• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت سایت مپ در صورتی که سیستم وبلاگدهی اتوماتیک سایت مپ میسازه ؟

mboy2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام ، سیستمی که وب من روشه رزبلاگه و رزبلاگ سایت مپ اتوماتیک به این صورت میسازه site.rozblog.com/sitemap.xml ، حالا من میخوام سایت مپ جدا بسازم و تو آپلودسنتر سایتم که میشه up.site.rozblog.com آپ کنم و با متانیم به موتور های جست و جو معرفی کنم ، همچین چیزی ممکنه ؟ امکان داره موتور های جست و جو همون سایت مپی رو که رزبلاگ میسازه بشناسن ؟

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
خودش سایت مپ درست می کنه.. .. یه هفته طول می کشه تا بیاد به چزخه وب...

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام ، سیستمی که وب من روشه رزبلاگه و رزبلاگ سایت مپ اتوماتیک به این صورت میسازه site.rozblog.com/sitemap.xml ، حالا من میخوام سایت مپ جدا بسازم و تو آپلودسنتر سایتم که میشه up.site.rozblog.com آپ کنم و با متانیم به موتور های جست و جو معرفی کنم ، همچین چیزی ممکنه ؟ امکان داره موتور های جست و جو همون سایت مپی رو که رزبلاگ میسازه بشناسن ؟

آدرس سایت مپی که وبمستر معرفی میکنید باید روی دامنه خودتون باشه و نمیتونید از سایت دیگه ای نقشه سایت رو معرفی کنید پس بهتره از همون استفاده کنید به احتمال زیاد نباید مشکلی داشته باشه

mboy2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من می تونم رو ساب دامین وب آپ کنم سایت مپ رو یعنی up.site.ir ، اشکالی نداره ؟؟ ( رزبلاگ هاست میده رو دامین وب ( ساب دامین ) ) به خاطر همین چیز ها سیستم سایت سازه نه وبلاگ دهی

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
من می تونم رو ساب دامین وب آپ کنم سایت مپ رو یعنی up.site.ir ، اشکالی نداره ؟؟ ( رزبلاگ هاست میده رو دامین وب ( ساب دامین ) ) به خاطر همین چیز ها سیستم سایت سازه نه وبلاگ دهی

نه مشکلی نداره همین کارو بکنید

بالا