• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساختن فایل 3gp برای 6230 (اُرژانسی)

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان و تشکر از توضیحات خوب آقایان من یه سوال داشتم اگه امکان داره خیلی سریع جواب

بدین ، چطوری و با چه برنامه ای میشه برای 6230 کلیپ درست کرد یا فایلهلی dat رو به 3gp تغییر داده که قابل

پخش با گوشی باشه ، چون من با برنامه mpegable X4 live این کارو انجام دادم ولی وقتی اونو به گوشی انتقال دادم

کار نکرد البته ظرفیت فایل حدود 4 مگ بود ، آیا ظرفیت بالا مشکل سازه ، با تشکر شهرام

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اينجا رو نگاه كن:
http://forum.persiantools.com/t14971.html

استاد xplod عزيز نيز تو يه تاپيكي يه نرم افزاري معرفي كرده بودند نمي دونم كجا بود اميدوارم لينكشو براتون بزارن ....براي لود فيلم يا...به گوشي بايد توجه داشته باشين كه فايل مورد نظر رو مستقيما بريزين روي مموري با BT يعني بلوتوث چون اگه بخواهيد از بافر گوشي استفاده كنيد روي 5 مگ ارور ميده ;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
همون نرم افزاری که خودت داری برای این کار کافیه. فایل ت رو با این مشخصات تبدیل کن. اين تنظيمات كلي ـه و توي هر نرم افزاري ميشه ازش استفاده كرد.

Vedio Size: sub-QCIF (128x96) o-
Video Codec: MPEG-4 or H.263 o-
Video Bit Rate: 64kbps o-
Frame Rate: 15 fps o-
ازAMR-WBاستفاده نكنAudio Codec: AMR (AMR-NB) o-
Audio Bit rate 12.2kbps o-

البته نرم افزارهای دیگه ای هم برای این کار هست. مثل Nokia Multimedia Converter و Quick Time Pro

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
آقا دست شما درد نکنه خیلی ممنون ، ولی اینور هم بگم که تو option های خود برنامه یه قسمت داره که از قبل

تنظیم شده واسه نوکیا که من اونو ندیده بودم ، البته تو همون قسمت برای سونی اریکسون ، موتورولا و سایر

گوشیها هم تنظیمات پیش فرض هستش ، اینو گفتم شاید دوستان هم مثل من این قسمت رو ندیده باشن :blush:

بالا