مبارز
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 56
- لایکها
- 0
سئو سازی وبلاگ و وب سایت با 15000 تومان برای اطلاعات بیشتر به [email protected] ایدی تماس بگیرید.
Last edited:
سئو 100%وب.
افزایش بازدید وب در صورت اپدیت بودن،چون همین وب خودم رو از وقتی سئو کردم بازدیدش وقتی اپدیت هست (هر روز یا هر دو روز یکبار)از 190 به 320 ارتقاع پیدا کرده.
جمع کنید این مسخره بازی ها رو دیگه بسه خسته شدیم از این دلقک بازی ها . قبلا هرکی از خونه پرتش میکردند بیرون میرفت خواننده میشد الان مد شده همه سئوکار میشند . که چی بشه مثلا ؟ هرکی یه دامین 5 تومنی با یه قالب رایگان و یه هاست ارزون میگیره میشه سئوکار با اسم های مختلف :
کوفت سئو ، درد سئو ، درخت سئو ، سئو 1 ، سئو 2 ، سئو 1000000000000 ، هلو سئو ، قرمه سبزی سئو ، قیمه سئو ، سئو دبستان ، حمال سئو ، یابو سئو
بس کنید دیگه . هیچکدومتون هنوز معنی سئو رو نمیدونید یکی از این سئو کار ها بیاد اینجا بگه سئو اصلا یعنی چی ؟؟؟؟
بجای فوت و فن سئو رفتید فوت و فن کلاهبرداری رو یاد گرفتید با قیمت های مختلف سر مردم بیچاره رو کلاه میزارید .
انجمن هم که شده بازار کار شما ها با عناوین مختلف : سئو خیار افتتاح شد . نمیدونم . جشنواره ی عاشورایی سئو قیمه راه اندازی شد
من همین جا دارم میگم بحث سئو رو برای همیشه ببندید . از این بحث های بی مورد نمونش : سایتم رو به کی بدم ؟کی از همه بهتره ؟کی از همه خوشکلتره؟ کی از همه کلاهبردارتره ؟ هیچ کدوم از این سئوکار ها هیچی حالیشون نیست غیر از کلاهبرداری و پیچوندن
حالا هی بگید به کی بدم سئو کنه ؟ بهترین سئوکار ایران کیه ؟ خودتون از همه بهترید . موفق باشید
پایان
اقا انگار خیلی توپت پره
من تا 90 درصد حق هاتون رو قبول دارم
ولی اینکه بگیم کلاه برداریه درست نیست،
نمیشه اسم یک علم که خیلی ها چیزی ازش بلد نیستن رو بزاریم کلاه برداری
ولی با اینکه میگین سئو کاری خز شده موافقم.
اونی که باید میخوند خوندعزیز کسی نگفت علم سئو کلاهبرداری هست من سئوکار رو میگم کلاهبرداره .
لایور این چه ترض صحبته ؟ هرچی باشه از شما بزرگتره ایشون و اینجا هم انجمن عمومیه البته درسته بی شعوری کرده اما دلیل نمیشه اینطوری حرف بزنی بچه پر رو
از مسئول بخش خواهشمندم بیاد تایپیک رو پاک سازی کنه،با عرض معذرت سئو کار یکم عصبانی شدن و خوب دیگه.
اگه تو سئوکاری پس گوگل چیکارست ؟؟؟ حتما گوگل حماله ؟؟قبلا از اینکه کلاهبرداری رو یاد میگرفتی باید ادب رو یاد میگرفتی . اینجا رو با جایی که توش بزرگ شدی اشتباه نگیر . با مادرت هم اینطوری صحبت میکنی ؟؟؟ هرچند کسی که پدر و مادر بالا سرش باشه اینطوری صحبت نمیکنه . این سئو نیست که جمع میشه بلکه سئوکار ( کلاهبردار ) هست که باید جمع بشه . اگر تصورت اینه که با پست های بیشتر فرد آدم میشه پس باید بدونی که هنوز آدم نشدی ( کلاه بردار ) .سئو کار اصلی ، این جا منم اگه منظورت کلاهبردار منم چوب تو کس ننه ی جندت میکنم بچه کونی تو تا دیروز کون میدادی سئو یاد بگیری امدی الان میگی سئو کار کلاهبردارهاگه کلاهبردار با من نیستی که شرمنده جهت یاد اوری : اخه تو کی هستی میگی سئو رو جمع کنید ، تو این انجمن فکر کردی با 30 تا پست ادم شدی
اگه تو سئوکاری پس گوگل چیکارست ؟؟؟ حتما گوگل حماله ؟؟قبلا از اینکه کلاهبرداری رو یاد میگرفتی باید ادب رو یاد میگرفتی . اینجا رو با جایی که توش بزرگ شدی اشتباه نگیر . با مادرت هم اینطوری صحبت میکنی ؟؟؟ هرچند کسی که پدر و مادر بالا سرش باشه اینطوری صحبت نمیکنه . این سئو نیست که جمع میشه بلکه سئوکار ( کلاهبردار ) هست که باید جمع بشه . اگر تصورت اینه که با پست های بیشتر فرد آدم میشه پس باید بدونی که هنوز آدم نشدی ( کلاه بردار ) .