• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساب دامین ،ساب دامین

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
سلام دوستای گلم
یه سوال فوری دارم؛
من توی یه چند تا هاست دیدم ساب دامین که میسازی دیگه نمیشه واسه ساب دامین ساب دامین بسازی ولی بعضی جا دیدم تا هر اندازه که بخوای میتونی ساب دامین ساب دامین بسازی.منظورم اینه:
persiantools.com
forum.persiantools.com
و چیزی که مد نظر منه:
up.forum.persiantools.com

آیا این توی حداکثری سرور های هاستینگ حاکم هست که این کار امکانش هست یا نیست؟
من نگران این هستم که در آینده هاستم را انتقال بدم با این مشکل برخورد کنم!

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
اگر هاستینگتون از نوع پریموم باشه (غیررایگان) که از cpanel بهره ببره میشه از طریق advance zone editor این کار رو انجام داد بگردید ببینید جایی هست که بشه رکورد و ای پی هایی سرویس های هاستینگتون رو ازجمله وب میل و.. رو تغییر داد اگر همچین چیزی وجود داشت بفرمایید تا راهنماییتون کنم

Mpro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
نخیر هیچ مشکلی در ساخت ساب دامین به شکلی که میگین وجود نخواهد داشت حتی در اکثر هاستینگ ها محدودیتی هم در تعداد ساب دامین وجود نداره و بصورت نامحدود میتونید اضافه به هر شکلی که بخواین
البته اینجوری که شما میگین نیست اینکه ساب دامین برای ساب دامین دیگه ایجاد بشه یه ساب دامین میسازین مثلا o.example.com بعد ساب دیگه رو خواستین میتونید به این شکل ایجاد کنید s.o.example.com

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
نخیر هیچ مشکلی در ساخت ساب دامین به شکلی که میگین وجود نخواهد داشت حتی در اکثر هاستینگ ها محدودیتی هم در تعداد ساب دامین وجود نداره و بصورت نامحدود میتونید اضافه به هر شکلی که بخواین
البته اینجوری که شما میگین نیست اینکه ساب دامین برای ساب دامین دیگه ایجاد بشه یه ساب دامین میسازین مثلا o.example.com بعد ساب دیگه رو خواستین میتونید به این شکل ایجاد کنید s.o.example.com

بله دقیقا منظور من اینه که ساب دامین بسازم بعد برای ساب دامین ساب دامین بسازم.
توی همین هاستی که دارم دقیقا این کار شدنیه ولی نگران این هستم که برای انتقال به هاست ها یا در آینده سرور به مشکل بخورم.
منظور شما اینه که این امکان وجود نداره(ساب دامین ساب دامین)؟این امکان روی هاست های مورد استفاده شما مقدور نیست؟

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
اگر هاستینگتون از نوع پریموم باشه (غیررایگان) که از cpanel بهره ببره میشه از طریق advance zone editor این کار رو انجام داد بگردید ببینید جایی هست که بشه رکورد و ای پی هایی سرویس های هاستینگتون رو ازجمله وب میل و.. رو تغییر داد اگر همچین چیزی وجود داشت بفرمایید تا راهنماییتون کنم

هاستینگم پولی هستش.لینوکس-سی پنل
پس من میتونم روی هاستی که این امکان وجود نداره به وسیله رکورد کردن تغییر مسیر را به صورت ساب دامین دل خواه ـم بسازم؟

Mpro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بله دقیقا منظور من اینه که ساب دامین بسازم بعد برای ساب دامین ساب دامین بسازم.
توی همین هاستی که دارم دقیقا این کار شدنیه ولی نگران این هستم که برای انتقال به هاست ها یا در آینده سرور به مشکل بخورم.
منظور شما اینه که این امکان وجود نداره(ساب دامین ساب دامین)؟این امکان روی هاست های مورد استفاده شما مقدور نیست؟
ببینید اصلا نگران این نباشید که در هنگام انتقال در هاست های دیگه به مشکل برمیخورین چون در تمام هاست ها امکان ساخت ساب دامین وجود داره البته به غیر از هاست های رایگان که محدودیتی داره
در گفته قبلی هم ذکر کردم هیچ محدودیتی برای شما در ساخت تعداد ساب دامین وجود نداره به هر شکلی که بخواین ولی موردی که مورد تناقض در گفته های بنده شده اینکه از لحاظ علمی ساخت ساب دامین برای ساب دامین بی معنا می باشد همه ساب دامین هایی که میسازید ساب دومین دامین اصلی است حالا دیگه نمیخوام پیچیدش کنم
همونطور که میگید میتونید بسازید خب پس مشکلی نیست اینم بگم که هیچ نیازی به ایجاد رکورد و dns و اینجور چیزا نیست به سادگی در سی پنل ساب دامین رو اضافه میکنید و یه پوشه در روت برای اون ایجاد میکنید و سایت رو توی اون پوشه و روی ساب دامنه بالا میارید.
موفق باشید

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
هاستینگم پولی هستش.لینوکس-سی پنل
پس من میتونم روی هاستی که این امکان وجود نداره به وسیله رکورد کردن تغییر مسیر را به صورت ساب دامین دل خواه ـم بسازم؟
بله مشکلی از این بابت نیست ، در رابطه با انتقال هم نگران نباشید زمانی که فول بک آپ هاستتون رو انتقال میدید همه این موارد منتقل میشه

بالا