• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو رو ما میکنیم , یکی دیگه میگه من کردم , عجب دنیاییه !!!

L24.co

Registered User
لایک‌ها
12
سلام . دوستان حدود 2 ماه قبل مدیر یک سایت چت با من تماس گرفت و گفت میخوام سایتم رو بهینه سازی کنم . منم سایتشون رو بررسی کردم و بهینه سازی رو روی کلمات چت و چت روم شروع کردیم .

وقتی کار رو تحویل گرفتم این سایت صفحه 4 و 7 بود برای این کلمات . بعد از شروع سئو سایت کلا از گوگل حذف شد . من تعجب کردم که چرا اینجوری شده .

با مدیر سایت تماس گرفتم و گفتم آیا در کد های سایتتون دستکاری کردید یا سایتتون قبلا پنالتی شده از طرف گوگل . گفتن که نه اما مدیر سایت گوگل سئو با دریافت هزینه ظاهرا چندتا بک لینک بصورت لینک

دوستان بهشون داده و یک کدی داده که اونو داخل سایتش بزاره که رتبش بالا بیاد . منم گفتم اون کد رو برداره . بعد از برداشتن اون کد این سایت 24 ساعت بعد برای هر دو کلمه اومد به رتبه های 3 .

و الان حدود 1 ماه تا 2 ماه هست که این سایت داره توسط من بهینه سازی میشه . از 2 هفته قبل هم روی کلمات چت فارسی و چت روم فارسی بهینه شد و الان برای 3 کلمه رتبه 1 و یک کلمه رتبه 2 رو داره .

حالا بعد از این مدت مدیر سایت گوگل سئو اومده و مدیرت سایت رو تهدید کرده که اگر داخل سایتت نزاری که من سئو کردم سایتت رو میکشم پایین :wacko: .

از مدیرت سایت گوگل سئو سوال کردم که شما این سایت رو سئو کردی , گفت آره . گفتم میشه بک لینکات برای این سایت رو بدی ببینم . گفتن حضور ذهن ندارم !!! اما چندتا میدم ببینید .

از این چندتا من 3 تاش رو چک کردن :

bosebahar.persianblog.ir

کوروش کبیر

آمیتیس

هیچ بک لینکی از طرف این وبلاگا برای این سایت نبود . سوال کردم اینا که لینکی نداره . گفتن اگه مدیرت سایت زندگی چت بخوان فقط به خودشون نشون میدم !!!

جناب مدیر گوگل سئو این سایت تا زمانی که شما مسئول بهنیه سازیش بودی صفحه 4 تا 7 بوده . وقتی ما شروع به کار روش کردیم آوردیمش رتبه های 1 تا 2 . میتونید ببینید که ما چیکار کردیم !!!

z1.png

z2.png

z3.png

این سایت الان روی بیش از 2000 دامین بک لینک داره !!! مدیر محترم گوگل سئو , شما این کار رو کردی ؟ بزار کامل تضیح بدم شما چیکار کردی ,

شما اومدی 50 تا وبلاگ رنکدار خریدی . بعد لینک این بنده خدا رو در قالب لینک دوستان گذاشتی داخل سایت . حتی به خودتون زحمت ندادید که پست دیفالت وبلاگ ها رو پاک کنید و اصلا برای این که

وبلاگاتون اعتباری داشته باشن پست متفاوت بدید . همین پست های 100 % شبیه همتون که نه تنها روی وبلاگ های شما بلکه روی 100 ها وبلاگ دیگه قرار داره باعث میشه ساختار 100 % شبیه هم وبلاگ ها

توسط گوگل شناسایی و از ارزش این بک لینک ها کم بشه . البته بک لینکی که اصلا وجود نداره روی وبلاگاتون برای این سایت .

از تمام این حرفا گذشته و اصلا زحمات ما هبچ , چشمون رو تمام زحمتامون بستیم , اما این که تهدید میکنید این بنده خدا رو که اگر لینک سایت من نزارید میکشمتون پایین یعنی چی ؟

مگه اون موقع که برای بهینه سازی پول گرفتید , این بنده خدا تعهد داده بوده لینک سایت شما بزاره داخل سایتش ؟ شما پولتون گرفتید بک لینکات فروختی , این که دیگه لینک سایت شما بزاره چه قانونیه !!! :blink:

البته دست گل خوشکلتون بماند که برای پروفایل گوگل پلاس چیکار کردید و چه عکس مستهجنی به این علت که داخل سایتشون لینک سایت شما رو به عنوان سئو کننده نزاشتن , گذاشتید .

تنها جایی که داخل دنیا من میبینم این کارا میکنن والله ایرانه !!! وبمستر هزینه میکنه و بک لینکاش میخره !!! دیگه اجباری نیست که لینک سئو کار رو داخل سایت بزارن :whistle: مگر این که توافقی صورت بگیره .

امیدوارم مدیر گوگل سئو بیان و اینجا توضیحات قابل قبولی در این مورد بدن . با تشکر

Last edited:

mamad_ir

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام
خیلی سعی کردم تا این لحظه از ایجاد این تاپیک جلوگیری کنم
اما هر روز فشار روحی بیتر و بیشتر میشه
خیلی سخته بیای 45 روز رو یک سایت کار کنی بیاد صفحه اول
بعد که تازه رو به پیشرفت کنه یکی دیگه بیاد به سایت که سئو کردی تماس بگیره و بگه این سئو بدرد نمیخوره مدیران سایت های ما هم که .... هیچی نمیدونن کمی فکر نمیکنن این سایت من کجا بوده الان کجا رسیده
یک گروه هستند تو همین انجمن ها یا تو اد لیست های یاهو ما منتظر و کمین کرده که بفهمند سایت بر اساس بهینه سازی امده بالا و بعد تماس های مکرر بگیرند لازم باه ایمیل هایی که برای مشتریان من ارسال شده رو همیجا نمایش میدم
بعد که سفارش رو میدن به یک سئو کار دیگه میبینه هههه سایت رفت عقب اون وقت یادش میاد که irseo واسش چیکار کرده
اما امروز....
چندتا عکس میذارم ببینین و قضاوت کنید در مورد سایت
www.iranexus.com
مدیر این سایت امروز یاهو با من صحبت میکردند و مدعی بودند سایت zendegichat.ir سئو کردند
خب پرسیدند بک لینک کجا قرار گرفته برای این سایت
اینجا جوابشون میدم
برین به این ادرس
سامان - PersianBlog
بیش از 24 وبلاگ هست و قسمت لینک هاشو ببینین که سایت
zendegichat.ir با چه اسمی لینک شده هست و الان لینک چندم هست
یا کلی ببینید سایت هایی که لینک شدند الان لینک چند و صفحه چند هستند
اما گزارش الکسا
http://www.eshterakha.com/uploads/g142036_.jpg
قبلا که صد تا از سایت های که لینک داده بودند را نمایش میداد الان 5 تا به صورت رایگان
اما همین 5 لینک هم کافی هست ادرس 2 وبلاگ را ببینید
zendegichat.ir با چه اسمی لینک شده هست
شاهزاده کوچولو
آموزش ابتدایی
اگر دسترسی به وبمستر تولز داشتم لیست کامل بک لینک هارو برای دانلود قرار میدادم اما نیازی نیست مدیر
www.iranexus.com زحمت میکشن سایت های که لینک دادن رو دانلود میکنند و اینجا پیوست میکنند
تا مشخص شود ایا هزینه 1 ملیون تومانی که گرفتند از سایت که صفحه اول گوگل بوده هست با هزینه 300 هزار تومانی چه تفاوتی داشته هست که سایت اصلا صفحه اول نبوده

اما میریم سراغ صحبت های مدیر
zendegichat.ir که در گذته چطور بودند و الان چطور رفتار میکنند
http://www.eshterakha.com/uploads/n987385_.jpg
http://www.eshterakha.com/uploads/x655879_.jpg

http://www.eshterakha.com/uploads/q5204_.jpg

مدارک خرید بک لینک برای سایت ایشون با شرایط خاص یعنی دائم لینک شدن در سایت ها و وبلاگ که برابر با نصف هزینه پرداختی شون بوده موجود هست
http://www.eshterakha.com/uploads/b9...ndegi_chat.jpg
و انالیزیزهایی که ما با شب بیداری برای سایت ایون انجام دادیم هم به کنار و زحماتی که در 45 روز داشتیم
اما اقا سئو کار سایت l24.co با ید یادتون باشه یادش بخیر خیلی زیباست سایت یک سئو کار اسپم بشه نه دوستان؟؟

http://www.eshterakha.com/uploads/r283050_.jpg

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
میشه سایت ما رو هم بیاری جلو ؟

mamad_ir

Registered User
لایک‌ها
7
اما ایشون که میگن دو ماه قبل وقتی سایت صفحه یک امد مدیر سایت زندگی چت اینطوری با من گفت گو داشتند
x655879_.jpg

نکته لول داره دیگه زندگی چت 58 روز قبل به من سفارش دادند
چطور 2 ماه قبل با شما تماس گرفتند
شما در 2 ماه گذشته با چه لینک و سایتی در گوگل حضور داشتید؟
شمایی که میگین سایت پنالتیز شده بود توسط من
بد نیست از سایت اسپم شده شما هم سوالاتی کنیم
دوست عزیز l24.co چرا سایت شما که مدعی سئو کار هستید باید اسپم بشه
چرا باید مجبور بشین بیخیال یک دامنه اسپم شده باشین و بر روی دامنه جدید شروع به کار کنید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آقایون دعوا نکنید . شماها که بلدید سایت منم درست کنید دیگه !

mamad_ir

Registered User
لایک‌ها
7
و اما سایت یکی از دوستان پرشین تولزی که توسط ما در مدت 18 روز و با کم ترین هزینه انجام شد
http://forum.persiantools.com/t462671-page4.html
ما افتخارمان این هست
که هیچ وقت به سایت یا ایدی پیام ندادیم بیاید سایتتون رو سئو کنیم
اشخاصی که سایتشان در پیج اول هست خوب متوجه هستند
و دیگر تا الان هیچ وقت سایت هایی بنده پنالتیز و اسپم نشده هست
این دوست گرامی هم که باید فکری برای سایت پنالتیز خودشان داشته باشند
در مورد بک لینک های ما شما نیاز نیست به صحبت من یا شخص دیگه ای توجه نمایید
سایت هایی که لینک شده اند را بررسی نمایید
ببینید کجا گوگل هستند

Last edited:

L24.co

Registered User
لایک‌ها
12
بزرگوار اون سایت به این خاطر به قول شما اسپم شد چون حجم زیادی از بک لینک ها مون حذف شدن . از دید گوگل بک لینک اجاره ای یعنی بلک هت ( امیدوارم با این واژه ها آشنایی داشته باشید ) .

من هم خدمت سربازی بودم و نتونستم به این سایت برسم . کلا بهینه سازی رو گذاشم کنار و تبلیغ اون در امضام هم برداشتم .

شما هم که با این قانون تمدید ماهیانه بک لینک آشنایی دارید !!! من هم نتونستم به این سایت برسم . پس 4 اکتبر به خاطر از دست دادن حجمی از لینک هاش رفت به صفحه های پایین تر .

پیتر جان والله ما دعوایی نداریم . تا حالا هم چنین موردی اصلا نداشتم . ایشون من رو در چت روم تهدید کردم که کارم با شما تازه شروع شده منم گفتم بیاید اینجا و کارتون رو به من بگید .

اما شما یه جوابی رو به من ندادید . مدیر سایت زندگی چت به شما تعهد داده بود که لینک سایتت رو بزاره داخل سایتش ؟ چرا امروز رفتید و به جای عکس گوگل پلاس , یه عکس مستهجن گذاشتید ؟ آیا واقعا این کارتون درست بود ؟

اصلا من هیچ علمی از بهینه سازی ندارم . شما این سایت آوردید بالا . شما اون وبه اینجا رسوندید . هزینه گرفتید . کار کردید . این که برید عکس مستهجن بزارید بخاطر اینکه لینک سایتتون نزاشته آیا واقعا در کلاس کاری شما جا داره ؟

شما که سئو کار و علم این کار دارید , چون لینک سایتت نزاشته میخوای از این رتبه ها بکشیش پایین ؟ مگه هزینه کار رو نگرفتید ؟ قانونتون اینه ؟

عیسی به دین خود موسی به دین خود , حتما قانونتون اینه .

مدرک از کار من میخواید ؟ مدیر سایت اگه شما سایتش رو بالا آوردید خودشم بیاد بگه که شما این کار کردید . کسی که نقد رو ول نمیکنه نسیه رو بچسبه !!!

موفق باشید .

mamad_ir

Registered User
لایک‌ها
7
اگه شما سفارش سایت رو بگیرید و طبق همین بک لینک هاتون بهینه سازی کنید طبق همین قانون هایی که میگین سایت مقابل ایندش مثل سایت قبلش شما نخواهد شد؟
عکس هایی که ایشون در قبال بنده داشتند را ببینید
بله مدیر سایت زندگی چت قبول کردند لینک سایت را قرار بدهند
اما با حضور بعضی اشخاص واقعا مدیران سایت بی تقصیر هستند
من تهدیدی برای ایشان نداشتم گفتند پرشین تولز تاپیک ایجاد می کنند
من هم استقبال کردم
مدارک من و سایت هایی که نمونه کارهای بنده هستند همه و همه نمایان میکنند در کارم چگونه هستم
حتی همین دوستان پرشین تولزی اکثرا از نحوه کار ما اطلاع دارند
سئو بیش از 80 سایت در مدت 6 ماه در زمینه های مختلف
ورزشی
خبری
جامعه مجازی
سرویس وبلاگ دهی
اشتراک فایل
فروشگاه
انجمن
و....
با مدارکی که به صورت عکس ارائه شد
قضاوت را به شما خوانندگان و کاربران پرشین تولزی واگذار میکنم
و دیگه در این تاپیک حرفی برای نوشتن ندارم

L24.co

Registered User
لایک‌ها
12
شما اصلا Matt Cutts . آره شما بهینه سازی کردید این سایت رو . من بگم الان روزه شما بگو شب . چه فایده . فقط طبق قولی که دادید این سایت رو از رتبه های که هست الان بکشید پایین . موفق باشید .

" این که برید عکس مستهجن بزارید بخاطر اینکه مشتریتون لینک سایتتون نزاشته آیا واقعا در کلاس کاری شما جا داره ؟ "

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
قبلا میکردند مینداختند گردن هم حالا نکرده گردن میگیرند ، اجب دونیایی شوده:D

L24.co

Registered User
لایک‌ها
12
جفتتون بخوابید بابا هروقت تونستید مثل آشوک فیلم سایت بیارید اون وقت سئوکار محسوب میشید . چت روم عمه ی منم بلده با بک لینک بالا بیاره . هرکی از مادرش متولد میشه میگه من سئوکارم شما پشم بز هم نیستید در حال حاضر . یا علی

شما که پشم بز هستید و دارید بهش افتخار میکنید بفرمایید سایت با کلمه عکس و فیلم بیار بالا !!! کلانتر که نباشه باید پشمی مثل شما بیاد چرت و پرت بگه .

modire1388

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به شدت مراقب نام کاربری l24.co باشید!
ایشون سئو کار کلاه برداری هستش که با سئو کلاه سیاه و با بک لینک از سایت های کره ای و.... میارتتون بالا اما فقط 2 ماه بهتون پشتیبانی میده چون بعد از اون گوگل بد جوری یعنی بد جوری پنالتیش میکنه و از صجنه روزگار محو میشه نمونش آخرین کارشون livefun.ir

http://forum.persiantools.com/threads/مراقب-این-افراد-سئو-کار-دزد-باشید.507416/

خیلی مراقب این افراد کلاه بردار سئو کار باشید!متاسفم هستم واسش!

دقت کن این پولا خوردن نداره!خوب گوش بده!دقت کن!

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
به شدت مراقب نام کاربری l24.co باشید!
ایشون سئو کار کلاه برداری هستش که با سئو کلاه سیاه و با بک لینک از سایت های کره ای و.... میارتتون بالا اما فقط 2 ماه بهتون پشتیبانی میده چون بعد از اون گوگل بد جوری یعنی بد جوری پنالتیش میکنه و از صجنه روزگار محو میشه نمونش آخرین کارشون livefun.ir

http://forum.persiantools.com/threads/مراقب-این-افراد-سئو-کار-دزد-باشید.507416/

خیلی مراقب این افراد کلاه بردار سئو کار باشید!متاسفم هستم واسش!

دقت کن این پولا خوردن نداره!خوب گوش بده!دقت کن!
هرکی پنالت شد بیاد جای من
با بک لینک میارمتون بالا

بالا