به نام خدای من و تو
درود بر تمامی دوستان خوب دهکده ی اپل
قصد دارم تجربیات و آموخته های چند ساله ی خودم رو در زمینه ی اپل و محصولاتش با بقیه به اشتراک بزارم و کمک کنم تا کار با این محصول بینظیر بیش از پیش برای همه راحت تر بشه.
و مبلغی ناچیز به عنوان هدیه بگیرم.( چون تجربه بهم نشون داده تا پول نگیری کسی با جدیّت دنبال یادگیری نمیره )
من با اپل آیدی شروع میکنم.
متقاضیان دریافت اپل آیدی ، ایمیلشون و پسورد پیشنهادی اپل آیدیشون (پسورد باید شامل حرف و عدد باشه و اولین حرف به صورت کپیتال یا بزرگ باید باشه و بیشتر از 8 کاراکتر باشه.مثال Persian2030) رو بعلاوه شماره پیگیری واریزی مبلغ 50006000 تومان به شماره کارت 6104337122036526
بانک ملت به نام محمدصالح بیگمرادی رو واسم پ .خ کنند.
تا ظرف 24 ساعت اپل آیدی ساخته شده معتبر آمریکا واسشون ساخته و فرستاده بشه.
توضیحات :
از ایمیلی که قبلا در ساخت اپل آیدی استفاده شده نمیشه دوباره استفاده کرد ، اگه حتی آیدی به مرحله ساخت هم نرسیده و ناقص باشه.
مواردی که علاوه بر ایمیل و پسورد باید بفرستید واسم.
1 . نام و نام خانوادگی
2 . تاریخ تولد به صورت میلادی
درود بر تمامی دوستان خوب دهکده ی اپل
قصد دارم تجربیات و آموخته های چند ساله ی خودم رو در زمینه ی اپل و محصولاتش با بقیه به اشتراک بزارم و کمک کنم تا کار با این محصول بینظیر بیش از پیش برای همه راحت تر بشه.
و مبلغی ناچیز به عنوان هدیه بگیرم.( چون تجربه بهم نشون داده تا پول نگیری کسی با جدیّت دنبال یادگیری نمیره )
من با اپل آیدی شروع میکنم.
متقاضیان دریافت اپل آیدی ، ایمیلشون و پسورد پیشنهادی اپل آیدیشون (پسورد باید شامل حرف و عدد باشه و اولین حرف به صورت کپیتال یا بزرگ باید باشه و بیشتر از 8 کاراکتر باشه.مثال Persian2030) رو بعلاوه شماره پیگیری واریزی مبلغ 5000
بانک ملت به نام محمدصالح بیگمرادی رو واسم پ .خ کنند.
تا ظرف 24 ساعت اپل آیدی ساخته شده معتبر آمریکا واسشون ساخته و فرستاده بشه.
توضیحات :
از ایمیلی که قبلا در ساخت اپل آیدی استفاده شده نمیشه دوباره استفاده کرد ، اگه حتی آیدی به مرحله ساخت هم نرسیده و ناقص باشه.
مواردی که علاوه بر ایمیل و پسورد باید بفرستید واسم.
1 . نام و نام خانوادگی
2 . تاریخ تولد به صورت میلادی
Last edited: