• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت انیمیشن بوسیله نرم افزار maya

igw.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدون شک یکی از برنامه هایی که در زمینه ی انیمیشن سه بعدی حرف اول رو می زنه مایا هستش.

مایا در ساخت انیمیشن های چون کارخانه ی هیولاها و شرک 1 و2

و ساخت جلوه های ویژهای چون :hell boy,mask,Spyderman1,2,3

تاثیر بسیار زیادی داشته است.

اگر شما دوشت دارید به تنهایی یا به صورت گروهی با این نرم افزار کار کنید.به این وبلاگ سری بزنید:

www.ir3d.blogfa.com

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
بدون شک یکی از برنامه هایی که در زمینه ی انیمیشن سه بعدی حرف اول رو می زنه مایا هستش.

مایا در ساخت انیمیشن های چون کارخانه ی هیولاها و شرک 1 و2

و ساخت جلوه های ویژهای چون :hell boy,mask,Spyderman1,2,3

تاثیر بسیار زیادی داشته است.

اگر شما دوشت دارید به تنهایی یا به صورت گروهی با این نرم افزار کار کنید.به این وبلاگ سری بزنید:

www.ir3d.blogfa.com

سلام دوست عزیز.
با اونکه من زیاد 3dکار نیستم و تجربیات من تو اون زمینه اصلا قابل ذکر نیست باید بگویم که:
چرا ما فقط فکر می کنیم که شرکت های خارجی از یک نرم افزار استفاده می کنند. ثالثا الان همه دارند میرند softimage xsi البته از خیلی وقت هست که رفتند و واقعا موتور رندر خفن کولاکی داره.
بسیاری از افکت ها تو نرم افزار های دیگه ای انجام میشه.
اینا رو گفتم که بگویم خودتون را تو یک نرم افزار محدود نکنید.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز.
با اونکه من زیاد 3dکار نیستم و تجربیات من تو اون زمینه اصلا قابل ذکر نیست باید بگویم که:
چرا ما فقط فکر می کنیم که شرکت های خارجی از یک نرم افزار استفاده می کنند. ثالثا الان همه دارند میرند softimage xsi البته از خیلی وقت هست که رفتند و واقعا موتور رندر خفن کولاکی داره.
بسیاری از افکت ها تو نرم افزار های دیگه ای انجام میشه.
اینا رو گفتم که بگویم خودتون را تو یک نرم افزار محدود نکنید.

تایید میشه:rolleyes:

من خودم هم 3DS Max و هم Maya و هم Cinema4D رو بلدم و الانم مثل دوستمون XSI میخونم:cool:

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

من هم با نظر دوستان موافقم

نرم افزار های 3d با هم مرتبط هستند

اما یه آدم حرفه ای فقط با یک نرم افزار مثلا 3d max یا maya ,..... و با کمی ذوق و خلاقیت می تونه کار خوب انجام بده
اما کارهای بزرگ رو با maya و نرم افزارهای جانبی زیاد می سازن مثل کارهایی که شما اسمشون رو بردید

اگه می خوای 3d کار کنید یه نرم افزار انتخاب کنید و سعی کنیدتو اون حرفه ای بشید فرقی نمیکنه

اگر هم فکر می کنی مثلا یه نرم افزار ضعیفتر از اون یکی مثلا 3d maxضعیفتر از maya است و ... بهتری یه سری
سایت www.cgtalk.com بزنی و قسمت گالریش رو ببینی نظرت عوض میشه

igw.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر

بالا