• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساختن view(همراه با دستمزد)

sogoli

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
يه پروژه هست که اگر تمايل داريد بفرماييد
يه نرم افزار مالي هست که نياز به ساخت يک view با چندين فيلد اطلاعاتي از اون دارم.
توضبيح اينکه ديتابيس اون sql هست که ديتاديکشنري ازش ندارم ....حال بايد براساس نياز من که يکسري فيلدهاي اطلاعاتي هست (مانند مقدار فروش / نام مشتري/تاريخ و...) يک view برام بسازيد
فکر مي کنم کساني که به sql مسلط هستند و سيستمهاي مالي رو ميشناسند بتوانند به من کمک کنند

چند نکته...
1- کار بصورت پروژه اي هست يعني اينکه شمابايد اينکار رو بصورت حضوري در محل شرکت (تهران) انجام دهيد.
2-هزينه اين کار بصورت نفرساعتي پرداخت خواهد شد و شما پيشنهاد خود را در اين زمينه بفرمائيد.
3-کلا کار بدين شکل هست که من يکسري شاخص kpi به شما مي دهم(مثلا مقدار فروش) و شما ميبايست در قالب يک يا چند view انرا بسازيد و تحويل دهيد.البته app و ديتابيس سيستم مالي در اختيار شما هست .
4-همانطور که قبلاعرض کردم ديتاديکشنري وجود ندارد و شما براساس شناختي که از سيستمهاي مالي داريد و روشهاي ديگر ، بتوانيد اين view بسازيد.
5-بدليل وجود پروژه هاي مشابه، درصورت خروجي خوب شما اين همکاري ادامه پيدا خواهد کرد.

بالا