• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساختن جعبه کادو + پر کردن (ایده بدید)

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام بچه ها،دیدم اینجا گفتگوی آزاده،گفتم همینحا تاپیکش رو بزنم
خیلی هم تو اینترنت گشتم اما چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
یه راست میرم سر اصل قضیه :)
من یه دوربین واسه یکی خریدم،حقیقتش رو بخواین مثه اینکه طرف یه حدسایی زده باشه،2 شنبه هم تولده و قراره من کادو رو بدم
حالا:جعبه دوربین رو اگه همینجوری کادو کنم و بدم دستش دیگه کاملا تابلوئه،این به نظرم رسید که یه جعبه بزرگتر بگیرم (گرفتم) با این ابعاد به صورت حدودی 40 عرض ، 50 طول با ارتفاع حدودا 50 و کادو رو تو اون جاساز کنم،جوری که حداقل تا قبل از باز کردنش و دیدن جعبه تابلو نشه :happy:
ضمنا دوربین هم کامپکته،یعنی جعبش خیلی جمع و جوره

این جعبه ای که الان دارم،یه جعبه مقواییه کاملا معمولیه،جعبه دوربین رو هم میخوام جداگونه کادو کنم و بعد بزارم توش،حالا چندتا چیز
اول اینکه روی جعبه رو چی کار کنم ؟ میخوام روش یه طرح داشته باشه که جالبو خوشگل بشه و در عین حال خرجش کم بشه،ایده بدین بهم
دوم اینکه توی جعبه رو با چی پر کنم ؟ میخوام یه چیز کاملا ابتکاری و جذاب باشه البته با کمک فکرای بکر شماها :specool:

و مسئله مهم اینکه من واسه انجام این پروسه تا 2 شب آینده فرصت دارم

بشتابید به کمک من :guitar:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خب دادا یه جعبه کادویی میخریدی!

بهتر نیست؟

javidx

Registered User
لایک‌ها
8
ببر این مغازه هایی که خانومهای خوش سلیقه توش کادو درست میکنن یه چیز خوب در بیاره برات

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
می تونی ببری تو گلستان ورودی ایران زمین روبروی گل فروشی یه کانتر هست که کار تزیینات انجام میده (البته اگه اون قدر برات مهم باشه ) منم می تونم اما ببری اونجا بهتره توی خود پاساژ هم باز تزیینات فروشی هست

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خب دادا یه جعبه کادویی میخریدی!

بهتر نیست؟

ببر این مغازه هایی که خانومهای خوش سلیقه توش کادو درست میکنن یه چیز خوب در بیاره برات

ممنون
:cool:
اما عشقش به اینه که خودم زحمت بکشمو درست کنم،اینجوری خودم بیشتر لذت میبرم،وگرنه من که تا حالا کلی واسه دوربین دادم،یه 15 تومن هم جعبه مادو روش
اما اینجوری یه چیز دیگس
نمیدونم درک کردین چی میگم ؟ :blush:

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
ممنون
:cool:
اما عشقش به اینه که خودم زحمت بکشمو درست کنم،اینجوری خودم بیشتر لذت میبرم،وگرنه من که تا حالا کلی واسه دوربین دادم،یه 15 تومن هم جعبه مادو روش
اما اینجوری یه چیز دیگس
نمیدونم درک کردین چی میگم ؟ :blush:

برو وسایلش رو از مغازه های تزیناتی بخر و خودت یه ابتکار بزن و درستش کن

[ame="http://www.google.com/search?tbm=isch&hl=fa&source=hp&biw=1280&bih=557&q=%D8%AA%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D9%86+%D8%AC%D8%B9%D8%A8%D9%87&gbv=2&sout=0"]Error 403 (Forbidden)!!1[/ame]

Last edited:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ممنون،جالب بودن ;)
بچه ها بازم ایده بدین تا بهترینش رو واسه این جعبه بزرگ انتخاب کنیم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بازم مرسی

بچه ها کسی تجربه شخصی داره که نحوه ساختش رو هم بگه ؟
من اصلا وارد نیستم تو این چیزا

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
i491546_bottlehandholdingjarstarscandyacadc6227cd1a9017b1855b4a89d2360h.jpg

i491545_greenluckyorigamistarsf3659309dcb65deaef8a99b85ada08a2h.jpg

i491544_11694664404ddedcbf83.jpg

از اینا درست کن و کف جعبه رو پر کن .. :)
اسمش ستاره ی شانسه ...

اینم کلیپ طرز ساختش :

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=cE3hHgEG350&feature=fvst"]‪Origami lucky star instructions‬‏ - YouTube[/nomedia]

هم ارزونه .. هم کار دست خودته .. هم چینیا به خوش شانسی آوردنش معتقدن .. هم وقتی جعبه رو باز کنه و ببینه پره ایناست و باید از لایه اینا کادوشو پیدا کنه جاله براش .. :)
کمی تمرین می خواد..

Last edited:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
این رو گفتی یه چیزی یادم اومد بگم شاید جواب داد

اگه باهاش شوخی داری البته

ما یه آشنا داریم این بنده خدا خیلی آدم جوکیه کنارش باشی می پوکی از خنده دانشجو بود توی قم خونشون هم که جهرم بود خلاصه از خانواده مذهبی و پر جمعیت ای هم هست

زده بود و شده بود روز مادر بیچاره ننههه زنگ در خونشون خورده بود و رفته بود دم در دیده بود بله جناب پستچی با یک فروند نیسان گاوی دم در می باشد یه کارتون قد خود ننهه هم دست اش که بله این پست شده خدمت شما تحویل بگیرید اینها تحویل گرفته بودند و آورده بودند داخل خونه

دیده بودند از قم و فرستنده هم این جناب می باشد خوشحال که یه هدیه توپی فرستاده کارتون رو باز کرده بودند دیده بودند بازم کارتون هست عینه این تام و جری هرچی باز کرده بودند بازم کارتون بوده آخر رسیده بودند به یه جعبه کادو پیچ شده گفته بودند خوب این دیگه یه هدیه خوبه

درش رو که باز کرده بود بیچاره دیده بود یه جعبه قرص استامینوفن توشه با یه گوشت کوب

خلاصه دیگه بقیش رو خودتون برید تا تهش

حالا شما هم می تونی یه همچین کاری کنی بعدش که خوب خندیدید هدیه اصلی رو هم رو کنید که اثر این شوخی زشتتون از بین بره :دی

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
یه جعبه قرص استامینوفن توشه با یه گوشت کوب
:lol::lol::lol::lol:

پ.ن : داداش شما که میگی خیلی مهمه خودت بسازی جعبشو میتونی یه چیز معمولی درست کنی که ارزش معنوی داشته باشه :دی
اگه زیباییش مهمه که ببر بیرون واست درست کنن یا آماده بخر .

Last edited:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
:lol::lol::lol::lol:

پ.ن : داداش شما که میگی خیلی مهمه خودت بسازی جعبشو میتونی یه چیز معمولی درست کنی که ارزش معنوی داشته باشه :دی
اگه زیباییش مهمه که ببر بیرون واست درست کنن یا آماده بخر .

خو مشکل همینجاس دیگه،چی درست کنم که در عین سادگی جالب هم باشه;)

این رو گفتی یه چیزی یادم اومد بگم شاید جواب داد

اگه باهاش شوخی داری البته

ما یه آشنا داریم این بنده خدا خیلی آدم جوکیه کنارش باشی می پوکی از خنده دانشجو بود توی قم خونشون هم که جهرم بود خلاصه از خانواده مذهبی و پر جمعیت ای هم هست

زده بود و شده بود روز مادر بیچاره ننههه زنگ در خونشون خورده بود و رفته بود دم در دیده بود بله جناب پستچی با یک فروند نیسان گاوی دم در می باشد یه کارتون قد خود ننهه هم دست اش که بله این پست شده خدمت شما تحویل بگیرید اینها تحویل گرفته بودند و آورده بودند داخل خونه

دیده بودند از قم و فرستنده هم این جناب می باشد خوشحال که یه هدیه توپی فرستاده کارتون رو باز کرده بودند دیده بودند بازم کارتون هست عینه این تام و جری هرچی باز کرده بودند بازم کارتون بوده آخر رسیده بودند به یه جعبه کادو پیچ شده گفته بودند خوب این دیگه یه هدیه خوبه

درش رو که باز کرده بود بیچاره دیده بود یه جعبه قرص استامینوفن توشه با یه گوشت کوب

خلاصه دیگه بقیش رو خودتون برید تا تهش

حالا شما هم می تونی یه همچین کاری کنی بعدش که خوب خندیدید هدیه اصلی رو هم رو کنید که اثر این شوخی زشتتون از بین بره :دی

باحال بود،خیلی :D
اما نمیشه،چون یکی
تا غریبه تو جمع هستن !

i491545_greenluckyorigamistarsf3659309dcb65deaef8a99b85ada08a2h.jpg

i491544_11694664404ddedcbf83.jpg

اسمش ستاره ی شانسه ...

اینم کلیپ طرز ساختش :

‪Origami lucky star instructions‬‏ - YouTube

هم ارزونه .. هم کار دست خودته .. هم چینیا به خوش شانسی آوردنش معتقدن .. هم وقتی جعبه رو باز کنه و ببینه پره ایناست و باید از لایه اینا کادوشو پیدا کنه جاله براش .. :)
کمی تمرین می خواد..

این خیلی چیز توپیه،هم شیکه هم جالب،اما تا مشکل،یکی اینکه یاد گرفتنش زمان میبره،مشکل دومی هم مثه اولش اینهکه من فقط تا فردا شب وقت دارم و یه جعبه به اون بزرگی حداقل روز زمان میخواد تا اینارو پرکنی باهش

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
اینم خوبه:

i491823_ssample.jpg

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
این خیلی چیز توپیه،هم شیکه هم جالب،اما تا مشکل،یکی اینکه یاد گرفتنش زمان میبره،مشکل دومی هم مثه اولش اینهکه من فقط تا فردا شب وقت دارم و یه جعبه به اون بزرگی حداقل روز زمان میخواد تا اینارو پرکنی باهش

یاد گرفتنش 10 دقیقه با ویدئو ها زمان میبره ..
ساخت هر کدوم هم 2 دقیقه .. 3 4 نفری بریزید سرش .. ارزش داره ولی !:)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

اسمش ستاره ی شانسه ...

اینم کلیپ طرز ساختش :

‪Origami lucky star instructions‬‏ - YouTube

کمی تمرین می خواد..

:specool::specool::specool::specool::specool:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بالا