بعضی وقتا فردی تماس میگیره و بعد از جواب دادن بهش، متوجه میشیم که طرف طلبکاره یا کسی هست که بهتر بود جواب نمیدادیم.
به قابلیتی نیاز دارم که وقتی کسی با من تماس میگیره ( خواه شمارش رو سیو کرده باشم و نامی بهش اختصاص داده باشم ، یا خیر ) در همون لحظه ای که گوشیم داره زنگ میخوره ، تاریخچه ی تماسها و اس ام اس های قبلیِ شخصِ تماس گیرنده برام نمایش داده بشه
یه جور دیگه میگم
فردی با من تماس میگیره و من هنوز پاسخ ندادم
میخوام در حالیکه گوشیم در حال زنگ خوردن هست ، به فرض روی صفحه ی گوشی این موارد نوشته بشه
در واقع من با دیدن این سوابق ، یادم بیاد اینی که داره تماس میگیره آیا قبلاً هم تماس گرفته؟
اگر تماس گرفته، با دیدن SMSهای رد و بدل شده و تماسها ، یادم بیاد که این که الان داره زنگ میزنه چه کسی هست
و بر اون اساس تصمیم بگیرم که به این تماس در این لحظه جواب بدم یا نه
این قابلیت در چه سیستم عاملی و با استفاده از کدوم نرم افزار وجود داره؟
شبیهِ این چیزی که گفتم رو تا حالا دیدید؟
به قابلیتی نیاز دارم که وقتی کسی با من تماس میگیره ( خواه شمارش رو سیو کرده باشم و نامی بهش اختصاص داده باشم ، یا خیر ) در همون لحظه ای که گوشیم داره زنگ میخوره ، تاریخچه ی تماسها و اس ام اس های قبلیِ شخصِ تماس گیرنده برام نمایش داده بشه
یه جور دیگه میگم
فردی با من تماس میگیره و من هنوز پاسخ ندادم
میخوام در حالیکه گوشیم در حال زنگ خوردن هست ، به فرض روی صفحه ی گوشی این موارد نوشته بشه
شماره ی تماس گیرنده
09120001111
سوابق پیشین SMSهای ارسالی به این شخص
هیچ
سوابق پیشین SMSهای دریافت شده از این شخص
12 روز پیش، ساعت 08:12 : سلام. میخواستم ببینم شما با آقای کاظمی نسبتی ... (برای دیدن ادامه ی متن، این قسمت از نمایشگر را لمس کنید)
8 روز پیش، ساعت 07:39 : شما آقای کاطمی رو میشناسید؟ پاسخ ندادید. اگر ایـ ... (برای دیدن ادامه ی متن، این قسمت از نمایشگر را لمس کنید)
سوابق پیشین تماسهای ارسالی به این شخص
2 روز پیش، ساعت 11:45 : مدت تماس 1:09
دیروز، ساعت 18:10 : مدت تماس 0:56
سوابق پیشین تماسهای دریافت شده از این شخص
4 روز پیش، ساعت 14:31 : مدت تماس 6:14
توضیحات ثبت شده برای این شماره
شماره ی کاظمی رو میخواست. گفتم ندارم
در واقع من با دیدن این سوابق ، یادم بیاد اینی که داره تماس میگیره آیا قبلاً هم تماس گرفته؟
اگر تماس گرفته، با دیدن SMSهای رد و بدل شده و تماسها ، یادم بیاد که این که الان داره زنگ میزنه چه کسی هست
و بر اون اساس تصمیم بگیرم که به این تماس در این لحظه جواب بدم یا نه
این قابلیت در چه سیستم عاملی و با استفاده از کدوم نرم افزار وجود داره؟
شبیهِ این چیزی که گفتم رو تا حالا دیدید؟
Last edited: