• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو کاران و دوستان لطفا راهنماییم کنن

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
بنده قبلا مطالب سایتم به خوبی ایندکس میشد نکته خوبی که وجود داشت بعد از ارسال مطلب زیره 3-4 دقیقه ایندکس بود مثلا وفتی لینک مطلب رو تو گوگل یا عنوان مطلب رو تو گوگل سرچ میکردم برام میاوردش

ولی تقریبا یک هفته ای 10 روزی شایدم بیشتر ، مطالبی که ارسال میشه حتی 1 ساعت هم بیشتر طول میکشه تا ایندکس شن

بنظرم مشکل من وقتی شروع شد که اومدم قابلیت جدیدی که افزونه All In One SEO Pack بهش اضافه شده بود یعنی xml.sitemaps اونو فعال کردم ، در کنار افزونه Google XML Sitemaps که قبلا فعال بود من کمتر زمانی بود تو قسمت error crawl وبمستر اروری داشته باشم ولی الان که نگاه کردم کلی ارور بود در کنارش تو قسمت سایت مپ هم کلی warnning وجود داشت ولی اروری نبود نکته ای که مهمه سایت مپای من کم نشدن فقط خیلی سرعتشون بشدت اومده پایین یکی گفت شاید از حجم فایل سایت مپت هست تقریبا نزدیک 4 مگ هست روی سایتم هم نزدیک 2500 تا مطلب ایا میشه مشکل مال حجم باشه؟

اخه من اومدم یکمم افزونه رو دست کاری کردم و قسمت های تگ ارشیو و یه سری قسمت های دیگه به روزانه و هفتگی بود اونارم تنظیم کردم ولی الان ریست کردم

ادرس سایت

www.parsisite.ir

میزبانم هاست ایران هست
سرور سایت هم ایران هست

ممنون میشم راهنماییم کنید

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
وقتی شما سایت مپ اضافه میکنید، گوگل بر اساس زمان بروزرسانی که در سایت مپ نشون میده به سایتتون مراجعه میکنه و دیگه نمیاد همه صفحات رو بگرده دنبال مطلب جدید. اگر به هر دلیلی سایت مپ شما مشکل داشته باشه براتون مشکلات زیادی در سرعت ایندکس شدن ایجاد میکنه، برای همین استفاده از نقشه سایت خیلی حساس است و اگر ازش استفاده نکنین بهتر از اینه که به اشتباه استفاده بشه.

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
میتونید از پلاگین های دیگر که سایت مپ را split می کنند , استفاده کنید , البته بعید می دونم تعداد آیتم های سایت مپ شما , خیلی زیاد باشه ...

همچنین توصیه میشه از یک پلاگین برای ایجاد و آپدیت سایت مپ استفاده کنید

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
وقتی شما سایت مپ اضافه میکنید، گوگل بر اساس زمان بروزرسانی که در سایت مپ نشون میده به سایتتون مراجعه میکنه و دیگه نمیاد همه صفحات رو بگرده دنبال مطلب جدید. اگر به هر دلیلی سایت مپ شما مشکل داشته باشه براتون مشکلات زیادی در سرعت ایندکس شدن ایجاد میکنه، برای همین استفاده از نقشه سایت خیلی حساس است و اگر ازش استفاده نکنین بهتر از اینه که به اشتباه استفاده بشه.
من که سایت مپ رو همون روز اول ساختمو معرفی کردم به گوگل شما ایا مطالب من رو کامل خوندید؟
میتونید از پلاگین های دیگر که سایت مپ را split می کنند , استفاده کنید , البته بعید می دونم تعداد آیتم های سایت مپ شما , خیلی زیاد باشه ...

همچنین توصیه میشه از یک پلاگین برای ایجاد و آپدیت سایت مپ استفاده کنید
افزونه ای سراغ دارید که سایت مپ رو تقسیم بندی کنه؟

jonoobi

Registered User
لایک‌ها
12
درصد بالایی از دیر ایندکس شدن مطالب شما مربوط به سئو داخلی سایت شماست.

بالا