• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت اپلیکیشن اندروید

seocommunity

Registered User
لایک‌ها
17
درود خدمت شما دوستان !

ui مربوط به این اپلیکیشن برای شما ارسال می شه به واسطه psd

این اپلیکیشن که نیاز داریم به شرح زیر می باشد :

۱. مطالب وب سایت رو از rss وب سایت بخونه
۲.مجموعه بندی داشته باشه ( منظور منو ) ها هست
۳.بشه نظرات داخل هر پست گزاشت
۴.یک موقعیت برای نمایش بنر داشته باشه که بشه تغییرش داد ( مثلا ۳ الی ۴ تا بنر داشته باشیم رندوم اینا بزاریم برای تبلیغات )
۵.دو تا شاید صفحه استاتیک داشته باشیم شایدم نه
۶.آخرین مطالب رو نوتوفیکشن بزنه ( و بشه برای تمام کاربرانی که این اپ رو دارند نیز نتوفیکشن زد مثلا یک پیغام رو فرستاد براشون )

دوستان یک مشکل در این وسط هست :

۱. می خوایم در سطحی باشه که در بازار و مارکت های دیگر منتشر بشه
۲. آر اس اس سایت ۳ تا مطالب آخر نمایش می ده ولی شاید در روز ۳۰ الی۴۰ مطالب هم وب سایت داشته باشه پس باید جوری بشه که فقط به اینرت وصل شد برای کاربر ارسال نشه مطالب دیگر نیز نمایش داده بشه در روز به عبارتی هیچ مطالب یاز بین نره
۳.باید تا حدودی به حریم شخصی کاربر احترام بزاره از جمله تنظیماتش
۴. سیستم مدیریت محتوای من جوملاست و باید نظراتش به کامنت های خود جوملام متصل بشه که من از جوملا مدیریت کنم
۵.وب بروزر نمی خوام بلکه مخلوطی از هر دو می خوام ( یعنی آوردن ترافیک زیاد برای وب سایتم )

لطفا دوستان قیمت ارزان بدهند و نمونه کار با کیفیت خوب ui نیز بسیار ساده هست

دوستان عزیز بنده خودم دارای تیک اندروید هستم و چنین اپی کار بسیار کاری داره و به علت زیاد شدن متشریانمون در این بازه زمانی دونبال یک همکار دیگه هستیم که یک سری از کارا به صورت همکاری با هزینه مناسب انجام بدیم

منتظر نظراتتون هستم با تشکر

seocommunity

Registered User
لایک‌ها
17
درود عزیز شما قیمت پیشنهادتون رو و پلن هاتون پ خ کنید حتما در صورتی که بتونیم همکاری کنیم در خدمتم شما هستم با تشکر از شما

بالا