• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو سایت

amin53

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
دوستان متخصص من برای سئو سایتم خیلی زحمت کشیدم با اینکه از همه سایتا نمره قابل قبول میگرم نتیجه عملی تو موتور جستجو نداره ممنون میشم اگه سایت من رو ببینید و مشکل رو بهم بگین
جدیدترین بازی های ایرانی|آنلاین|فلش

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
سلام
دوستان متخصص من برای سئو سایتم خیلی زحمت کشیدم با اینکه از همه سایتا نمره قابل قبول میگرم نتیجه عملی تو موتور جستجو نداره ممنون میشم اگه سایت من رو ببینید و مشکل رو بهم بگین

سایتتون هیچ مشکلی نداره ولی به نظرم توی موتورهای جستجو شما نمیتونید نتیجه بگیرید . شما باید تبلیغ بدید و از طریق تبلیغات کاربر جذب کنید .

بک لینک قوی هم لازمه .

amin53

Registered User
لایک‌ها
36
سایتتون هیچ مشکلی نداره ولی به نظرم توی موتورهای جستجو شما نمیتونید نتیجه بگیرید . شما باید تبلیغ بدید و از طریق تبلیغات کاربر جذب کنید .

بک لینک قوی هم لازمه .

دلیلی که نمی تونم نتیجه بگیرم چی هس؟

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
دلیلی که نمی تونم نتیجه بگیرم چی هس؟

واضح نوشتم براتون . اينجور سايتا فقط از طريق جذب كاربر ميتونند درآمد داشته باشند .

شما احتياج به سئو نداري بلكه احتياج به جذب كاربر از طريق تبليغ داري .

از طريق تبليغ در گروه هاي ياهو و تبليغ در سايتاي بازي و ...

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
سلام

سایت های رقیب شما که شماره 1 تا 4 گوگل هستند رو با کلمات کلیدی تون اینجا لیست کنید . من کمکت میکنم

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
سایت های رقیب شما که شماره 1 تا 4 گوگل هستند رو با کلمات کلیدی تون اینجا لیست کنید

amin53

Registered User
لایک‌ها
36
سایت های رقیب شما که شماره 1 تا 4 گوگل هستند رو با کلمات کلیدی تون اینجا لیست کنید

برای کلمه بازی این سایتها هستند تو اکثر کلمه های کلیدی مثل بازی آنلاین ,بازی فلش و ... هم اینها تو صفحه اولن
bazikhone.com
flashkhor.com
flashgame.ir

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
انتخاب درست کلمه کلیدی خودش کلی کار داره و هر کلمه برای خود یک پروژه هست .

برای کلمه کلیدی بازی آنلاین بررسی میکنیم , بقیه هم عین همین طور هستند

این کلمه به تنهایی فقط ماهی 246 هزار بار جستجو میشه !

فاکتور های زیر رو برای رقبات بررسی میکنم , مال دامنه خودت رو هم که میدونی . باهاش مقایسه اونوقت میفهمی چرا سایت تو صفحه اول نیست

رقبا :

flashkhor.com
flashgame.ir
akhjoonbazi.com

سئو داخلی سایت : on page seo

1- عمر دامنه

هر 3 دامنه 2 الی 3 سال پیش ثبت شدند . عمر دامنه تو چقدر هست ؟

2- رنک دامنه

همشون رنک 2 یا 3 دارن ( بنابراین رنک دامنه شما هم باید حداقل 2 باشه یا 3 بالاتر باشه مزیت خواهی داشت )

3 - کلمه کلیدی بازی آنلاین در

title tag, url , description tag , h1 tag باید وجود داشته باشه .

1- هیچ کدومشون تو url ندارند , تو title همه دارن .

2- تو description tag همه دارند

3- تو h1 هیچ کدوم ندارن

off page seo

4- بک لینک

flashgame.ir از 111 سایت لینک داره

flashkhor.com از 431 سایت لینک

bazikhone.com از 172 سایت لینک داره

حالا یا لینک خریدن یا تبادل کردن یا از سایت های خودشون هست یا ترکیبی از همه این موارد ...

5 - تعداد صفحات ایندکس شده در گوگل

بیشترین شون 37000 صفحه و کمترین شون 4200 صفحه تو گوگل ایندکس دارن

------------

نتیجه شما اول سئو داخلی سایت ات رو که راحت تر هست درست کن . بعد برای سایت ات لینک بگیر .

سوالی بود همین جا بزار . پیام خصوصی نفرست . این تاپیک به درد بقیه هم میخوره

amin53

Registered User
لایک‌ها
36
سوالی بود همین جا بزار . پیام خصوصی نفرست . این تاپیک به درد بقیه هم میخوره

ممنون از توضیحات کاملتون .یه ساله دیگه داشتم من از توی گوگل وب مستر که نگاه می کنم link to site که مربوط به لینکهای داده شده به سایت هست 110 تا میزنه ولی وقتی توی خوده گوگل با link:flashbazi.ir چک می کنم هیچی نمی آره دلیلش چی می تونه باشه.کدومه نشون دهنده بک لینکه؟
ممنون

amin53

Registered User
لایک‌ها
36
خیلی پایین رفته بود.............

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
ممنون از توضیحات کاملتون .یه ساله دیگه داشتم من از توی گوگل وب مستر که نگاه می کنم link to site که مربوط به لینکهای داده شده به سایت هست 110 تا میزنه ولی وقتی توی خوده گوگل با link:flashbazi.ir چک می کنم هیچی نمی آره دلیلش چی می تونه باشه.کدومه نشون دهنده بک لینکه؟
ممنون

گوگل وب مستر کامل تر هست و اپراتور لینک فقط بخشی رو نشون میده .

اینجا هم خوبه

Open Site Explorer

Netrah.ir

Registered User
لایک‌ها
64
برای اینکه بهتر از دیگری باشی فعلا متا تگ کی وردها رو بیشتر کن ! فارسی و انگلیسی بنویس . مثلا بازی ................ , GAME سعی کن اولی رو به اخری ربط بدی . همه ی فونت های نوشته ها رو به سایز استاندار در بیار و فونت تاهما رو معرفی کن . رنگبندی قالب و طرحش باید هماهنگ و ملایم باشه . چشم نواز باشه صفحاتی که چیز تازه برای ارائه به کاربر یا موتور جستجو ندارند رو حذف یا مخفی کن مثلا صفحه ی لینکها و غیره کاری کن عناوین صفحات با نام سایت به صورت یک جمله تمیز در بیان مثلا بازی آنلاین فلش ..فلان بازی.. افزایش امار بازدید یه مساله اس جذب و حفظ کاربرا هم یه مساله

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

amin53

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از دوستان .می خواستم در مورد قالب سایتم ازتون نظر بخوام .بنظرتون قالبه خوبیه.سعی کردم سبک باشه به همین خاطر خیلی کار گرافیکی نکردم.ممنون میشم نظرتونو در موردش بگین جدیدترین بازی های ایرانی|آنلاین|فلش

amin53

Registered User
لایک‌ها
36

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
برادر بستگی به نیاز مردم هست
مثلاً مث این میمونه که شما زمان انتخابات توقع داری مردم بیان تو گوگل بازی آنلاین سرچ کنن
خب این اتفاق نمی افته مسلماً
شما باید توقعت در سطح مردم باشه . یعنی میدونی که زیاد بازی آنلاین و این چیزارو سرچ نمیکنه کسی بهتره رو کلمات دیگه ای فوکوس میکردی داداش

بالا