• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساب دامین بهتره یا زیر مجموعه ای

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
با سلام.
من میخوام که به سایتم یک قسمت(مثلا فروم) اصافه کنم.
تا اونجایی هم که من شنیدم میگن که هر چه تعداد بازدیدکنندگان و ترافیک سایت بیشتر باشه ، رتبه سایت تو الکسا و یا پیج رنک گوگل بیشتر میشه!؟
حالا بعد از راه اندازی فروم ، امکان داره که بازدیدکنندگان و ترافیک فروم بیشتر از صفجه اصلی سایت مثل mydomain.ir بشه.
حالا سوال من اینه که من فروم را به صورت زیر مجموعه آدرس سایت اصلی و به صورت mydomain.ir/forum راه اندازی کنم بهتره ، یا به صورت ساب دامین و مثل forum.mydomain.ir .
ممنون میشم که هر دوستی که میتونه راهنماییم کنه ،بگه که کلا از لحاظ اصولی و کلی کدوم اینا بهتره ، ساب دامین یا زیر مجموعه ای ، با توجه به تاثیر گذاری بر روی افزایش آمار بازدید سایت و ترافیک سایت اصلی؟
با تشکر

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
سوال خود من هم هست دقيقا

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
ساب دومین بهتره
چون از سایت اصلی جدا میشه و اگر مثلا جریمه بشه توسط گوگل تاثیری رو دامین اصلی نداره
زیر مجموعه خوبی اش اینه که ترافیکت توی آلکسا را همش واسه دومین اصلی نشون میده

damatajhiz

Registered User
لایک‌ها
13
ساب دومین بهتره
چون از سایت اصلی جدا میشه و اگر مثلا جریمه بشه توسط گوگل تاثیری رو دامین اصلی نداره
زیر مجموعه خوبی اش اینه که ترافیکت توی آلکسا را همش واسه دومین اصلی نشون میده

مطمئنا sub-directory از sub-domain بهتره. چون برخورد گوگل با sub domain مثل یه دامنه جدیده و حتی اگه دامنه اصلیت هم وضعیت خوبی داشته باشه به sub domain منتقل نمیشه.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام و ممنون از شما دوستان.
راستش ولی من هنوز نگرفتم که کدومش بهتره!!!؟
من میخوام که آمار بازدید و ترافیک مثلا قسمت فروم ، همزمان آمار آدرس سایت اصلیم رو بالا ببره و آمار آدرس اصلی هم بالا بکشه و یعنی تمام فعالیتهای روی سایت ، به عنوان آدرس اصلی سایت ثبت بشه.
ممنون میشم راهنمایی دقیق تر کنید
با تشکر

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
سلام
ساب دامین پیشنهاد میشه و استانداردش هم همینه
میتونه رنک خیلی بهتری بگیره و حتی میتونه الکسا جدا داشته باشه
کلاً یک سایت جدایی هست
برخی دوستان میگن چرا پس بعضیا مثل گوگل نبردن ساب دامین
google.com/webmasters
در پاسخ باید بگم گوگل اینقدر ساب دامین داره که اگر قرار بود همین ها هم برن ساب دامین خیلی شلوغ و مسخره می شد براش !
بازهم میگم : استانداردش ساب دامین هست !

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
ساب دومین بهتره ! چرا ؟ اگه به سایت خود گوگل هم نگاه کنی سرویس های مهمش رو با ساب دومین ارائه میکنه و خیلی کم پیش میاد سرویسی رو بصورت به قول شما زیر مجموعه بخواد ارائه بده و بعد از آدرس سایت بیاره .

sama21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ساب دومین بهتره ! چرا ؟ اگه به سایت خود گوگل هم نگاه کنی سرویس های مهمش رو با ساب دومین ارائه میکنه و خیلی کم پیش میاد سرویسی رو بصورت به قول شما زیر مجموعه بخواد ارائه بده و بعد از آدرس سایت بیاره .

این مطلب رو از سایت آقای مت کاتس پیدا کردم که خودش پیشنهاد میده از ساب دایرکتوری استفاده کنید.

Subdomains and subdirectories

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ساب دامین ارزش دامین را بیشتر می کنه که یکی از موارد مهم هست.در ارزشگذاری دامین

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154

sama21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بله بله
مطلب مال سال 2007
...............
اون موقع کجا حالا کجا
5سال پیش

هر چی تو میگی درسته!!! اصلا با ساب دومین کار کنید! وقتی انقدر اصرار دارید به کار اشتباه چرا سوال میپرسید!!!؟ میدونید چقدر کد نویسی اضافه لازمه برای استفاده از ساب دومین بجای دایرکتوری؟ و نتیجش چیه؟ یه دومین جدید دارید که اگر دومین اصلیتون خدا هم باشه ارزششو به ساب دومین منتقل نمیکنه.
http://www.timpeter.com/blog/2011/12/14/subdomains-vs-subdirectories-and-seo/

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
هر چی تو میگی درسته!!! اصلا با ساب دومین کار کنید! وقتی انقدر اصرار دارید به کار اشتباه چرا سوال میپرسید!!!؟ میدونید چقدر کد نویسی اضافه لازمه برای استفاده از ساب دومین بجای دایرکتوری؟ و نتیجش چیه؟ یه دومین جدید دارید که اگر دومین اصلیتون خدا هم باشه ارزششو به ساب دومین منتقل نمیکنه.
Subdomains vs. subdirectories for SEO
این مطلبتون هم قدیمیه
شما برید تحقیق کنید ببینید کدوم اصل استاندارده
شما وقتی سایت رو ت گوگل ثبت میکنید
گوگل همه ساب دایرکتوری های اون سایت رو هم میخونه و جزء اون سایت حساب میکنه
ولی ساب دامین اینطور نیست
برای انجمن میتونه جدا باشه تا جدا ثبت بشه و بازدهیش جدا باشه

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
یه دومین جدید دارید که اگر دومین اصلیتون خدا هم باشه ارزششو به ساب دومین منتقل نمیکنه.
ممنون از شما دوستان.
اما در راستای این مطلب دوستمون باید بگم که من میخوام ، ساب دومین یا ساب دایرکتوری ارزششو به دامین اصلی منتقل کنه.
یعنی هرچی آمار بازدید زیرمجموعه سایت اصلی (حالا یا ساب دامین یا ساب دایرکتوری) بیشتر باشه ، این افزایش آمارش ، رنکینگ و آمار و کلا همه چی سایت اصلی هم با خودش بالا بکشه!؟
حالا واسه همین نمیدونم که ساب دامین بهتره یا ساب دایرکتوری؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد برای سایت ، سئو بهتر باشه خوبه یا رنکینگ یا هر دو؟؟؟؟
ممنون میشم از همه شما که راهنمایی دقیق تر کنید
با تشکر

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ساب دومین بطور مجزا تعریف می شه مگر اینکه شما بخواید اون رو به عنوان قسمتی از سایتتون تعریف و ثبت کنید اما باید چرایی اینکارو به اثبات برسونید تا اسپم شناخته نشه
اگر می خواید دومین اصلی شما معتبر شده و در نتیجه افزایش رتبه در کلمه یا کلمات کلیدی مورد نظرتون پیدا کنه بلاگ و انجمن روی دومین اصلی سوار کنید

شما می تونید بعصی از صفحات خاص رو مثل تماس با ما درباره ما اهداف و اینده مقالات و اموزش و مولتی مدیا رو به عنوان ساب تعریف کنید اما باید محتوای پویا و واقعی داشته باشه

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
ساب دومین بطور مجزا تعریف می شه مگر اینکه شما بخواید اون رو به عنوان قسمتی از سایتتون تعریف و ثبت کنید اما باید چرایی اینکارو به اثبات برسونید تا اسپم شناخته نشه
اگر می خواید دومین اصلی شما معتبر شده و در نتیجه افزایش رتبه در کلمه یا کلمات کلیدی مورد نظرتون پیدا کنه بلاگ و انجمن روی دومین اصلی سوار کنید

شما می تونید بعصی از صفحات خاص رو مثل تماس با ما درباره ما اهداف و اینده مقالات و اموزش و مولتی مدیا رو به عنوان ساب تعریف کنید اما باید محتوای پویا و واقعی داشته باشه
درود
افزایش رتبه و کلمات کلیدی در یک دایرکتوری امکان پذیر نیست
و اگر این اتفاق بیفته به مرور اسپم شناخته میشه
طبق اخرین استاندارد های وب که گوگل هم از اونها پیروی میکنه برای امتیاز دهی
چنانچه سیستم جدایی برای مدیریت محتوا در نظر دارید باید به روی ساب دامین ببرید

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
تشکر از همه دوستان.
ولی با توجه به نظرات مختلف دوستان ، من هنوز نمیتونم تصمیم بگیرم که ساب دامین یا ساب دایرکتورری!!!!!؟؟؟؟

sirramin

Registered User
لایک‌ها
6
شما میخواید یه فروم رو بریزید روی ساب دایرکتوری و اعتبار فروم به سایت اصلی هم اعتبار بده!
ولی اینطوری نیست و گوگل متوجه داستان میشه
اگر یه سرویس کوچیک روی سایتتون دارید ساب دایرکتوری بهتره ولی اگه چیزی در حد یه سایت مجزاس ساب دامین بهتره

damatajhiz

Registered User
لایک‌ها
13
Official Google Webmaster Central Blog: Feeling lucky at PubCon

تا زمانی که یک تکنیک یا روش جدید نیومده هنوز هم روشهای قدیمی قابل اجراست جناب jackmorfy عزیز. قدمت یک مقاله از ارزشش کم نمیکنه.
اگر تغییری در ارزشگذاری زیر دامنه و زیر دایرکتوری بوجود اومده بود مطمئنا توسط خود گوگل اعلام میشد.
Official Google Webmaster Central Blog: Feeling lucky at PubCon
تو این مطلب هم تاکید شده که استفاده از زیر دایرکتوری هم راحتتره و هم از نظر ایندکس شدن سریعتر انجام میشه
keep in mind that you'll automatically be verified for deeper subdirectories of any sites you've verified, but subdomains need to be verified separately

با این حال اگه شما مقاله معتبرتری دارید که تاریخش تقدم داشته باشه لطف کنید لینکش روبذارید تا ما و دوستان هم استفاده کنیم

بالا