• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساب دومین کردن انجمن در سئو ی خود سایت و دامنه اصلی تاثیر داره؟

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
از دوستان و اساتید محترم تقاضا دارم در خصوص یک مورد بنده رو راهنمایی کنند

الان یه سایتی هست که الکسای اون حدود 15 هزار هست و یک فروم هم با دامنه ای جدا گانه مربوط به همون سایت وجود داره که الکسای اون حدود 3000 هزار هست

حالا به نظر بنده اینکه یک سایت روی یک دامنه باشه و فرومش روی یک دامنه دیگه این می تونه توی سئو اثر منفی بذاره آیا درسته؟
سوالم رو جور دیگه ای مطرح می کنم
به نظر بنده اینکه فروم، ساب دومین دامنه یک سایت باشه در سئوی اون سایت بسیار تاثیر مطلوبی داره و یه جورایی برای جفتشون خوبه آیا درسته؟

(برای مثال: الان پرشین تولز فرومش 64 ایرانه همچنین سایتش هم 64 ایرانه )

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سئو مربوط به موتورهای جستجو میشه . این 64 ایران که میگید مربوط به الکسا و رتبه بازدید میشه که هیچ ربطی به سئو نداره .

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
سئو مربوط به موتورهای جستجو میشه . این 64 ایران که میگید مربوط به الکسا و رتبه بازدید میشه که هیچ ربطی به سئو نداره .

بله درسته بنده ظاهرا بنده خلط مبحث کردم
البته به طور غیر مستقیم رو هم تاثیر دارن دیگه یعنی هر چی سئو بهتر باشه بازدید هم بالاتر میره و رتبه الکسا هم عدد کوچکتری خواهد بود

حالا اونی که گفتم چی میشه؟ یعنی رابطه ای بین سئو و زیر دامنه بودن یا نبودن انجمن هست؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
بله درسته بنده ظاهرا بنده خلط مبحث کردم
البته به طور غیر مستقیم رو هم تاثیر دارن دیگه یعنی هر چی سئو بهتر باشه بازدید هم بالاتر میره و رتبه الکسا هم عدد کوچکتری خواهد بود

حالا اونی که گفتم چی میشه؟ یعنی رابطه ای بین سئو و زیر دامنه بودن یا نبودن انجمن هست؟

میشه گفت اگر روی فولدر انجمن رو بالا بیارید اعتبار سئوی صفحه اصلی سایت و انجمن یه جورایی تقسیم میشه . اما روی سابدامین هر کدام جدا رنک میگیرن . هر چند که خود گوگل رنک رو به صفحه میده و نه به دامین . احساس میکنم بیشتر حدس ( و کمی تجربه ) باید باشه این چیزا .

من اگر باشم اگر انجمن کاملا مربوط به سایت باشه تو فولدر راه میندازم و هدر سایت هم تو انجمن میذارم .

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
میشه گفت اگر روی فولدر انجمن رو بالا بیارید اعتبار سئوی صفحه اصلی سایت و انجمن یه جورایی تقسیم میشه . اما روی سابدامین هر کدام جدا رنک میگیرن . هر چند که خود گوگل رنک رو به صفحه میده و نه به دامین . احساس میکنم بیشتر حدس ( و کمی تجربه ) باید باشه این چیزا .

من اگر باشم اگر انجمن کاملا مربوط به سایت باشه تو فولدر راه میندازم و هدر سایت هم تو انجمن میذارم .

خیلی ممنون

منظور شما از تو فولدر راه انداختن اینه که مثلا آدرس بشه : persiantools.com/forum ؟

بعد این روش معایبش چیه؟
غیر سئو محاسن دیگه ای داره این کار؟

ساب دومین کردن چی؟ معایب خاص و ویژه ای داره؟ (امنیتی یا هر چیز دیگه)

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
هیچکدوم عیب خاصی ندارن ( امنیتی ؟ چرا ؟ ) کلا اگر سابدامین باشه یه جورایی سایت های جدا محسوب میشن و رنک شون کمتر از هم تاثیر میگیره . ولی اگر تو فولدر باشه ( همینطور که نوشتی ) بیشتر رو هم تاثیر میذارن . تاثیر میتونه خوب باشه یا بد ، واسه همین نمیشه گفت برای سئو خوبه یا بد . مثلا پس فردا بیای تو انجمنت کاری کنی که گوگل خوشش نیاد یا اسپم فرض کنه اگر تو فولدر باشه یه جورایی به کل سایتت مربوط میشه اما تو سابدامین کمتر تاثیر داره . برعکسش هم هست . انجمنت تولید محتوا میکنه و میتونه برای سایتت هم اعتبار بیاره .

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
هیچکدوم عیب خاصی ندارن ( امنیتی ؟ چرا ؟ ) کلا اگر سابدامین باشه یه جورایی سایت های جدا محسوب میشن و رنک شون کمتر از هم تاثیر میگیره . ولی اگر تو فولدر باشه ( همینطور که نوشتی ) بیشتر رو هم تاثیر میذارن . تاثیر میتونه خوب باشه یا بد ، واسه همین نمیشه گفت برای سئو خوبه یا بد . مثلا پس فردا بیای تو انجمنت کاری کنی که گوگل خوشش نیاد یا اسپم فرض کنه اگر تو فولدر باشه یه جورایی به کل سایتت مربوط میشه اما تو سابدامین کمتر تاثیر داره . برعکسش هم هست . انجمنت تولید محتوا میکنه و میتونه برای سایتت هم اعتبار بیاره .

خیلی ممنون
من تا حدود زیادی جوابمو گرفتم

کسی تجربه هم تو این زمینه داره؟

unipaper

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان حالا یه سوال هم برام پیش اومده من انجمنم رو توسابدومین نصب کرده بودم اما آدرسها تو پوشه باز میشد
تو بخش تنظیمات انجمن آدرس رو به سابدومین تغییر دادم حالا آدرس پست ها نات فوند میزنه ؟
چه طور میشه آدرس پست ها رو درست کرد فوری فوری

بالا