• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساب دامین (سوال)؟؟؟؟

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
سلام...بعد از ساخت، ساب دامين با آدرس سرويس دهنده هاست ساخته ميشه نه با دامين اختصاصي ما....مثلا من دامنه به هاست زدم و آدرسم اينه .:: MyDirectory.ir ::. اما وقتي ساب دامين درست ميکنم اينطوري درست ميکنه sb.mysite.hast.ir براي اين راح حلي هست؟

و يه سوال خيلي مهم ديگه اين که ساب دامين رو ميشه مثل دامين ازش استفاده کرد؟مثلا يه وبلاگ بسازيم و به اون اختصاصش بديم....

با تشکر فراوان

Data3enter.com

Registered User
لایک‌ها
29
سلام...بعد از ساخت، ساب دامين با آدرس سرويس دهنده هاست ساخته ميشه نه با دامين اختصاصي ما....مثلا من دامنه به هاست زدم و آدرسم اينه .:: MyDirectory.ir ::. اما وقتي ساب دامين درست ميکنم اينطوري درست ميکنه sb.mysite.hast.ir براي اين راح حلي هست؟

و يه سوال خيلي مهم ديگه اين که ساب دامين رو ميشه مثل دامين ازش استفاده کرد؟مثلا يه وبلاگ بسازيم و به اون اختصاصش بديم....

با تشکر فراوان

با سلام
دوست عزیز مگه شما از هاست رایگان استفاده میکنید!!!؟
رو هیچ هاستینگ پولی همچین موردی محاله وجود داشته باشه اگرم باشه مطمئنا یه جای کارشون میلنگه باید بهشون اطلاع بدین!
در مورد ساب دامین هم میشه به وبلاگ متصل کرد و یا یک سایت یا یک فروم و یا هر پیج دلخواهی بالا اورد
با احترام

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام
دوست عزیز مگه شما از هاست رایگان استفاده میکنید!!!؟
رو هیچ هاستینگ پولی همچین موردی محاله وجود داشته باشه اگرم باشه مطمئنا یه جای کارشون میلنگه باید بهشون اطلاع بدین!
در مورد ساب دامین هم میشه به وبلاگ متصل کرد و یا یک سایت یا یک فروم و یا هر پیج دلخواهی بالا اورد
با احترام

ممنون به خاطر جوابتون...

آره مگه هاست های رایگان با پولی فرق میکنه؟به هاست دامنه میزنم درسته ها!ولی ساب دامنه درست میکنم اونطوری میشه....
فعلا گفتم برای شروع از هاست رایگان استفاده کنم چون برای شروع سایتم ترافیک بالایی نداره هاست رایگان جواب میده.....

و اگه نحوه استفاده از ساب دامین رو توضیح بدید واقعا ممنون میشم....من چیزی ازش نمیدونم مثلا دایرکتوری ساب دامین یعنی چی؟

با تشکرفراوان

Data3enter.com

Registered User
لایک‌ها
29
با سلام
دوست عزیز در مورد هاست های رایگان اگه بیشتر جهت اشنایی با کنترل پنلها و یا بدست اوردن تجربه باشد خوب است
ولی برای سایتایی که قرار است به صورت پایدار در محیط اینترنت فعال باشند اصلا توصیه نمیشود: اگر بحث هزینه باشد میتوانید برای شروع هاست های ارزان و به صرفه ای پیدا نمایید ...
برای مثال ما خود برای هر قشری از کاربران با هر میزان هزینه هاست ارزان و به صرفه ارائه میدیم که میتوانید با مراجعه به سایت ما فضای مورد نیاز خود را اعلام نمایید تا با هزینه ای پایین خدمت شما ارسال شود
در مورد ساب دامین برای مثال دامنه شما domain.com است و میخواهید یک وبلاگ بر روی هاست خود نیز بالا بیاورید بدین منظور از کنترل پنل هاست خود از بخش ساب دامین میتوانید به صورت زیر بسازید
blog.domain.com یا هر نام دلخواهی name.domain.com و...که با ساخت این ساب دومین یک پوشه درون هاست شما با همان نام درون>> Public_html ساخته میشود که میتوانید فایلای مربوط در اون بارگزاری و نصب نمایید
در مورد دایرکتوری
اگر بلاگ یا صفحه که میسازید بر روی هاست به صورت domain.com/blog باشد و نه به صورت ساب دامین انوقت به این دایرکتوری میگویند...

با احترام

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
تشکر....بله من هم برای مطمئن شدن از انجام شدن کارم گفتم فعلا با هاست رایگان شروع کنم و تو فکر خرید هاست هم هستم...

ولی راجع به ساب دامین توضیح ندادینا! هنوز جوابمو نگرفتم....توی اون پوشه ای که ساخته میشه من باید چی بریزم که بتونم به وبلاگ متصلش کنم....

مثلا برای اتصال دامین ir به رزبلاگ یا هرجای دیگه آدرس هاست رزبلاگ رو در حساب nic.ir وارد میکنیم و سپس دامینیمون رو برای تایید در رزبلاگ ارسال میکنیم که بعد از تایید دامین اتصال داده میشه...

حالا برای اتصال ساب دامین آدرس هاست رزبلاگ رو باید کجا وارد کرد؟

با تشکر

Data3enter.com

Registered User
لایک‌ها
29
تشکر....بله من هم برای مطمئن شدن از انجام شدن کارم گفتم فعلا با هاست رایگان شروع کنم و تو فکر خرید هاست هم هستم...

ولی راجع به ساب دامین توضیح ندادینا! هنوز جوابمو نگرفتم....توی اون پوشه ای که ساخته میشه من باید چی بریزم که بتونم به وبلاگ متصلش کنم....

مثلا برای اتصال دامین ir به رزبلاگ یا هرجای دیگه آدرس هاست رزبلاگ رو در حساب nic.ir وارد میکنیم و سپس دامینیمون رو برای تایید در رزبلاگ ارسال میکنیم که بعد از تایید دامین اتصال داده میشه...

حالا برای اتصال ساب دامین آدرس هاست رزبلاگ رو باید کجا وارد کرد؟

با تشکر
با سلام دوست عزیز زمانی که DNS های دامین شما بر روی یک هاست ست باشند شما برای ریدایرکت کردن ساب دامین به یک بلاگ باید از یک سری دستورات برنامه نویسی در پوشه ساب دامین خود استفاده نمایید و یا با ساخت ساب دامین به صورت یک A رکورد در بخش DNS zone هاست خود که به ای پی سیستم وبلاگ دهی اشاره میکند ساب دامین خود را ریدایرکت نمایید
با احترام

بالا