• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساختن يك سايت؟؟؟

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
اساتيد گرامي براي درست كردن سايتي با مشخصات زير چه امكاناتي نياز است؟؟

قابليت رجيستر كردن در سايت - لوگين كردن با اكانت - فرستادن پيام براي هر كاربر - داراي فرم ثبت نام

من بيشتر نظرم يك مورد آماده است. چنين چيزي اصلا هست؟؟؟؟

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
دیگه چه امکاناتی برای سایت مدنظرتون هست (برای تصمیم گیری در زمینه انتخاب مناسب تر و بهتر برنامه مورد نیاز).

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آخه قابلیت ثبت نام همه جا هست
باید ببینیم که سایت شما قراره چه سرویسی ارائه بده
ممکنه اونجوری سیستم های آماده و حتی رایگان موجود باشه
که با سادگی ای که شما فرمودید حتما هست
و اگه چیز خاصی بخواید باید نوشت
البته مطمئنم با این آماده ها مشکل شما حل میشه ولی اگه خواستی اختصاصی بنویسی من در خدمتم

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6

voltan

Guest
لایک‌ها
2
خوب قراره اونجا اعضا ثبت ناک کنن بعد چی بشه؟ توی انجمن پست بزنن؟ خبر بخونن؟ فایل دانلود کنن؟ عکس ببینن؟
حتی هسته ی زوپس هم که هیچ چیز اضافی همراهش نیست تمام این امکانات رو داره یه مقدار بیشتر توضیح بدین

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
متشكر و سپاسگذارم از اينكه سوال من رو بي جواب نذاشتيد . انصافا تو هيچ جا به اندازه اينجا راحت نبودم و خوشحالم از اينكه اينجا اينقدر افراد متخصص و باسواد داره .

مورد درخواستي من دقيقا اينه:

فرض كنيد شما رييس يك گروه هستيد و در گروه شما تعداد n نفر عضو هستند . شما مي خواهيد مشخصات هر يك از اعضاي گروه را در يك حساب كاربري براي او در يك سايت تعريف كنيد و اين كار فقط توسط مدير اين سايت صورت مي گيرد يعني خود افراد نمي توانند به خودي خود در اين سايت ثبت نام كنند و فرمي براي اين كار در اختيار كاربران آزاد نيست .
مدير اين سايت پس از وارد كردن مشخصات اين افراد بايد بتواند پيغام هايي را براي هر كدام از اين افراد در صفحه مخصوص به خودش قرار دهد يعني تقريبا شبيه كنترل پنل اين فروم . اين سايت انجمن يا فروم ندارد و قابليت ارسال خبر نامه براي اعضا از طريق اي ميل مهيا باشد. سايت مورد نظر امكانات عمومي سايت هاي معمولي را هم داشته باشد.

اميدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم .

بالا