• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو کار راهنمای کنید خیلی واجبه

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دوستان خسته نباشید
ما یه سایت داریم که معتبر و چتند سال روش زحمت کشیده شده
حالا یه سوال دارم اینکه ایا از سایت های باکس برای رتبه سایت استفاده بشه سایت دچار پنالتی یا مشکلی نمیشه که یا ورودی گوگل رو کم کن
در کل به سایت ضرر نداره که تبلیغ کلیکی است ؟

وایا اگر ضرر نداره رتبه سایت و ورودی سایت رو میبره بالا یانه؟
چون با سایت های باکس میشه سایت رو اورد زیر هزار
سایت موزیک هست مال ما
ومیخوایم از سایت های
http://yekbux.com
farsbux.ir
برای بالا بردن رتبه و ورودی استفاده کنیم
ممنون میشم کامل توضیح بدین و اگر مضر است دلیل رو هم بگید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
شما باید یکیش رو انتخاب کنی ترافیک هدفمند و با قاعده گوگل و یا ترافیک همه رقمه الکسایی! این دوتا در بسیار ی موارد ضد هم عمل می کنند الگریتم الکسا با اینکه سعی کرده بسیار شبیه گوگل بشه اما در عمل کارکردشون متفاوت هست ترافیک الکسا با یه نرم افزار فری لنسری هم بشدت افزایش پیدا میکنه هرچند بعد از یه مدت طولانی و فریب الکسا شناسایی می شه و دسترسیش بسته میشه به همین سادگی همچین ترافیکی فقط برای برخی موارد خاص خوبه و ما بهش می گیم ترافیک دکوری! اما اگر با توجه به ترافیک گوگل از الکسا رنک بگیرید کاملا متفاوته داستانش بنابراین بستگی به هدف شما داره اگر صرفا ترافیک به هر روشی برای شما مهم است باکس خوبه اما پنالتی رو بعد از یه مدتی از جانب گوگل به دنبال داره به دلایل گوناگون فنی و محتوایی لینک باکس ها اگر اصول فنی قالب سازی کدنگاره و... رو رعایت کرده و محتوای نمایشیشون منطبق با اصول محتوایی گوگل باشه در بهترین حالت 40 درصد شانس موفقیت دارند و 60 درصد ریسک خطر از جانب گوگل وجود داره و این تشخیصش با خود شما هست این ریسک رو بپذیرید یا خیر با توجه به موضوع سایت شما اگر هدف شما صرفا زیر هزار است و به گوگل اهمیتی نمیدید قرار بدید شاید شانس موفقیت داشته و همزمان هم در گوگل هم در ترافیک السایی موفق شدید نمونه های زیادی داریم که مشکلی براشون از جانب گوگل پیش نیومده اما به هرجهت شانس پنالتی شدن بالا هست

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی ممنون بابات توضیح مفیدتون
واقعیتش ورودی گوگل بالای 7هزار در حال حاظر داره قبلا که خیلی بیشتر بود ولی به خاطر محرم افت داشته
بنده خواستم اگر پنالتی نخواهد شد و از طرف گوگل جریمه نخواهم شد ازش استفاده کنم باکس مال دوستان بود رتبه سایت به خاطر افت بازدید کاهش پیدا کرده پیشنهاد داد که اگر بخوای رتبه اکساتو بهتر کنی میتونی از باکس استفاده کنی برای همین قبلش خواستم یه راهنمایی از اساتید بگیرم
با این حساب از طرف گوگل جریمه میشه سایت اگر از باکس استفاده کنه؟؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
نه همیشه شما استفاده کن از وب مستر انلیز بگیر اگه ترافیک گوگلی افت کرد رو کلمات کلیدی اصلی افت داشتید باکس رو ور دارید درست میشه

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از یه طرف میخوام بذارم رتبم بهتر شه از یه طرف دلم میترسه یهو سایت پنالتی بشه و زحمت چند سال همه چی از بین بره
در کل دلم روا نمیده

بالا