• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت صفحه لوگین

agric

Registered User
لایک‌ها
1
چجوری میشه یه صفحه Login برای یه دایرکتوری ساخت بصورتیکه با گرفتن یه یوزرنیم و پسورد مشخص اجازه ورود به اون دایرکتوری رو بده.

agric

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی هیچکس بلد نیست؟

virus20o2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین روش برای ساخت همچین صفحه ای استفاده از برنامه ی Dreamweaver از محصولات نرم افزاری Adobe هستش.

برای این کار اول شما باید دیتابیس خودتون رو درست کنید من در زیر یک مثال ساده می زنم :

1- یک Table به نام User می سازیم و بعد 3 فیلد با نام های Id با خاصیت Auto increament (اگه اشتباه نکنم , اسمش الان یادم رفته ) - username ( برای نامهای کاربری ) - Password ( برای ذخیره رمز عبور ) قرار می دهیم

خوب در حال حاضر ساخت بانک اطلاعاتی ما به پایان رسیده است.

وارد برنامه ی Dreamweaver می شویم از بالا گزینه ی Site و سپس Manage Site رو انتخاب می کنیم و طبق نیازمان فرم ها رو پر می کنیم.

نکته : ( یادتون باشه که حتما نوع سرور مورد استفاده را از نوع PHP Mysql انتخاب نمایید پس از انجام کارهای فوق یک صفحه New (PHP) باز می کنیم و سپس در سمت راست در پنجره ی Application اولین Tab ( دیتابیس را انتخاب می کنیم) و بعد از آن New Database میکنیم و مشخصات Database را وارد می کنیم برای مثال نام ارتباط : localhost - نوع سرور از نوع Localhost - نام دیتابیس : ali - نام کاربری دیتابیس : Root - نام رمز عبور دیتابیس : root

بعد از عملیات فوق می بایستی از سمت چپ به جای گزینه ی Common گزینه ی Application را انتخاب نمایید و سپس می بایست یک فرم را ایجاد کرده و بعد از آن یکی از گزینه های جدید که مربوط به Login User هستش رو انتخاب می کنی و به همین راحتی ظرف چند دقیقه می تونی یه Login بسازی بعد می تونی تعریف کنی که اگه Login موفقیت آمیز بود به چه صفحه ای بره و اگه موفقیت آمیز نبود به چه صفحه ای بره و از این حرفا...

اگر بازم مشکلی داشتی به گو تا باز کمکت کنم.
بای

ocarina3

Guest
لایک‌ها
0
آره شاید بشه با DW براحتی ایجاد کرد...
اما اکیداً توصیه میکنم این صفحه لاگین رو حتماً خودتون بسازید ... چون با خیلی چیزا که برای برنامه نویسی (فکر کنم واسه PHP میخوای) لازمه آشنا میشی
و یک فرایند آموزشی خیلی مفیده..
با سشن ، بانک اطلاعاتی،وغیره.... سر و کار داره

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
چجوری میشه یه صفحه Login برای یه دایرکتوری ساخت بصورتیکه با گرفتن یه یوزرنیم و پسورد مشخص اجازه ورود به اون دایرکتوری رو بده.
شما اینطوری نمیتونی بسازی , شما بهتره از اسکریپت های آماده که برا این کار درست شده استفاده کنید .
یه اسکریپت هست به همون صورتی که شما میخواید , یوزر رو عضو میکنید بعد یوزر میتونه به محتوای خاصی دسترسی داشته باشه , و حتی میتونید چندین گروه تعریف کنید که بعضی گروه ها به محتوای بیشتری دسترسی داشته باشن .
متاسفانه اسم اسم اسکریپت یادم رفته , خودتون یه سرچ بکنید اگه چیزی پیدا نکردید , بگید من میزارم ;)

agric

Registered User
لایک‌ها
1
متاسفانه اسم اسم اسکریپت یادم رفته , خودتون یه سرچ بکنید اگه چیزی پیدا نکردید , بگید من میزارم

ممنون میشم اگه لطف کنی.

بالا