• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو سایت بنده

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به همه از دوستان ایا کسی هست سایت من رو سئو کنه روی کلمه آموزش فتوشاپ؟ لطفا یه آنالیز بکنید ببینید در چه وضعی قرار داره
بیشتر از یک سال از عمر دامنه میگزره
5 سال دیگه تمدید شده
میزبانم شرکت هاست ایران هست
بر روی سرورهای ایران قرار دارم
محتوا کاملا اختصاصی تولید میکنم
تو حوضه کاری خودم به سایت های زیر لینکم
پرشین جی اف ایکس رنک 3 - تک تمپ رنک 4 - مجید انلاین رنک 3 - پی سی دانلود رنک 4 - نگارخانه ایرانی رنک 4 - به زودی به سایت دانلودها هم لینک میشم - صفحه اختصاصی در سایت کلوب دارم - بنر در سایت دوستیها رنک الکسا ایران 93 هم دارم - 300 مشترک خبرنامه ای فعال دارم - تبلیغات بصورت پیامک در موقع بروز رسانی انجام میشه
------------------------------------
من از اواسط بهمن تغییر محتوا دادم یعنی 360 درجه محتوارو تغییر دادم قبلا تو زمینه دانلود بود کلی ایندکس داشتم تو گوگل روزی 600-700 تا ورودی از گوگل اشتباهی که کردم کل ایندکسام رو از گوگل پاک کردم تا محتوای جدید ایندکس شه
محتوای جدید تقریبا 1 ماه هست روی سایت هست
در کلمه آموزش ویدئویی فتوشاپ صفحه 2 گوگلم
رنک سایت خودم 1 در گوگل الان رتبه الکسام از 35 هزار رسید به 26 هزار ایران
ادرس سایت
www.parsisite.ir
-------------------------------------

Last edited:

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
لطفا شرایطتون رو به [email protected] ایمیل کنید انالیز ، رقیبا ، زمان و هزینه رو هم بگید
فکر نکنم با توجه به شرایطی که بوجود اوردم رقابتی سخت باشه نهایتا 6-7 تا سایت رو این کلمه رقابت جدی دارن که من به 3 تاشون لینکم یکی پرشین جی اف ایکس ، یکی تک تمپ و یکی مجید انلاین

tatseo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
توضیحات کامل ارسال شد.

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
در خدمتیم

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
لطفا شرایطتون رو به [email protected] ایمیل کنید انالیز ، رقیبا ، زمان و هزینه رو هم بگید

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
اگر فقط همین یک عبارت مد نظرتون هست 2 تومن برای یک سال با تضمین.برای بقیه موارد و عبارت های بیشتر در صورت نیاز پیغام بدید.

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
2 میلیون ؟؟؟؟
شرکت کاسپید با اون عظمتش بهشون گفتم گفتن طراحی سایت رو انجام میدیم با n تا کلمه 4 میلیون سایت من سئو قوی داره از نظر داخلی من تمام زیر ساختاشو اماده کردم به کلی سایت با رنک های 3 به بالا لینک فالو هستم ( ازین سایتای دره پیت نه همشون جز 50 تا سایت پربازدید ایرانن ) رو این کلمه بصورت تخصصی شاید به 10 سایت نرسه که دارن کار میکنن من 2ماه نیست دارم رو این محتوا کار میکنم الا رو کلمه اموزش ویدئویی فتوشاپ صفخه 3 بود اومدم 2

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
(کاسپید با اون عظمت 4 تومن)! یعنی بقیه چیز هستن و این کاسپید خداست!یعنی بقیه باید زیر قیمت کاسپید بدن چون شما اعتقاد دارید که اون کارش بهتره؟!! این اعتقاد شماست.ما بقی بحث بماند.با این حساب یا با همون کاسپید شروع کنید یا به قول خودتون ، کم کم خودتون روش کار کنید و با محتوا و بک لینک و ... به جایی برسونیدش.
سایت های در پیت هم با پاپ آپ برتر شدن.نه ورودی گوگل.

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
من قصد جسارت نداشتم فقط خواستم بگم قیمتا دستم هست و شما خیلی قیمت بالایی رو گفتین رو این کلمه
من به این سایتای دره پیت لینکم:
پی سی دانلود ، میهن دانلود، سافت 98، پرشین جی اف ایکس، نگارخانه ایرانی،بیتوته، مجید آنلاین،تک تمپ،کلوب، به زودی با دانلودها
میشه بگید کدوم ازینا با پاپ اپ اومدن بالا شما اگر سئو کارید باید بدونید هیچ سایتی با پاپ اپ بالا نمیمونه
میانگین ایندکس این سایتا تو گوگل بالای 400 هزار ایندکسه

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
بله برای یک عبارت خیلی مشکل تر هست.بعد از آپدیت های اساسی گوگل تقریبا امکان تارگت کردن روی یک عبارت وجود نداره و سئوکار، اگه این کاره باشه می دونه که مجبوره روی عبارتهای دیگه ای کار کنه که اون یک عبارت بالا بیاد.وگرنه میشه با مبلغ خیلی کمتر اون عبارت رو غیر اصولی بالا آورد که یا زود حذف بشه یا به سختی بالا بمونه.
من قبل از عید کاری گرفتم که اونها 5 عبارت براشون مهم بود و بهشون مبلغی رو قیمت دادم برای یک سال و بهشون پیشنهاد دادم تعداد عبارت هاشونو بیشتر کنن و درآخر یک ساله فقط با 20 درصد مبلغ بیشتر، با 25 تا عبارت شروع شد و الان هم اون سایت بالاست.
برای n کیورد دقیق معلوم نیست چقدر اما این مبلغ شرکتی که گفتید معقول و مناسب هست.اگر منظور از N کیورد ، کیورد بصورت داینامیک باشه(مثل سایت های دانلود که با عبارت های طولانی و عنوان پستشون بالا میان و تعدادش هم زیاده) به علاوه عبارت مورد نظر خودتون، قیمت مناسبیه.
سایت هایی که گفتید سایت های خوبین من از سال 86 توی مجید انلاین عضوم.البته همه اینها قدیمی و پیشکسوت هستن.سایت های جدید به راحتی قدیم بالا نمیان. خود من هیچ وقت توی کارام از پاپ آپ استفاده نکردم.

Last edited:

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
من قصد جسارت نداشتم فقط خواستم بگم قیمتا دستم هست و شما خیلی قیمت بالایی رو گفتین رو این کلمه
من به این سایتای دره پیت لینکم:
پی سی دانلود ، میهن دانلود، سافت 98، پرشین جی اف ایکس، نگارخانه ایرانی،بیتوته، مجید آنلاین،تک تمپ،کلوب، به زودی با دانلودها
میشه بگید کدوم ازینا با پاپ اپ اومدن بالا شما اگر سئو کارید باید بدونید هیچ سایتی با پاپ اپ بالا نمیمونه
میانگین ایندکس این سایتا تو گوگل بالای 400 هزار ایندکسه
قیمت بالایی بهتون نگفته خیلی
دو تومن هزینه یک ماهه برای بعضی عبارات هستش
کسی که قیمت ارزون میده رو بهش شک کنید با 200 -300 تومن توی بلند مدت هیچ کاری نمیشه کرد..

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون از همه امروز با وبسیما صحبت کردم قرار شد بدم به اونا
گفتن که سایت شما با این محتوایی که دارید تولید میکنید باید اول از برند سازی شروع کنید و سایتتون رو تبدیل کنید به برند بعد روی سایر موارد کار کرد

بالا