سلام به همه از دوستان ایا کسی هست سایت من رو سئو کنه روی کلمه آموزش فتوشاپ؟ لطفا یه آنالیز بکنید ببینید در چه وضعی قرار داره
بیشتر از یک سال از عمر دامنه میگزره
5 سال دیگه تمدید شده
میزبانم شرکت هاست ایران هست
بر روی سرورهای ایران قرار دارم
محتوا کاملا اختصاصی تولید میکنم
تو حوضه کاری خودم به سایت های زیر لینکم
پرشین جی اف ایکس رنک 3 - تک تمپ رنک 4 - مجید انلاین رنک 3 - پی سی دانلود رنک 4 - نگارخانه ایرانی رنک 4 - به زودی به سایت دانلودها هم لینک میشم - صفحه اختصاصی در سایت کلوب دارم - بنر در سایت دوستیها رنک الکسا ایران 93 هم دارم - 300 مشترک خبرنامه ای فعال دارم - تبلیغات بصورت پیامک در موقع بروز رسانی انجام میشه
------------------------------------
من از اواسط بهمن تغییر محتوا دادم یعنی 360 درجه محتوارو تغییر دادم قبلا تو زمینه دانلود بود کلی ایندکس داشتم تو گوگل روزی 600-700 تا ورودی از گوگل اشتباهی که کردم کل ایندکسام رو از گوگل پاک کردم تا محتوای جدید ایندکس شه
محتوای جدید تقریبا 1 ماه هست روی سایت هست
در کلمه آموزش ویدئویی فتوشاپ صفحه 2 گوگلم
رنک سایت خودم 1 در گوگل الان رتبه الکسام از 35 هزار رسید به 26 هزار ایران
ادرس سایت
www.parsisite.ir
-------------------------------------
بیشتر از یک سال از عمر دامنه میگزره
5 سال دیگه تمدید شده
میزبانم شرکت هاست ایران هست
بر روی سرورهای ایران قرار دارم
محتوا کاملا اختصاصی تولید میکنم
تو حوضه کاری خودم به سایت های زیر لینکم
پرشین جی اف ایکس رنک 3 - تک تمپ رنک 4 - مجید انلاین رنک 3 - پی سی دانلود رنک 4 - نگارخانه ایرانی رنک 4 - به زودی به سایت دانلودها هم لینک میشم - صفحه اختصاصی در سایت کلوب دارم - بنر در سایت دوستیها رنک الکسا ایران 93 هم دارم - 300 مشترک خبرنامه ای فعال دارم - تبلیغات بصورت پیامک در موقع بروز رسانی انجام میشه
------------------------------------
من از اواسط بهمن تغییر محتوا دادم یعنی 360 درجه محتوارو تغییر دادم قبلا تو زمینه دانلود بود کلی ایندکس داشتم تو گوگل روزی 600-700 تا ورودی از گوگل اشتباهی که کردم کل ایندکسام رو از گوگل پاک کردم تا محتوای جدید ایندکس شه
محتوای جدید تقریبا 1 ماه هست روی سایت هست
در کلمه آموزش ویدئویی فتوشاپ صفحه 2 گوگلم
رنک سایت خودم 1 در گوگل الان رتبه الکسام از 35 هزار رسید به 26 هزار ایران
ادرس سایت
www.parsisite.ir
-------------------------------------
Last edited: