• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت آرشیو اختصاص برای وردپرس

omidgs

Registered User
لایک‌ها
8
سلام من یه سایت با وردپرس دارم که زیر دسته های زیادی داره
مثلا دسته اصلی هرمزگان دو زیر شاخه به نام های میناب و بندر عباس رو داره و بندرعباس هم خودش دو زیر دسته به اسم گلشهر و امیر آباد داره پس یعنی گلشهر در مرحله اول زیر مجموعه بندرعباس و در مرحله دوم زیر مجموعه هرمزگان هستش
در حالت عادی وقتی روی شاخه هرمزگان کلیک میکنی همه مطالب زیر دسته ها هم به طور در هم زیخته توی آرشیو نمایش داده میشه
من میخوام صفحه آرشیو اینطوری عمل کنه وقتی کاربر روی دسته اصلی هرمزگان کلیک کنه فقط اسم و لینک زیر شاخه های اون بندر عباس و میناب نمایش داده بشه و مطالب رو نمایش نده . وقتی کاربر بندر عباس رو انتخاب کرد زیر دسته های اون یعنی گلشهر و امیر آباد نمایش داده بشه و وقتی کاربر گلشهر رو انتخاب کرد اون وقت مطالب دسته نمایش داده بشه .

دوستان کسی این کد رو داره و یا تا میتونه بنویسه ممنون میشم جواب بدید
در ضمن نمیخوام کد ها شامل اسم دسته یا آی دی دسته و... باشه یه کد یا افزونه ای که کلی باشه و همه بخش های سایت رو در بر بگیره
اینم یه مثال
http://www.farzandanezahra.com/inde...t&view=category&layout=blog&id=68&Itemid=2125

Last edited:

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
همیشه یک دمو بزار تا درست دقیق جواب بگیری عزیز.....

omidgs

Registered User
لایک‌ها
8
پست رو ویرایش و مثال و نمونه رو هم بهش اضافه کردم

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
من تا اونجای که فهمیدم میخای بقل سایت یک منوی ارشیوی مانند باشه اگر حدسم درست باشه باید با استفاده از html و تگ هاش این کار کرد و داخل اینتر نتی سرچ کنی چیز های خوبی به دست میاری

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام من یه سایت با وردپرس دارم که زیر دسته های زیادی داره
مثلا دسته اصلی هرمزگان دو زیر شاخه به نام های میناب و بندر عباس رو داره و بندرعباس هم خودش دو زیر دسته به اسم گلشهر و امیر آباد داره پس یعنی گلشهر در مرحله اول زیر مجموعه بندرعباس و در مرحله دوم زیر مجموعه هرمزگان هستش
در حالت عادی وقتی روی شاخه هرمزگان کلیک میکنی همه مطالب زیر دسته ها هم به طور در هم زیخته توی آرشیو نمایش داده میشه
من میخوام صفحه آرشیو اینطوری عمل کنه وقتی کاربر روی دسته اصلی هرمزگان کلیک کنه فقط اسم و لینک زیر شاخه های اون بندر عباس و میناب نمایش داده بشه و مطالب رو نمایش نده . وقتی کاربر بندر عباس رو انتخاب کرد زیر دسته های اون یعنی گلشهر و امیر آباد نمایش داده بشه و وقتی کاربر گلشهر رو انتخاب کرد اون وقت مطالب دسته نمایش داده بشه .

دوستان کسی این کد رو داره و یا تا میتونه بنویسه ممنون میشم جواب بدید
در ضمن نمیخوام کد ها شامل اسم دسته یا آی دی دسته و... باشه یه کد یا افزونه ای که کلی باشه و همه بخش های سایت رو در بر بگیره
اینم یه مثال
http://www.farzandanezahra.com/inde...t&view=category&layout=blog&id=68&Itemid=2125

باید به صورت دستی ایجاد کنی

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
میتونم دینامیک بنویسم که اتوماتیک اینجوری بشه
پیغام خصوصیتون رو چک کنید.

بالا