• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت فرم جستجو

sinazn

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به اساتيد
من يك صفحه دارم كه پسوند اون asp هست
و با كدهاي ساده asp يك فرم جستجو درست كردم يعني يك اسم رو توي يكtext box مينويسم بعد يك دكمه submit رو ميزنم فرم از توي يك ديتا بيس نام مورد نظر رو برام پيدا ميكنه.

آيا راهي هست كه من روي دكمه submit كليك نكنم و مثلا مثل vb از خاصيت keypress تكس باكس استفاده كنم كه هر وقت نام مورد نظر تموما در باكس نوشته شد بدون زده دكمه submit كا رجستجو انجام بشه

ممنون ميشم

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
یعنی شما به صورت همزمان میخواهید حرف که زده شد، کار جستجو انجام شه ؟ و همینطور که حروف بیشتری زده میشه، جستجوی جدید انجام شه؟
برای این کار نیاز به AJAX و جاوا اسکریپت دارید.

histamin

Registered User
لایک‌ها
1
اگه asp.net استفاده می کنی میشه با ms ajax ای که خود مایکروسافت ارائه داده این کار رو انجام بدی
http://ajax.asp.net

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظرم دوست ما داره از asp کلاسیک یا همون asp 3 استفاده میکنه وگرنه پسوندش aspX میبود .
در ضمن احتمالا اینقدر ها هم قضیه پیچیده نیست دوستمون میتونه فرم رو بااینتر سابیمت کنه و اینکه حتی میتونه با دکمه Tab یا هر دکمه دیگه ای این کار رو بکنه که به onkeypress جاوا اسکریپت نیاز داره در ضمن اگر بخواد میتونه با خروج از اون فیلد توسط اون فرم سابمیت بشه بازم جاوا اسکریپت لازم داره ، بر فرض محال اگر اتوکامپلیت هم برای فیلدش بخواد ajax برای asp 3 وجود داره که میتوه استفاده کنه .

الیته من مصرا به ایشون توصیه میکنم به asp.net روی بیاره !

بالا