• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوی قالب وردپرس به چه مواردی برمیگرده ؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام دوستان .

ببینید بذارید با مثال شروع کنم :

من چند وقت پیش دو تا سایت راه اندازی کردم با موضوعات مختلف ( برای کس دیگه )

یکی از اینها که قالب اختصاصی تر نیاز داشت یه قالب طراحی کردم با آرتیستر و خیلی هم روی گرافیک و . . . کار کردم و واقعا قالب خوبی شد ، روی کدهای h هم کار کردم و ...

یک سایت دیگه بود که قالب اختصاصی نمیخواست و من از قالب آراس استفاده کردم و همه مواردی که تو سایت قبلی برای سئو انجام داده بودم رو عینا رو همین انجام دادم .

خوب حالا نتیجه چی شده ؟

سایت دوم (قالب آراس 9 ) واقعا سئوش عالی شده و هر پستی که ارسال میشه صفحه اول گوگل هست

سایت اولی که قالبش با آرتیستر طراحی شده بود لینکاش اصلا تو گوگل بالا نمیاد در حالی که تمام مواردی که تو سایت دوم رعایت شده بود تواینم رعایت شده حتی کدهاش کاملا استاندارد و ولید شده و یه ارورم نداره .

موضوعات سایت درسته متفاوت ان ولی میشه گفت تغریبا هر جفتشونم به یه اندازه اشباع شده هستن .

حالا سوال اینه که آیا تو سایت اولی واقعا قالب باعث شده انقد لینکای سایت عقب بمونن ؟

چه تفاوتی هست بین قالبی که با آرتیستر طراحی شده با قالب آراس و قالب های دیگه ؟

پیشنهادتون چیه برای سئو کردن قالب هایی مثل قالب سایت اول ؟

واقعا عجیبه برای من که چه تفاوتی دارن با هم

پیشاپیش ممنون از شما .

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سلام حسین جان ، میشه آدرس سایتها رو برام تو پیام خصوصی بفرستی؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام حسین جان ، میشه آدرس سایتها رو برام تو پیام خصوصی بفرستی؟

برای بنده هم بفرسید ...

متاسفم دوستان .

همونطور که گفتم این سایتها مال خودم نیست و من هم اجازه این رو ندارم فعلا به کسی معرفیشون کنم .

پ.ن : آدرس رو برای چی میخواین ؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ادیت . . .

Last edited:

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
میخوان ریپ کنن اینا ام یه فیضی ببرن :D

حالا یه سوال.این سایتا پیج رنکشون چنده؟ یکی ان هردو؟
بک لینک یه اندازه دارن؟

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
کلا ساختار قالبهای آرتیستر از نظر ساختار و سئو بی نهایت مزخرفه
منم رو جوملا نصب کرده بودم

چون طراحیش کلیه و واسه یه قالب خاص نیست تو اون قالبی که من داشتم فایل css شو باز کردم دیدم نزدیکه 1500 خط کد داره که حدود 70 در صدش بلا استفاده بود منم همرو پاک کردم
کلا بیخوده

اینجارو بخون:

Artisteer Web Designer Forums

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
بهترین مقاله ای که من برای بهینه سازی قالب دیدم اینه شما این اصولو رعایت کنید قالبتون تا 80 درصد سئو هست
اما یک سری موارد هم در اینجا ذکر نشده WordPress SEO Theme Guidelines - SEO your WP Theme - Yoast
شما به وردپرسش کاری نداشته باشید این اصول کلی هست

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
متاسفم دوستان .

همونطور که گفتم این سایتها مال خودم نیست و من هم اجازه این رو ندارم فعلا به کسی معرفیشون کنم .

پ.ن : آدرس رو برای چی میخواین ؟

قطعا برای ریپ کردن نمی خواستم !
دوست من شما خودت بهتر می دونی که سئو به موارد زیادی بستگی داره که یکی از موارد اون پوسته هستش
پس نمی تونه به طور قطع مشکل از شما باشه شاید اونیکه موفق نشده پلاگین عهاش تنظیم نبوده ، محتواش جداب نبود ، برچسب ها رو درست استفاده نکرده و ....
من می خواستم این موارد رو چک کنم :eek:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
قطعا برای ریپ کردن نمی خواستم !
دوست من شما خودت بهتر می دونی که سئو به موارد زیادی بستگی داره که یکی از موارد اون پوسته هستش
پس نمی تونه به طور قطع مشکل از شما باشه شاید اونیکه موفق نشده پلاگین عهاش تنظیم نبوده ، محتواش جداب نبود ، برچسب ها رو درست استفاده نکرده و ....
من می خواستم این موارد رو چک کنم :eek:

میدونم عزیز . آخه قالب آراس که رایگان هست ، قالب آرتیستر هم که ریپ مردن نداره ، اما اجازه انتشار آدرس رو نداشتم .

اصلا منظورم به ریپ کردن نبود .

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
میدونم عزیز . آخه قالب آراس که رایگان هست ، قالب آرتیستر هم که ریپ مردن نداره ، اما اجازه انتشار آدرس رو نداشتم .

اصلا منظورم به ریپ کردن نبود .

عجب حرفی میزنیا.مگه اجازه هم میخواد ؟ همه سایت میزنن که بازدید کننده داشته باشن این برعکسه ؟ نکنه سایت شخصی زد که عکسای خصوصی داخلشه و مردم ناید ببینن ؟؟ :D

ولی خارج از شوخی نمیخوای آدرس بدی یه بهونه بهتر بیار با عقل جور در بیاد.ترس نداره که

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
عجب حرفی میزنیا.مگه اجازه هم میخواد ؟ همه سایت میزنن که بازدید کننده داشته باشن این برعکسه ؟ نکنه سایت شخصی زد که عکسای خصوصی داخلشه و مردم ناید ببینن ؟؟ :D

ولی خارج از شوخی نمیخوای آدرس بدی یه بهونه بهتر بیار با عقل جور در بیاد.ترس نداره که

مطمئنا از ریپ شدن قالب نگران نبودم ، موضوع مطالب هم طوری نبود که از کپی شدنشون بترسم ، چون خیلی تخصصی هستن و به درد کسی نمیخورن . ولی دلیل خودم رو دارم . ;)

بالا