قبل از هر چیز پاسخی که من میدم، بیشتر از روی تجربه است و علمی نیست! البته در مورد مسئله اول شما شاید هیچ کس نتونه جواب قطعی به شما بده، اما در هر حال...
من در سایتم اصلا مقاله ای درباره این فایلها ندارم که لینک دانلودی توش باشه
فقط مشخصات لینک دانلود اونو در هاستم میذارم
ببینید، برای دیتاسنتر فرقی نمی کنه که شما مقاله ای حاوی لینک دانلود فایلهای دارای کپی رایت دارید یا نه! و یا اینکه اصل فایل رو هاست کردید یا لینک دانلودش رو داخل فایل Zip گذاشتید. اگه شکایتی بشه و شما به هر نحوی لینک دانلود غیرقانونی رو قرار داده باشید، ساسپند میشید.
این مورد رو خودم به شخصه تجربه کردم. فقط یه لینک دانلود به سایتی دادم که داخل اون سایت مقاله ای در مورد نرم افزاری بود و در انتها لینک ک/ر/ک اون نرم افزار (از سایت های آپلودی) داده شده بود. بدون اطلاع سایتم ساسپند شد. با اینکه من لینک دانلود مستقیم و یا غیرمستقیم فایل ک/ر/ک رو در سایتم قرار نداده بودم و فقط به مقاله ای لینک داده بودم که در انتهای اون مقاله لینک ک/ر/ک بود. زورشون به اون سایت اصلی نرسیده بود، از سایت من شکایت کرده بودن!!
این مسائل شانسیه!! شاید چند سال کار کنی و هیچ شکایتی ازت نشه، شاید هم بعد از دو روز ازتون شکایت بشه!
در این مورد، با توجه به اینکه مقاله ای در سایت شما وجود نداره، فکر کنم مشکلی از طرف گوگل نباشه. چون کار اصلی گوگل یافتن مقالات و ایندکس اون است. وقتی شما در سایت اصلیتون نوشته ای ندارید، پس مطلب غیرقانونی برای اندیکس کردن وجود نداره. در نتیجه اگه کسی از شما به گوگل شکایت کنه، گوگل صفحه ای (دقت کنید میگم صفحه و نه فایل) حاوی مطالب غیرقانونی در سایت شما نمی بینه که بخواد جریمه کنه.
(البته من خط مشیء حال حاضر گوگل رو گفتم. ممکنه فردا گوگل تصمیمات جدیدی بگیره. مثلا در حال حاضر یافتن لینک دانلود غیرقانونی فایلها در گوگل یکم مشکل شده و به راحتی سابق نمیشه لینک دانلود رو پیدا کرد و این نشون میده که گوگل با توجه به فشار صاحبان فایلها تمایل کمتری برای نشون دادن نتایج غیرقانونی داره.)
پس همانطور که قبلاً اشاره کردم شما باید بیشتر از دیتاسنتر بترسید و اون فروم های خارجی بدبخت(!!) باید از گوگل بترسن. چون مقاله + لینک دانلود در صفحه اونها وجود داره و به راحتی میشه اون صفحه فوروم رو به گوگل گزارش کرد.
بعد توی فرومهای خارجی یه مقاله مینویسم و به عنوان لینک دانلود اون فایل تکست که در هاستم هست رو لینک میکنم که این یک بک لینک بشه واسه سایتم
به نظر من لینک دانلود یه فایل (مانند zip و jpg و rar و avi و mp3 و...) اصلا ارزش زیادی به عنوان بک لینک نداره. و به نظر من ارزشش به عنوان بک لینک خیلی خیلی خیلی ناچیزه.
من اول فکر کردم که در انتهای مقالات اسم سایتتون رو لینک می کنید! و تعجب کردم، چون فوروم های خارجی بزرگ به درج لینک سایت (برای بک لینک و تبلیغات) خیلی حساس هستند.
من اصلا برام مهم نیست که چیزی از سایتم دانلود بشه فقط یه جای این سایتها یه آدرس از سایتم بزارم همین
اگه لینک دانلود فایل بذاری همانطور که گفتم برای بک لینک ارزشی نداره.
مشکل من اینه که با سایتهای خارجی کار دارم وگرنه فکر نمیکنم در سایتهای ایرانی این قضیه مشکل ساز بود یا در فروم های ایرانی هم مشکل سازه ؟
اصل قضیه برای فوروم های فارسی و غیرفارسی تفاوتی نداره. ولی وقتی صاحب یه فایل به دنبال لینک های غیرقانونی فایل خودش می گرده، یافتن صفحاتی غیراز زبان اصلی صاحب فایل، براش دشواره. پس فوروم های فارسی در حاشیه اطمینان بیشتری قرار دارن. اما ریسکه!
من کلا به یک دایرکتوی از سایت بک لینک بدم مثلا
www.domain-name.com/ali رنک این دایرکتوری ali بالا میره یا رنک کل سایت
ابتدا رنک دایرکتوری بالا میره و سپس روی دامنه اصلی هم تاثیر خواهد گذاشت. مثلا من سایت داشتم صفحه اولش فقط اینترو بوده و رنگش 1 و یه دایرکتوری که اصل سایت داخلش بوده، رنکش 3 بود.
مثلا در این مورد فایلهای دانلودم در یک دایرکتوری هستش نه در روت سایت و همه بک لینک هام هم به اون هستش میخاستم بدونم رنک کل سایت بالا میره یا رنک اون آدرس خاص؟
از نظر من لینک دانلودی در یک دایرکتوری و یا ریشه سایت هیچ گونه تاثیر چشمگیری در افزایش رنک نخواهد داشت و با توجه به اینکه اصل محتوای سایت چیز دیگری است، بهتره از هاست اینگونه لینک ها و فایلها خودداری کنید تا درگیر مسائل نقض کپی رایت هم نشید.