• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سؤال در مورد كارداني به كارشناسي

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
سلام يك سوال داشتم چون تاپيك مرتبط نبود مجبور شدم تاپيك جديد بزنم
من كارداني به كارشناسي انتخاب رشته كردم چون رتبه ام خوب نبود فقط غيرانتفاعي زدم فقط اشتباهي كه كردم اينكه بعدازاينكه غيرانتفاعي مشهد رو زدم شهر هاي ديكه مثل زاهدان رو هم انتخاب كردم و مطمئنم كه تكميل ظرفيت مشهد قبول ميشم حالا اكه غيرانتفاعي زاهدان قبول بشم و نرم، ايا ميتونم تكميل ظرفيت شركت كنم؟
اكه كسي ميدونه لطف كنه راهنمايي كنه

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
يك سوال ديكه هم داشتم نظرتون در مورد دانشكاه علمي كاربردي جيه؟ مدركش خوبه؟ شهريه ش جه قدره؟ در ضمن رشتم الكترونيكه،
موندم بين اين سه تا كدومو برم غيرانتفاعي، علمي كاربردي،آزاد

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
يعني توي pt به اين عظمت(!) كسي نيست جواب مارو بده؟

H@mid

Registered User
لایک‌ها
0
يعني توي pt به اين عظمت(!) كسي نيست جواب مارو بده؟[/QUOTEسلا
سلام چه قبول بشی نری چه بری اگه تکمیل ظرفیت قبول بشی می تونی بری ولی وقتی تکمیل قبول شدی جای قبلی نمی تونی بمونی در صورت قبولی در تکمیل ظرفیت:cool::cool:

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
یکی در مورد دانشگاه های علمی کاربردی توضیحی میده
آزاد بهتره یا علمی کاربردی

H@mid

Registered User
لایک‌ها
0
یکی در مورد دانشگاه های علمی کاربردی توضیحی میده
آزاد بهتره یا علمی کاربردی

سلام بچه محل هستیم ظاهرا:cool:
به نظر من علمی کاربردی از ازاد های در پیت بهتره البته به جز واحد های تهران و شهرای بزرگ
چون تو شهر خودت هستی و الانم همه مدرکا به یه اندازه به جز دولتیاش ارزش دارن :eek:

Last edited:

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
پس با اين حساب اگه زاهدان قبول شدم نرم ديگه، بجاش سه چهار ماه ديكه تكميل ظرفيت شركت ميكنم و مشهد رو انتخاب ميكنم، درسته؟
اينارو واسه اين ميكم چون سال قبل دوستم رتبش مثل من بود دوره اول مشهد قبول نشد ولي توي تكميل ظرفيت قبول شد،منم شرايطم مثل اونه فقط همين كه زاهدان رو انتخاب كردم كارو خراب كرده ميترسم زاهدان قبول شم نرم بعد نتونم توي تكميل ظرفيت شركت كنم،كس ديكه اي خبر نداره توضيح بده تا مطمئن شم؟

بالا