشبیاد (نه سلیقه شخصی) بهش میگی این کارو به این دلیل انجام نده.
اگر برای حرفت ارزش قائل باشه برای اینکه خیالت راحت بشه قانعت میکنه که برام مشکلی پیش نمیاد یا اینکه خودش اونکار رو انجام نمیده.
کسی برام ارزش نداشته باشه نه تو کارش دخالت میکنم و نه میزارم تو کارم دخالت کنه...
اسمش تعیین تکلیف نیست!

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
عشق؟ :p
خب وقتی با یکی لاو میترکونی یعنی برات مهمه که از دستش ندی، حالا اگه کاری پیدا کنی که اون به خاطر شاید حسادت (اینکه ممکنه تو توی محل کارت کسی رو پیدا کنی و جایگزین اون کنی) از تو بخواد این کار رو قبول نکنی وگرنه اون به شدت ناراحت میشه و رابطه تون ممکنه خراب شه، چیکار میکنی؟

خیلی واضح گفتم.

دو کفه ی ترازوه.

طرف رو چقدر دوس داری ====== برای خوشحال کردنش حاضری از چیات بگذری...

anArchist

Registered User
لایک‌ها
104
نگفتم تعیین تکلیف میکنم. وقتی میببینی طرفت داره کاری رو میکنه و ممکنه براش مشکلی پیشبیاد (نه سلیقه شخصی) بهش میگی این کارو به این دلیل انجام نده.
اگر برای حرفت ارزش قائل باشه برای اینکه خیالت راحت بشه قانعت میکنه که برام مشکلی پیش نمیاد یا اینکه خودش اونکار رو انجام نمیده.
کسی برام ارزش نداشته باشه نه تو کارش دخالت میکنم و نه میزارم تو کارم دخالت کنه...
اسمش تعیین تکلیف نیست!

خب ببینید دیدگاهاتون متفاوته. مثلا طرفتون دیدگاه سنتی داشته باشه ولی شما نه. معقتده که کار تو بعضی محیط ها برای دختر خوب نیست یا برای پسر. ولی شما اینگونه فکر نمیکنید.
اصلا از مثال کار بیایم بیرون. برای پوشش مثلا یا اعمال مذهبی. مثلا شما اعتقادی به دین و مذهب ندارید ولی طرف مقابلتون میگه برای رسیدن به اون باید حداقل تظاهر کنید به نماز خووندن. اونوقت چی؟

anArchist

Registered User
لایک‌ها
104
خیلی واضح گفتم.

دو کفه ی ترازوه.

طرف رو چقدر دوس داری ====== برای خوشحال کردنش حاضری از چیات بگذری...

اگه نخوای هیچ کدوم رو از دست بدی چی؟ هم چیزایی که از دست میدی و هم طرف مقابلت رو. حاضری دروغ بگی؟

tabotekhali

Registered User
لایک‌ها
3

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خب ببینید دیدگاهاتون متفاوته. مثلا طرفتون دیدگاه سنتی داشته باشه ولی شما نه. معقتده که کار تو بعضی محیط ها برای دختر خوب نیست یا برای پسر. ولی شما اینگونه فکر نمیکنید.
اصلا از مثال کار بیایم بیرون. برای پوشش مثلا یا اعمال مذهبی. مثلا شما اعتقادی به دین و مذهب ندارید ولی طرف مقابلتون میگه برای رسیدن به اون باید حداقل تظاهر کنید به نماز خووندن. اونوقت چی؟

تو یه همچین موقعیتی قرار ندارم ولی قطعا تظاهر نمیکردم:)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
فکر می‌کنم فقط شما طرفو دوس داری و اون شمارو دوس نداره!

چون اگه کسیو دوس داشته باشی‌ همه چیزی که اون طرفو خوشحال کنه‌رو دوس داری نه اینکه ازش بخوای از موقعیت شغلی خوبی که پیش اومده بگذره بخاطر اینکه بفهمم منو دوس داره یا نه!!

میگه شاید سر کارش یکی بهترو پیدا کنه پس اگه انقد بهت اعتماد نداره دیگه راجع به اون رابطه صحبت نشه بهتره!

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
اگه نخوای هیچ کدوم رو از دست بدی چی؟ هم چیزایی که از دست میدی و هم طرف مقابلت رو. حاضری دروغ بگی؟

دروغ گفتن هم به همون سطح دوست داشتن بستگی داره...

کلی نمی شه گفت.

کسی رو که از ته دل دوست دارم بهش دروغ نمی گم چون برام قابل تصور هم نیست در آینده اگه دروغم فاش بشه چقدر ممکنه از من ناراحت بشه و همین فکر به ناراحت کردنش جلوگیری می کنه از دروغ گفتنم

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
ویوی عاشق شده

245.gif

anArchist

Registered User
لایک‌ها
104
دروغ گفتن هم به همون سطح دوست داشتن بستگی داره...

کلی نمی شه گفت.

کسی رو که از ته دل دوست دارم بهش دروغ نمی گم چون برام قابل تصور هم نیست در آینده اگه دروغم فاش بشه چقدر ممکنه از من ناراحت بشه و همین فکر به ناراحت کردنش جلوگیری می کنه از دروغ گفتنم

ولی من دروغ نمیگم چون آدم درستکاری ام، زیاد به تبعاتش کاری ندارم :happy:

ویوی عاشق شده

245.gif

اینو همینطوری پرسیدم. برا بعدنا :D

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دوستان اگه کسی رو دوست داشته باشید تا چه حد حاضرید خواسته هاشو قبول کنید؟ در مورد عقاید یا ریخت و تیپ و ... مثلا اگه شغلی بهتون پیشنهاد بشه و اونی که دوستش دارید بهتون بگه این شغل رو قبول نکن چون من دوست ندارم، آیا حاضرید نظرش رو بپذیرید و اون شغل رو قبول نکنید؟
از خود گذشتگی یک بار اشکالی نداره..ولی بیش از 1 بار.. باعث میشه از محور خودت خارج بشی..
اگه واقعا دوست داشته باشه ..اون برای نظر تو ارزش قائل میشه و پشتیبانت میشه!!

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
من به هیچ عنوان بخاطر کسی که دوست دارم از کاری که میخوام بکنم چه موافق میل طرف باشه چه نباشه نمیگذرم و انجام میدم . اصلا به اون چه ربطی داره کاره من ؟ اگر عقیده ای داشته باشم و کاری که میکنم احساس کنم درسته هرچقدرم دوستش داشته باشم بازم انجام میدم مگراینکه قانع کنه که اشتباهه .

بالا