• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوی مطالب

m_hosseinmardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نام خدا
با سلام و عرض ادب

1) لطفا نظر خود را پیرامون سئوی مطلب زیر بیان فرمایید .

نماز اول وقت

2) امتیاز هایی که سایت chkme.com می دهد ، چقدر ارزش دارد ؟ (مطلب فوق امتیاز 100 گرفت ، آیا واقعا ارزش 100 دارد؟)

3) لینک هایی که از داخل متون داده میشه حتما باید مربوط به موضوع متن باشه؟ مثلا مطلب من که مربوط به نماز اول وقت میشه اگر کلمه ی "سید عبدالهادی" را به صورت لینک قرار بدم به یک صفحه ی دیگر که راجع به ایشان هست درست می باشد یا نه ؟

4) اگر از یک صفحه 2 لینک به یک صفحه ی دیگر برود اشکالی دارد یا خیر ؟ برای نمونه در متن هر جایی که "نماز اول وقت" هست را به مطلب دیگری با این موضوع لینک کنم در حالی که در مطالب مرتبط هم لینک شده است .

5) کلمات کلیدی را در متن به صورت بلد نوشته ام . آیا باید حتما به صورت لینک هم باشد ؟

با تشکر فراوان
یا علی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
به نام خدا
با سلام و عرض ادب

1) لطفا نظر خود را پیرامون سئوی مطلب زیر بیان فرمایید .

نماز اول وقت

2) امتیاز هایی که سایت chkme.com می دهد ، چقدر ارزش دارد ؟ (مطلب فوق امتیاز 100 گرفت ، آیا واقعا ارزش 100 دارد؟)

3) لینک هایی که از داخل متون داده میشه حتما باید مربوط به موضوع متن باشه؟ مثلا مطلب من که مربوط به نماز اول وقت میشه اگر کلمه ی "سید عبدالهادی" را به صورت لینک قرار بدم به یک صفحه ی دیگر که راجع به ایشان هست درست می باشد یا نه ؟

4) اگر از یک صفحه 2 لینک به یک صفحه ی دیگر برود اشکالی دارد یا خیر ؟ برای نمونه در متن هر جایی که "نماز اول وقت" هست را به مطلب دیگری با این موضوع لینک کنم در حالی که در مطالب مرتبط هم لینک شده است .

5) کلمات کلیدی را در متن به صورت بلد نوشته ام . آیا باید حتما به صورت لینک هم باشد ؟

با تشکر فراوان
یا علی

عزیزم مگه مطالب دینی هم سئو میخواد؟

شما اجرتون با خداست . هدفتون اگر رضای خدا باشه کارتون هم میگیره

m_hosseinmardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
عزیزم مگه مطالب دینی هم سئو میخواد؟

شما اجرتون با خداست . هدفتون اگر رضای خدا باشه کارتون هم میگیره

موافق هستم ، ولی چند تا نکته وجود داره که باید در نظر گرفت iranbus عزیز !

1) از تو حرکت از من برکت ، بشینم خونه و منتظر بازدید کننده باشم که درست نیست باید خودم هم تلاش کنم
2) هر چیزی از راه اسباب و وسایل انجام میشه ، مثلا وقتی شما بیمار میشی ( خدا به شما سلامتی بده! ) می ری دکتر و دارو می خورری و . . . ، ولی در عین حال خداست که بیماری شما را شفا میده و دارو و دکتر وسیله هست
3) بیشترین باردید سایت از طریق موتورهای جست و جو هست و سایت باید سئو باشه تا بازدید کننده داشته باشه که مطالب سایت را بخونند و در نتیجه خدا پاداش بیشتری بده
4) شغل اصلی بنده چیز دیگری است و هدفم از سایت کسب درآمد نیست ، هر چند که اگر به درآمد زایی هم رسید ، خدا را شکر!

از پاسخ گویی شما سپاس گذارم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
موافق هستم ، ولی چند تا نکته وجود داره که باید در نظر گرفت iranbus عزیز !

1) از تو حرکت از من برکت ، بشینم خونه و منتظر بازدید کننده باشم که درست نیست باید خودم هم تلاش کنم
2) هر چیزی از راه اسباب و وسایل انجام میشه ، مثلا وقتی شما بیمار میشی ( خدا به شما سلامتی بده! ) می ری دکتر و دارو می خورری و . . . ، ولی در عین حال خداست که بیماری شما را شفا میده و دارو و دکتر وسیله هست
3) بیشترین باردید سایت از طریق موتورهای جست و جو هست و سایت باید سئو باشه تا بازدید کننده داشته باشه که مطالب سایت را بخونند و در نتیجه خدا پاداش بیشتری بده
4) شغل اصلی بنده چیز دیگری است و هدفم از سایت کسب درآمد نیست ، هر چند که اگر به درآمد زایی هم رسید ، خدا را شکر!

از پاسخ گویی شما سپاس گذارم

ای ول حال کردم عجب جوابی دادی

m_hosseinmardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
فکر کنم همینطور ادامه بدیم کلا انجمن میشه مذهبی ، به مدیران هم باید بگیم یک قالب مذهبی طراحی کنن! :D

کسی در مورد سئوی مطالب نظری نداره؟

خیلی ممنون می شم راهنمایی بفرمایید!

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
شما نکات رو تقریبا رعایت کردی ولی مشکل اساسی دیگه ای داری!
هیچ صفحه ای از سایت شما توسط گوگل ایندکس نشده انگار که اصلا سایت نداری.
من یه بررسی کردم و دیدم که این دوتا تگ تو همه صفحات هستن که باعث میشه گوگل شمارو ایندکس نکنه، اینارو سریعا حذف کنید:
<meta content="noindex" name="robots"></meta>
<meta content="noindex" name="googlebot"></meta>

میتونی مطالب کاملتری توی بلاگ پیدا کنی: websima.com/blog

m_hosseinmardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
شما نکات رو تقریبا رعایت کردی ولی مشکل اساسی دیگه ای داری!
هیچ صفحه ای از سایت شما توسط گوگل ایندکس نشده انگار که اصلا سایت نداری.
من یه بررسی کردم و دیدم که این دوتا تگ تو همه صفحات هستن که باعث میشه گوگل شمارو ایندکس نکنه، اینارو سریعا حذف کنید:
<meta content="noindex" name="robots"></meta>
<meta content="noindex" name="googlebot"></meta>

میتونی مطالب کاملتری توی بلاگ پیدا کنی: websima.com/blog

از لطف شما بسیار بسیار ممنون!

اون دو تا تگ رو خودم گذاشتم چون قصد دارم برم سمت وردپرس و با یک دامنه جدید سایت را راه بندازم . برای همین می خواستم کلا ایندکس هام از بین بره
به غیر از قالب و آدرس یکتای سایت چه نکات دیگه ای به نظرتون میاد که باید رعایت کنم و ضعف سئوی سایت چیست؟

با سپاس فراوان!

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
از لطف شما بسیار بسیار ممنون!

اون دو تا تگ رو خودم گذاشتم چون قصد دارم برم سمت وردپرس و با یک دامنه جدید سایت را راه بندازم . برای همین می خواستم کلا ایندکس هام از بین بره
به غیر از قالب و آدرس یکتای سایت چه نکات دیگه ای به نظرتون میاد که باید رعایت کنم و ضعف سئوی سایت چیست؟

با سپاس فراوان!

خوب خیالم راحت شد :)
ببینید همین مطلبی که گذاشتید یه مشکل داره اونم اینه که تعداد کلمات کمه، برای سئو مناسب تره که حداقل 300 کلمه باشه.
توی مطلب لینک خروجی به سایت های دیگه ندارید که وجودش میتونه اعتبار نوشته رو بالا ببره. البته لینک های داخلی دارید که اون هم نکته مثبتی به حساب میاد
عنوان و توضیحات هم که رعایت کردی و عکس هم داری
میتونی کلمه کلیدی رو تو آدرس صفحه هم بیاری..

بالا