• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** سئوالات من راجع به نرم افزار Microsoft Powerpoint***

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزيز!
به عرض دوستان بزرگوار خودم برسونم که من به تازگی کار با نرم افزار پاورپوینت رو شروع کردم و تصمیم دارم توی این زمینه قوی بشم که در آموزش ( درس ریاضی) اگه امکانات مدرسمون( البته در آینده) اجازه بده از اون استفاده کنم.بالاخره معلم ریاضی گفتن و اهل فعالیت و تلاش برای بالا بردن سواد ریاضی دانش آموزان!:lol: لذا تصمیم گرفتم که این تاپیک رو باز کنم برای پرسیدن سئوالاتم.
اگه دوستان، نکات و ترفندهای جالبی هم بلدن که به راحتی تو دید نمیان، مطرح کنن که ما استفاده میکنیم:)
با نهایت تشکر از همه عزیزان:blush: حالا اولین سئوال:
من مي خوام كه محتويات و جلوه هاي يك اسلايد به صورت اتوماتيك و بدون كليك بر روي صفحه، نمايش داده بشه ولي براي عبور از يك اسلايد به اسلايد بعدي نياز به كليك بر روي صفحه اسلايد باشه، آيا چنين امكاني در پاورپوينت وجود داره؟

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
آره عزیزم همه این امکانات رو داره

فقط بگو از چه ورژنی استفاده می کنی .

رویه تگی که نوشته ها یا عکس یا هر چیز دیگه رو تو صفحه داری راست کلیک کن و گزینه Custom Animation رو انتخاب کن ، بعد از منوی سمت راست صفحه که باز شده Add Effect رو بزن و افکت مورد نظر رو انتخاب کن . حالا تنظیمات افکتی که انتخاب کردی رو میتونی همونجا انجام بدی . مثلاً بعد از کلیک باز بشه یا بعد از مدت زمان معین یا بعد از لود شدن صفحه ...
برای تنظیمات بین صفحات : یه جای خالی تو صفحه راست کلیک کن و گزینه Slide Transition رو بزن ، دوباره از منوی سمت راست میتونی تنظیمات باز شدن صفحه و نوع افکت باز شدن صفحه و ... رو انجام بدی .

موفق باشی .
خوش به حال دانش آموزاتون آقا معلم .
ما که بجز تخته سبز و کچ سفید و زرد و قرمز چیز دیگه ای تو دوران تحصیل ندیدیم . که با اونها به ما آموزش بدن .
خوب بگو یه دستگاه دیتاپرژکشن بگیرن با یه نوت بوک به راحتی میتونی سر کلاس تمام اینا رو نمایش بدی

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
mehdi_25 جان! از شما بسیار ممنون و سپاسگزارم که به سئوال من پاسخ دادید. من از ورژن 2003 استفاده میکنم ( خیلی دوست دارم بدونم که ورژن 2007 اون با چه تغییراتی عرضه شده ولی حیف که طرفای ما گیر نمیاد! )
و اما سئوال بعدی:
با توجه به اینکه در حالت عادی، پس از نمایش محتویات یک اسلاید، روی هر نقطه از اسلاید کلیک کنیم به اسلاید بعدی منتقل میشویم، چطور میشه کاری کرد که فقط با کلیک بر روی یک نقطه مشخص، مثلا یه آیکن next بزاریم و فقط با کلیک بر روی این آیکن، به اسلاید بعدی منتقل بشه؟

kaveh73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mehdi_25 جان! از شما بسیار ممنون و سپاسگزارم که به سئوال من پاسخ دادید. من از ورژن 2003 استفاده میکنم ( خیلی دوست دارم بدونم که ورژن 2007 اون با چه تغییراتی عرضه شده ولی حیف که طرفای ما گیر نمیاد! )
و اما سئوال بعدی:
با توجه به اینکه در حالت عادی، پس از نمایش محتویات یک اسلاید، روی هر نقطه از اسلاید کلیک کنیم به اسلاید بعدی منتقل میشویم، چطور میشه کاری کرد که فقط با کلیک بر روی یک نقطه مشخص، مثلا یه آیکن next بزاریم و فقط با کلیک بر روی این آیکن، به اسلاید بعدی منتقل بشه؟

دوست عزیزم

ازمنوی Slide Show گزینه Slide Transition را انتخاب کنید، بعد در پایین قسمت Task Pane (سمت راست صفحه) هر دو تیک گزینه های On Mouse Click و Automatically After را بردار. حال روی آیکون مورد نظر در صفحه کلیک راست کرده و گزینه Action Settings را انتخاب کرده در پنجره باز شده ابتدا گزینه Hyperlink to را انتخاب و سپس از منوی مربوط به آن گزینه Next Slide را انتخاب کنید

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیزم

ازمنوی Slide Show گزینه Slide Transition را انتخاب کنید، بعد در پایین قسمت Task Pane (سمت راست صفحه) هر دو تیک گزینه های On Mouse Click و Automatically After را بردار. حال روی آیکون مورد نظر در صفحه کلیک راست کرده و گزینه Action Settings را انتخاب کرده در پنجره باز شده ابتدا گزینه Hyperlink to را انتخاب و سپس از منوی مربوط به آن گزینه Next Slide را انتخاب کنید

kaveh73 جان! از شما هم بسیار ممنونم:blush:

بالا