• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زیر ذره بین سایت های فعال | میهن دانلود

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
این تاپیکها (آنالیز کلی یک سایت) جاش تو کسب درآمد نیست!

تشکر . جاش کجاست لطفا ؟:cool:

البته به طور غیر مستقیم با درآمد درارتباط هست !

چون درآمد سایت مورد نظر رو هم میشه تخمین و بررسی کرد همین جا.

در هر صورت سایت تجاری بدون درآمد که معنی نداره ! داره ؟

Last edited:

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
حداقل یه دور سئوال هارو بخونین !

در ضمن تو تاپیک قبل هم نظر بقیه رو خواستم که همه از سوال ها راضی بودند و خود شما هم پست دادین و اظهار نظری در مورد سوال ها نکردین :hmm:

منظور از این قسمت" سوال ها :از 20 " این بود که از 20تا امتیاز میدم:D

این نوع نظر سنجی چه کمکی به ما میکنه؟
فکر کنم این نوع زیره ذره بین بردن بیشترین کمک رو به صاحب سایت میکنه که میتونه از مشکلات و نظرات دیگران در مورد سایتش با خبر بشه.

الان یکی بیاد کل این تاپیک رو بخونه،چه کمکی بهش میشه؟فوقش بفهمه که فلان سایت از بقیه بهتره یا هیچ مشکلی نداره ،خوب که چی؟

Last edited:

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
منظور از این قسمت" سوال ها :از 20 " این بود که از 20تا امتیاز میدم:D

این نوع نظر سنجی چه کمکی به ما میکنه؟
فکر کنم این نوع زیره ذره بین بردن بیشترین کمک رو به صاحب سایت میکنه که میتونه از مشکلات و نظرات دیگران در مورد سایتش با خبر بشه.

الان یکی بیاد کل این تاپیک رو بخونه،چه کمکی بهش میشه؟فوقش بفهمه که فلان سایت از بقیه بهتره یا هیچ مشکلی نداره ،خوب که چی؟

میخوای پول هم بهت بدن دوست عزیز ؟ شما اصلا میدونید نظر سنجی یعنی چی ؟ اول برید دایره فهم خودتون رو بالا ببرید بعد بیایید نظر بدین

خواهش میکنم بحث رو پایان بدین :| :eek:

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
میخوای پول هم بهت بدن دوست عزیز ؟ شما اصلا میدونید نظر سنجی یعنی چی ؟ اول برید دایره فهم خودتون رو بالا ببرید بعد بیایید نظر بدین

خواهش میکنم بحث رو پایان بدین :| :eek:

حالا این قسمت رو نمیگفتی نمیشد؟:blink:

من پرسیدم این تاپیک چه سودی برای بقیه داره؟
استفاده این تاپیک فقط برای مدیران سایتهایی هست که مورد برسی قرار میگیرند؟
چه برداشتی از این تاپیک باید داشته باشیم؟

شما که فهمتون بالاست بهتر بود که جواب سوالا رو بدین نه اینکه توهین کنید :wacko:

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
حالا این قسمت رو نمیگفتی نمیشد؟:blink:

من پرسیدم این تاپیک چه سودی برای بقیه داره؟
استفاده این تاپیک فقط برای مدیران سایتهایی هست که مورد برسی قرار میگیرند؟
چه برداشتی از این تاپیک باید داشته باشیم؟

شما که فهمتون بالاست بهتر بود که جواب سوالا رو بدین نه اینکه توهین کنید :wacko:
توهین نمیکنم شما وقتی معنای نظر گروهی و نظر سنجی رو بفهمید جواب سوال های خودتونو میگیرید !

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
سعید جان از اول نمی خواستم توی بحث شرکت کنم ولی متاسفانه نظر شخص بالای شما باعث شد. ظاهرا همه در این انجمن به دنبال فقط و فقط کسب درآمد هستند. آنالیز سایت بد نیست ! الان شما می تونی درک کنی این قالب و اینجور طراحی رو عموم خوششون نمیاد .

می تونی در رابطه با نحوه تبلیغات که کاربران رو راضی نگه داره و ... رو متوجه بشی. در مجموع به نظر من دایره سوالات گسترش پیدا کنه حتی بقیه دوستان که در انجمن نیستند نیز تمایل برای شرکت در نظرسنجی پیدا می کنند.

تنها موردی که هست سعید جان ، وارد درآمد سایت ها نشی بهتر هست :دی ، این کار فقط باعث این میشه فردا 100 نفر سایت دانلود بزنند و یا .....

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
سعید جان از اول نمی خواستم توی بحث شرکت کنم ولی متاسفانه نظر شخص بالای شما باعث شد. ظاهرا همه در این انجمن به دنبال فقط و فقط کسب درآمد هستند. آنالیز سایت بد نیست ! الان شما می تونی درک کنی این قالب و اینجور طراحی رو عموم خوششون نمیاد .

می تونی در رابطه با نحوه تبلیغات که کاربران رو راضی نگه داره و ... رو متوجه بشی. در مجموع به نظر من دایره سوالات گسترش پیدا کنه حتی بقیه دوستان که در انجمن نیستند نیز تمایل برای شرکت در نظرسنجی پیدا می کنند.

تنها موردی که هست سعید جان ، وارد درآمد سایت ها نشی بهتر هست :دی ، این کار فقط باعث این میشه فردا 100 نفر سایت دانلود بزنند و یا .....
امیر حسین جان شما پیشنهاد سوال بدین من اضافه کنم ;)

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
توهین نمیکنم شما وقتی معنای نظر گروهی و نظر سنجی رو بفهمید جواب سوال های خودتونو میگیرید !

قصد بحث کردن ندارم،اما شما اصلا جنبه فعالیت اجتماعی رو ندارید.بنده چندتا سوال پرسیدم به جای توهین و بدوبیرا گفتن بهتر بهتر بود به آنها جواب میدادی یا حتی در پست اول قرار میدادی تا دیگران بهتر بتونن از تاپیک استفاده کنند.

به هر حال امید وارم موفق باشی:)

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
اتفاقا به نظر من باید وارد بحث درآمد هم بشیم چون هدف وب مستر ها از سایت کسب درآمد هست. بنابراین نرخ تبلغات در میهن دانلود رو اینجا برای همه قرار میدم .

این ایمیلی هست که از طرف سایت ارسال شده:
------------------------------------------------
همانطور که مستحضريد حضور موفق در عرصه تجارت ، نيازمند بهره گيري از وسايل و ملزومات خاص عصر تحول نوين مي باشد . در اين راستا شبکه جهاني اينترنت بعنوان يک آيتم موفق تبليغاتي در شخصي ترين حريم خصوصي افراد در سيل عظيم اقتصاد الکترونيکي با ميليونها نفر استفاده کننده و ميلياردها دلار سرمايه ، انتخاب مديران هوشمند و تواناست .
در اين راستا سايت ايراني ميهن دانلود بزرگترين مرکز دانلود ايراني با بيش از 300 هزار كاربر فعال و روزانه 120 هزار نفر بازديد با بخشهاي متنوع جهت دانلود نرم افزارهاي روز دنيا ، نرم افزارهاي موبايل نياز کاربران ايراني را در داخل و خارج از کشور به خدمات متنوع برطرف ساخته است .
يکي از افتخارات بزرگ سايت ميهن دانلود قرار گرفتن در ميان ۱۰۰ سايت پربازديد ايران و در اکثر مواقع با رتبه اي زير 15 از ديدگاه سايت معتبر الکسا مي باشد. http://www.alexa.com/siteinfo/mihandownload.com)
ميهن دانلود بعنوان يک سايت پرترافيک مکاني مناسب جهت درج تبليغات کالا و خدمات شما مي باشد . هزينه کم تبليغات ، گستره بدون مرز و عدم محدوديت زماني در درج تبليغات ، شما را نيز به خانواده بزرگ ميهن دانلود پيوند خواهد زد .
مشخصات و تعرفه تبليغاتي
سايز و محل بنر تبليغاتي
مدت 30 روز
مدت زمان 15 روز

بنر240 * 120 با 100 % نمايش در بالای صفحه اصلي و صفحات داخلي
000/850 تومان 30 روزه
000/450 تومان 15 روزه

بنر 60 * 468 با 100 % نمايش در صفحه اصلي و صفحات داخلي،
000/750 30 روزه
000/400 15 روزه

بنر 60 * 468 با 100 % نمايش ميان پستها در صفحه اصلي و ادامه مطالب
000/400 30روزه
000/250 15 روزه

بنر240 * 120 با 100 % نمايش پايين ستون سمت چپ صفحه اصلي و صفحات داخلي
000/500 30 روزه
000/250 15 روزه

بنر 60 * 468 با 100 % نمايش در بالای تما صفحات انجمنها
000/400 30 روزه
000/200 15 روزه

درج آگهي متني انتهاي منوي سمت چپ با لينک مستقيم .
000/250 30 روزه
-
درج 1 هفته پست ثابت در صفحه اصلی وسايرصفحات جهت معرفی محصول و خدمات
هفتگی
000/500/1تومان
-----------------------

حالا اگر کسی تمایل داره باید تبلیغات سایت رو بشمره و درآمد ماهیانه اش رو حساب کنه و اینجا بگه

اتفاقا اگر این صنعت درآمد زا هست در ایران چه بهتر که همه این رو بدونند...

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
فقط تبلیغاتشون که نیست.هر ماه فقط از فروشگاهشون چند میلیون در میارند. تازگی ها هم میگن هارد اکسترنال به شرکت بفرستین ما یک پکیج شامل بیشتر برنامه ها و عکس و غیره در اون قرار میدیم که 50 میگیرن. به نظر من اونا هر ماه راحت 60میلیون در میارن.(حداقل)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
فقط تبلیغاتشون که نیست.هر ماه فقط از فروشگاهشون چند میلیون در میارند. تازگی ها هم میگن هارد اکسترنال به شرکت بفرستین ما یک پکیج شامل بیشتر برنامه ها و عکس و غیره در اون قرار میدیم که 50 میگیرن. به نظر من اونا هر ماه راحت 60میلیون در میارن.(حداقل)

زیاده

از این خبرا نیست ;)

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
زیاده

از این خبرا نیست ;)
برو تبلیغات میهن دانلود رو یکم خوب نگاه کن. بعدش برو فروشگاهش رو نگاه کن.
بعدش برو خدمات هاستش رو نگاه کن. اون پکیچی هم که تازگی ها میدنم نگاه کن.
اگه خیلی کم در بیارن دیگه 40 میلیون میشه.( شک نداشته باش)

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
برو تبلیغات میهن دانلود رو یکم خوب نگاه کن. بعدش برو فروشگاهش رو نگاه کن.
بعدش برو خدمات هاستش رو نگاه کن. اون پکیچی هم که تازگی ها میدنم نگاه کن.
اگه خیلی کم در بیارن دیگه 40 میلیون میشه.( شک نداشته باش)

ماهی 20 حداکثر 27 دارن دوست عزیز:)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
نه آقا اینا چیه میگید؟ این عددای نجومیو از کجا اوردید؟ اینا دوستای من هستن این همه که شما میگید اصلا در نمیارن شایعه نکنید همه فک میکنن چی هست نه آقا خیلی خیلی کمتر از این عددا در میارن سود خالص رو میگم درضمن اسپانسر دارن

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
درآمد شبکه میهن دانلود حدودا ماهی 25 الی 30 میلیون تومان می باشد. این رو که دیگه همه میدونن

هر کی میتونه یا علی ...

اگر بیشتر از این در میارن دیگه من هیچ رقمه مسئول نیستم.

Last edited:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
درآمد شبکه میهن دانلود حدودا ماهی 25 الی 30 میلیون تومان می باشد. این رو که دیگه همه میدونن

هر کی میتونه یا علی ...

اگر بیشتر از این در میارن دیگه من هیچ رقمه مسئول نیستم.
سود خالص انقدر نیست ولی به فرضم اگه باشه هرکی شاکیه میتونه ؟ بره در بیاره یه سایت بالا آوردنش مفت و بی زحمت نیست

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
سود خالص انقدر نیست ولی به فرضم اگه باشه هرکی شاکیه میتونه ؟ بره در بیاره یه سایت بالا آوردنش مفت و بی زحمت نیست
بله درامد در این حد نمیتونه باشه!:blush:

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
آقا هرچی در میارن زحمتشو کشیدن و الان دارن نتیجه زحمات رو میخورن , پول مفت که در نمیارن

اگه پای صحبت هاشون بشینی و از گذشتشون براتون بگن که چه سختی های کشیدن تا به اینجا رسیدن , خودتون میفهمین که واقعا این درآمد حقشونه

بالا