• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو بهینه سازی تضمینی وب سایت شما

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
گروه اینترنتی آریایی ها آمادگی اینرو داره تا سایتهای وردپرسی رو به صورت تضمینی (با دریافت مبلغ بسیار کمی نسبت به سایر سئو کارها ) سئو و بهینه سازی کنه و در صورتی که اموزش های ما رو انجام بدید البته بعد از سئو کردن قالب توسط خودمون این تضمین رو میکنیم که ورودی گوگل تون افزایش پیدا کنه .
برای سفارش و درخواست بهینه سازی و هماهنگی های بیشتر کیک کنید.

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
گروه اینترنتی آریایی ها آمادگی اینرو داره تا سایتهای وردپرسی رو به صورت تضمینی (با دریافت مبلغ بسیار کمی نسبت به سایر سئو کارها ) سئو و بهینه سازی کنه و در صورتی که اموزش های ما رو انجام بدید البته بعد از سئو کردن قالب توسط خودمون این تضمین رو میکنیم که ورودی گوگل تون افزایش پیدا کنه .
برای سفارش و درخواست بهینه سازی و هماهنگی های بیشتر کیک کنید.

اگر حرفه ای هم باشید متاسفانه اولین فکری به ذهن من میاد یه جور کلاهبرداری هست...

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
اگر حرفه ای هم باشید متاسفانه اولین فکری به ذهن من میاد یه جور کلاهبرداری هست...

بله متاسفانه دوستان فقط به اونهایی که مبلغ نجومی میگرین برای سئو اعتماد میکنن

پس چرا پیج رنگ خود سایتت تو گوگل صفره و پیج رنگ الکسا 2 میلونو خوردیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟/

عزیز میخایی با یه مطلب پیج رنکم چند باشه در ضمن سایت رو برای گروهم راه اندازی کردم به پیج رنک و الکسا احتیاجی ندارم

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
بله متاسفانه دوستان فقط به اونهایی که مبلغ نجومی میگرین برای سئو اعتماد میکنن

عزیز میخایی با یه مطلب پیج رنکم چند باشه در ضمن سایت رو برای گروهم راه اندازی کردم به پیج رنک و الکسا احتیاجی ندارم
ولی بهتره اول پیج رنک خودتونو افزایش بدین تا مردم بتونن بهتون اطمینان کنن ( نصیحت دوستانه )

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
ولی بهتره اول پیج رنک خودتونو افزایش بدین تا مردم بتونن بهتون اطمینان کنن ( نصیحت دوستانه )

ممنون
درسته روی سایت قبلیم کار کرده بودم و رنک 3 گرفته بود و با 900 مطلب دارای ورودی گوگل روزانه بین 3500 تا 4100 بود اما به دلیل مشکلات اینترنت (به خونه مون adsl نمیدن میگن فیبر نوریه دستگاه هامون ضعیفه فعلن بهتون نمیتونیم بدیم) و مالی مجبور به فروشش شدم و به یکی از بچه های همینجا با یوزر hamed_u13 اگه املاش درست باشه سایت رو فروختم.
بالاخره هر کی دوست داشت در خدمتم

بالا