• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو کاران حرفه ای لطفا بیان اینجا و نظر بدند

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان.
یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده بود،
این سایت:
Check My SEO and Free SEO Tools
ادعا می کنه که سئو رو چک می کنه! راسته؟ یعنی اگه یکی بلد بود کاری کنه که این سایت بهش نمره 100% بده یعنی سئو کار حرفه ایه؟
برای مثال می تونید یه سایت رو چک کنید، بعد توضیحاتش رو بخونید.

• Like
Reactions: cd3

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
نه... این سایت الکی هست شما باور نکن... واسه اینکه صد بشه یکم باید خطا های قالب و عنوان و توضیحات سایت رو دستکاری کرد..
به همین راحتی صد می شه..
آدرس سایت رو ذکر کنید..

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
آخه مشکل همین جاست من نمونه کار یه سئو کار حرفه ای رو چک کردم این سایت بهش 100% داده بود! ولی سایتای دیگه حتی سایتای بزرگ هم 60-70 درصد هستند! شایدم کمتر!

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
خلاصش کنم. این سایت ها یه کم واقعی هستن.. صد در صد نمی تونن بگن سایت سئو شده یا نه.. و برای اینکه بفهمی سئو کار سایت رو درست بهینه کرده..
باید نمونه کارها شو دید و از صاحب سایت پرسید... که بعضی هاشون حتی جواب هم نمی دن...

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
سایت خوبی هست و اطلاعات جالبی در اختیارتون قرار میده ولی هیچوقت این سایت رو ملاک سئو قرار ندید

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
به نظرم سایت ضعیفیه بخصوص برای سایت های ایرانی. این سیستم های اتوماتیک فقط میتونن یک سری اصول اولیه رو بررسی کنن و هیچ قدرتی در تحلیل لینک های شما، کلمات کلیدی و کیفیت محتوای سایت ندارن. براشون فرقی نمیکنه که شما چه عبارتی رو بعنوان تگ H1 قرار داده باشید و فقط بررسی میکنه که همچین تگی توی صفحه دارید یا نه. پس معیار مناسبی نیستن.
اگر بدنبال ابزاری برای بررسی سئو سایت هستید پیشنهاد میکنم که مقاله زیر رو مطالعه کرده و از سایت woorank استفاده کنید چوت دقیق و اصولی به شما اطلاعات میده:
بهینه سازی سایت با ابزاری رایگان (اصول سئو)

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوستان.
این سایت:
ادعا می کنه که سئو رو چک می کنه! راسته؟ یعنی اگه یکی بلد بود کاری کنه که این سایت بهش نمره 100% بده یعنی سئو کار حرفه ایه؟

ببینید این سایت ها فقط برای این هستن که به شما کمک کنن یک سری اطلاعات تکراری رو خودتون چک کنید که درست باشه. ضمن اینکه برخی از این سایت ها اطلاعات نادرست بهتون میدن.

hamedwolf

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان.
این سایت:

این سایت اصلا برای چک seo مناسب نیست
در همین حد بگم که برای چک کردن h1 h2 h3 .. هست و خیلی مبتدهست

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
در بند این جور سایتا نباش به نظره من سئو یه چیزه خیلی ساده است و خودتم میتونی انجام بدی.
کل سئو = یه قالب استاندارد که خوب کد نویسی شده + لینک بیلدینگ ( بک لینک گرفتن و ساخت پیج تو شبکه اجتماعی مثل فیس بوک و توییتر ) + و تنظیم چند تا افزونه
قالب استاندارد رو باید بدی برات بسازن یا از قالب هایی استفاده کنی که امتحان پس دادن ( اما به نظرم پول سئو کار رو بده به قالب )
بک لینک رو هم که سایت هایی با موضوع سایت خودت پیدا کن و تست کن تو کلمه مورد نظرت توی صفحه اول باشند . ساخت پیج تو فیس بوک و توییتر هم فکر نمیکنم کار سختی باشه
تنظیم چند تا افزونه میمونه که با یه جستجوی ساده میتونی آموزش اون ها رو پیدا کنی به راحتی

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان.
این سایت:

این قالب رو چک میکنه سئو کلی سایت خیلی با اینا فرق داره بیا سایتتو بده من کاری کنم 5 دقیقه ای تو اینجا 100% نشون بده یک تگ h1 بزن 2تا h2 آیفریم اگه داری بردار...برای عکسات اسم بزن کلمات کلیدی و توضیحا بزن تو قالبت این میاد بالای 80-90% برو امتحان کن...

• Like
Reactions: cd3

yashar_0007

Registered User
لایک‌ها
59
آخه مشکل همین جاست من نمونه کار یه سئو کار حرفه ای رو چک کردم این سایت بهش 100% داده بود! ولی سایتای دیگه حتی سایتای بزرگ هم 60-70 درصد هستند! شایدم کمتر!

خوب بله تا حدی این سایت درست هستش و کلیات سئو رو میگه اما سئو کار باید کلمه ها رو خودش تئیین کنه و توی قالب بر اساس اون کار رو درست کنه ....

بالا