• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو متريال در اولين سمينار

miladkarami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:blush:
تصاوير برگزاري سمينار اولين سمنار رايگان سئو:

seminar1.jpg

seminar7.jpg

seminar5.jpg

ادامه تصاوير سمينار سئو متريال
http://www.seomateriel.com/seo-conferace.html

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اینطور که تو عکس ها پیداست استقبال نشده :)

danial_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سئو متریال که توی نتایج گوگل اوله پس چرا اینقده کم رفتن سمینار رایگانش؟؟؟؟؟ راستی کارش هم مثل نتیجش اوله؟؟؟

computer2011

Registered User
لایک‌ها
2
به به آقا میلاد کرمی !
آقا ما شنیدیم که شما برای بک لینک از نرم افزار رایگان استفاده میکردی ! میشه جریانش رو توضیح بدی همینجا
اینایی که اینجا تو عکس هستند معلومه چیزی از سئو نمی دونن و رایگان هم که بوده اومدن تا یه یادی بگیرن و مجبور نباشن هزینه بالایی برای سئوی سایتشون بدن !

کاربر danial_kh برای اول بودن توی گوگل باید بک لینک های با رنک بالا و کیفیتی پایدار داشت . میلاد میدونه من چی میگم ! که اونم فقط پول داشته باشی دیگه نمیخواد کاری انجام بدی ! شما بهتره کیفیت کار رو ببینی بعد نظر در مورد کار یه نفر بدی . 4 تا لینک بگیری بخری از 4 تا سایت با رنک بالا میشه طرف سئوکاره ؟ یه سیستم ناشناخته بدیم سئو کنن همشون هنگ میکنن !

موفق باشید

Last edited:

miladkarami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینطور که تو عکس ها پیداست استقبال نشده :)

شكر خدا فكر ميكنم 100 نفر آدم جذب شدن تو يك هفته لطف بزرگي بود كه خدا به ما كرد و اينكه ما سمينارمون رايگان نبود و بعداً رايگان شد اونم بدليل اسپانسر :rolleyes:

miladkarami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شكر خدا فكر ميكنم 100 نفر آدم جذب شدن تو يك هفته لطف بزرگي بود كه خدا به ما كرد و اينكه ما سمينارمون رايگان نبود و بعداً رايگان شد اونم بدليل اسپانسر :rolleyes:

به به جناب آقاي سئو كار
احوال شما !

دوست ندارم به سوال شما جواب بدم چون بعد از همكاري كردن با دوست بنده در سايت ميهن سئو سعي بر تخريب وجه همكار بنده رو داشتي پس آدم هاي مثل شما بهتر از طرف مردم هم ترد بشن

ما براي خدمت به مردم اومديم اوناي كه با ما كار كردن بهتر ميدونن ما چه خدمات رو ارائه ميديم و با چه قيمتي شما هم اگه چيزي از سئو ميدونيد چه رايگان چه غير رايگان بهتره ارائه بديد تا مردم استفاده كنند

ebi210

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به جناب آقاي سئو كار
احوال شما !

دوست ندارم به سوال شما جواب بدم چون بعد از همكاري كردن با دوست بنده در سايت ميهن سئو سعي بر تخريب وجه همكار بنده رو داشتي پس آدم هاي مثل شما بهتر از طرف مردم هم ترد بشن

ما براي خدمت به مردم اومديم اوناي كه با ما كار كردن بهتر ميدونن ما چه خدمات رو ارائه ميديم و با چه قيمتي شما هم اگه چيزي از سئو ميدونيد چه رايگان چه غير رايگان بهتره ارائه بديد تا مردم استفاده كنند

من تو سمینار شرکت کردم به نظر من یکی از صادق ترین آدم های که تو زندگیم دیدم آقای میلاد صیدکرمی بود من افتخار میکنم هنوز آدم هایی پیدا میشه که به درد مردم مرحمی هستن

computer2011

Registered User
لایک‌ها
2
آقا کرمی اگه میخوای به مردم خدمت کنی بیا توی این تاپیک نقد و بررسی سئوی سایت ها در شاپ کیپر شرکت کن خودتو ثابت کن عزیزم . چرا میترسی ؟!
http://www.shopkeeper.ir/forum/showthread.php?t=6501

آره عزیزم بیا اینجا خدمت کن
در ضمن منم سئوکار نیستم . چون به نظر من هرچی هم از سئو بدونیم باز هم اول کاریم و باز هم چیزی بارمون نیست . ادعایی ندارم ولی پاش بیافته 10 تا مثل تو رو توی سواد علمی میخورم

موفق باشی داد میلاد !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
در ضمن منم سئوکار نیستم . چون به نظر من هرچی هم از سئو بدونیم باز هم اول کاریم و باز هم چیزی بارمون نیست . ادعایی ندارم ولی پاش بیافته 10 تا مثل تو رو توی سواد علمی میخورم

به قول یکی از بچه ها کسایی که ...
بیخیال :)

بالا