• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو من 100 درصده ماله شما چطور ؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوستان از اونجا که بیشتر دوستان میدونن بنده دستی در بهینه سازی دارم گفتم بیام و ببینم سئو سایت دوستان در چه وضعیتی هست و اگر کسی از دوستان خواست براش سایتش رو سئو کنم.
برای مشاهده درصد سئو هم از سایت معروف chkme.com استفاده شده یه مقایسه ای بین سئو سایت خودم با سئو بقیه دوستان میزارم تا ببینید و نظر بدید.

سایت خودم به ادرس zarmobile.ir : صد در صد seo-zarmobile.ir.png

سایت یک ادمین به ادرس 1admin.ir : هشتاد و نه درصد seo-1admin.ir.png

سایت سئوموز به ادرس seomoz.ir : هشتادو نه درصد seo-1admin.ir.png

سایتهای دوستان رو به عنوان نمونه گزاشتم و هیچ گونه قصد و غرضی از این کار ندارم. فردا دوستان شاکی نشن.

سایتی یکی از دوستان که بنده طراحی و بهینه سازی قالبش رو انجام دادم : سایت زیرنویس من به ادرس mysubtitle.ir : درصد سئو هم صد در صد هست seo-zarmobile.ir.png

طراحی قالب برای سیستم مدیریت محتوی وردپرس به شرط سئوی بالای 90 درصد هم پذیرفته میشه چون برای خودم سئو مهم تر اط گرافیک سایت هست به همین دلیل زیاد کار گرافیکی نمیکنم ولی اگر یکی از دوستان کار گرافیکی با سئوی بالا خواست باید فایل psd مورد نظرش رو برام بفرسته تا براش تبدیل به وردپرس کنم.
موفق باشید

Last edited:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
چون اسم سایت ما اومده لازم میدونم یک نکته ای بگم
اولا این سایت ها فقط راضی کننده ی کاربر عادی هست
و در مورد سایت خودمون تنها دلیلی که این سایت به ما اون امتیازو داده اینه که خوش به روز نیست
ما براساس آخرین نکات موتورهای جستجو کار میکنیم که در اونها گوگل به متاتگ کلمات کلیدی اهمیت نمیده و بینگ هم خیلی کم اهمیت میده که البته میتونه همون کلمات کلیدی منفی هم باشه برای یک سایت
ایرادی هم که از سایت ما گرفته شده متاتگ کلمات کلیدی هست که کلا هر سایتی که هنوز اینو به عنوان یک فاکتور در نظر بگیره نشون میده خیلی تعطیله

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
و در مورد سایت خودمون تنها دلیلی که این سایت به ما اون امتیازو داده اینه که خوش به روز نیست
ما براساس آخرین نکات موتورهای جستجو کار میکنیم که در اونها گوگل به متاتگ کلمات کلیدی اهمیت نمیده و بینگ هم خیلی کم اهمیت میده که البته میتونه همون کلمات کلیدی منفی هم باشه برای یک سایت
ایرادی هم که از سایت ما گرفته شده متاتگ کلمات کلیدی هست که کلا هر سایتی که هنوز اینو به عنوان یک فاکتور در نظر بگیره نشون میده خیلی تعطیله

يعني نظر شما اينه كه سئويي كه اين سايت ها نشون ميدن الكيه ؟ و واسه گوگل ملاك نيست ؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183

chkme.com تعطیله ؟:blink: ملت همه از این استفاده میکنن.
اما قبول دارم خیلی از تکنیک های قدیمی رو حساب میکنه و این طبیعی هست.
من در سایت خودم از تکنیک های بروز استفاده کردم و سئوش رو رسوندم به 100 درصد همونطور که میدونید الان از نظر گوگل html5 استاندارد هست و مورد تایید به همین دلیل تو زرموبایل ازش استفاده کردم و چندین کار دیگه ...

سایتهای دوستان رو به عنوان نمونه گزاشتم و هیچ گونه قصد و غرضی از این کار ندارم. فردا دوستان شاکی نشن.

خوبه همون اول کاری گفتما وگرنه الان باید کتک میخوردم :d

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
يعني نظر شما اينه كه سئويي كه اين سايت ها نشون ميدن الكيه ؟ و واسه گوگل ملاك نيست ؟

شما کجا دید گوگل بگهاگه فلان سایت درصد سئوتون رو 100 نشون داد دیگه همه چی حله ؟؟؟؟

این سایتها راه میافتن تا وبمسترها بدونن چقدر از معیارهای گوگل عقب هستن و اساس کار دسشون بیاد و به فکر بهینه کردن سایتشون بیفتن

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
این چیزی که اینا نشون میدن یک میلیاردیوم سئو هم نیست تگ های هدینگ که سایت شما نداشته باشه که بزرگ تر از سئو شما مشکل در طراحی دارید
chkme.com تعطیله ؟:blink: ملت همه از این استفاده میکنن.
اما قبول دارم خیلی از تکنیک های قدیمی رو حساب میکنه و این طبیعی هست.
من در سایت خودم از تکنیک های بروز استفاده کردم و سئوش رو رسوندم به 100 درصد همونطور که میدونید الان از نظر گوگل html5 استاندارد هست و مورد تایید به همین دلیل تو زرموبایل ازش استفاده کردم و چندین کار دیگه ...

خوبه همون اول کاری گفتما وگرنه الان باید کتک میخوردم :d

بله قربان این سایت از نظر حرفه ای کاملا تعطیله اما از نظر یک کاربر معمولی خیلی خوبه فکر میکنه دیگه سئو تموم شد
به شخصه به هیچ سرویس رایگانی اعتقاد ندارم شما از چند سرویس پولی استفاده کنید تا اونجا متوجه بشید چقدر تعطیله

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
این چیزی که اینا نشون میدن یک میلیاردیوم سئو هم نیست تگ های هدینگ که سایت شما نداشته باشه که بزرگ تر از سئو شما مشکل در طراحی دارید

همين تگ هاي هدينگ كه گفتي يعني چي ؟!

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
خب همينا به چه دردي مي خورن ؟

به درد اینکه موتور جستجو راحت هدر های سایتت رو بتونه پیدا کنه و این یه عامل خوب برای سئو هست...
ولی با نظر اون دوستمون که گفتن به این سایت ها نمیشه متکی بود موافقم... با چهار تا تگ هدر که نمیشه گفت من سئو کردم کار رو !

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
به درد اینکه موتور جستجو راحت هدر های سایتت رو بتونه پیدا کنه و این یه عامل خوب برای سئو هست...
ولی با نظر اون دوستمون که گفتن به این سایت ها نمیشه متکی بود موافقم... با چهار تا تگ هدر که نمیشه گفت من سئو کردم کار رو !

هدينگ همون عنوان هست ديگه ؟ توي سايت چه جوري بايد از اين كدها استفاده كرد ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
این سایت ها ملاک خوبی واسه سئو نیستن

mahdika

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
دوست عزیزم
معیار سنجش سئو، وضعیت سایت در سرچ کلمات کلیدی در موتورهای جستجو است
سایت هایی نظیر سایتی که معرفی فرموده اید صرفا برای کمک به مدیران سایت ها مفید خواهند بود اما معیار سنجش نبوده و رتبه بندی آنها دارای خطاست.

بالا