• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سؤال در مورد سیستم عامل در گوشی

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,این موضوع چون صرفا بخاطر سیستم عامل است نه بحث در مورد گوشی ها در این انجمن مطرح کردم.اگر نظر شما غیر از این است پیشاپیش عذر خواهی میکنم.
با توجه به اینکه هنوز فاصله زمانی زیادی از سیستم عاملهای تک هسته ای نمیگذرد,سیستم عاملهایی روی گوشی ها نصب میشود که تمام زندگی ما را تحت تأثیر خود قرار میدهد.حالا این سؤال پیش می آید که آیا در گوشی های سری اولی که به بازار آمد سیستم عامل وجود داشت؟
بهتر بپرسم:آیا در تمام گوشیهایی که از ابتدا تولید شده تا بحال سیستم عامل وجود دارد؟
البته در بین کاربران و کارشناسان و تولیدکنندگان گوشی همراه نظرات مختلف است.
لطفا نظر خود را مطرح کنید که شاید کسی مثل من به اطلاعات خودش اضافه کند.
ممنون از توجه شما

shabgaгd67

Registered User
لایک‌ها
17
خیلی از گوشی ها اصلا سیستم عامل ندارن
شما درک صحیحی از این مفاهیم ندارید
سیستم عامل یعنی برنامه ریزی

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
خیلی از گوشی ها اصلا سیستم عامل ندارن
شما درک صحیحی از این مفاهیم ندارید
سیستم عامل یعنی برنامه ریزی
سلام,این خیلی خوب است که شما درک صحیح در این مفاهیم را دارید(باعث خوشحالی است).این تاپیک در مورد درک من نیست که نظر بدهیم,در مورد ....است.
بجای اینکه ,کسی را بررسی کنید برای درک ش بهتر است تاپیک را با دقت بخوانید.همانطور که عرض کردم بین متخصصان و کارشناسان (منظورم آنهایی است که درک این مفاهیم را دارند است) درباره این موضوع اختلاف نظر است.
همچنین هر کسی نسبت به اطلاعات و تجربه خود نظرش را میگوید,بهتر بود شما هم کمی درباره نظر خود توضیح بدهید و دلیل بیاورید.
مگه میشه گوشی سیستم عامل نداشته باشد.حتی گوشی های اولیه هم سیستم عاملی که تک هسته ای بودند را دارا بودند.زیرا حتی برای یک پیامک فرستادن ساده احتیاج به یک سیستم عامل دارد.اسمش روی خودش,سیستمی که شما به اون دستور میدهید و اون عامل میان شما و سخت افزار گوشی میباشد.یعنی دستوری که کاربر میدهد را انتقال میدهد به سخت افزار گوشی.

Last edited:
بالا