behroozkami
Registered User
No Item ...........................
Last edited:
درود
من سایتتون رو دیدم ساده ترین کارهای بهینه سازی روش انجام نشده ...
دلیلش چیه؟
منم همین سوالو دارم..اگر ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدید ویا حداقل توضیح درباره چگونگی کار
شما ها همتون درست میگید
سایت : دانلود رایگان بازی ، نرم افزار | بهترین وب سایت من است که دو ماه پیش راه اندازی کردم و تونست در عرض دو ماه به 4000 بازدید در روز نزدیک بشه و ورودی گوگل سایت به 1000 بازدید در روز رسید
اری سایت بهترین سئو ی من تازه تاسیس است و امروز تاسیس شده است و بخاطر تازه تاسیس شدنش میخوام ده روزی را رایگان خدمت کنم
به همه شما ها قول میدم مثل سایت های سئو کار دیگه معروف بشوم
مقالات سئو زیادی در سایت میزارم و قطعا یکی از بهترین ها خواهم شد ، سایت بهترین وب دات کام رو خودم سئو کردم ، من در پی تی قبلا عضویت داشتم ولی متاسفانه رمز اکانتم را گم کردم و بیخیال اون اکانت شدم ، من سایت های زیادی داشتم که بعد از مدتی آنها را میفروشم
همین الان هم سایت دانلود رایگان بازی ، نرم افزار | بهترین وب را برای فروش گذاشتم که در همین انجمن در قسمت بازارچه است
هر سایتی که میسازم وقتی بازدیدش به 10000 رسید ( کمتر از سه ماه بازدید به 10000 میرسه) میفروشم
ولی متاسفانه وقت کافی برای behtarinweb.com نداشتم تا مثل سایت های گذشته ام پیشرفت کند
سایت چند تا از دوستانم را سئو کردم و پیشرفت چشم گیری داشتند
نمونه کار ندارم و سئو را تازه میخوام شروع کنم
و التبه هر سایتی را سئو نمیکنم سایت بررسی میشود سپس سئو میکنم
سپاس و ارادت
تم فان نداری ؟ :lol:
سایتی که هیچ مطلبی نداره ، ولی مدیریت محتوا روش نصبه چی ؟دوست عزیز قالب سئو نمیکنم و فقط مطالب و خود سیستم مدیریت محتوا را سئو میکنم و قالب های آماده ندارم
سایتی که هیچ مطلبی نداره ، ولی مدیریت محتوا روش نصبه چی ؟
دوست عزیز قالب سئو نمیکنم و فقط مطالب و خود سیستم مدیریت محتوا را سئو میکنم و قالب های آماده ندارم
یا در سایت ما سفارش طراحی قالب بدهید ،،، هزینه سفارش قالب هم با توجه به سایت و درخواست شما میباشد
بدرود
فقط 10 سفارش قبول میکنم و بیشتر از اون خیر ، چون نمیتوانم همزمان بیش از 10 سایت را سئو کنم