• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت نقشه gps و استفاده از ان در ppc برای هر نقطه از جهان توسط برنامه OziExplorerCE

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام با این روشی که در زیر توضیح میدم .میتوانید نقشه هر نقطه ای از جهان را روی پاکت پیسی داشته باشید و از اون استفاده کنید.:happy:

ابتدا این برنامه ها را دانلود کنید:

1-- آخرین نسخه از برنامه 2.31 OziExplorerCE که باید روی گوشیتون نصبش کنید (اگه نسخه جدید تر هم باشه بهتره)

mm1n.jpg

2— برنامه gMapMaker برای دانلود نقشه از سرور گوگل(نصب بر روی کامپیوتر)

3 – برنامه img2ozf: برای تبدیل نقشه های گرفته شد توسط برنامه gMapMaker به نقشه قابل اجرا بر روی برنامه OziExplorerCE (نصب بر روی کامپیوتر)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راهنمای کار با برنامه gMapMaker :

توجه:
بعد از نصب برنامه فایل gMapMaker.exe.config را از اینجا دانلود کرده و در پوشه نصب برنامه جایگزین فایل اصلی نمایید

1.JPG

1. انتخاب محل ذخیره تصاویر: یک آدرس را انتخاب کنید. بهتر است که از یک پوشه برای اینکار استفاده کنید.(نامی را که برای فایلتان در نظر میگیرید. در ادامه کار به هیچ عنوان نمیتوانید تغیر دهید)
  2. تعداد فایل دانلود : انتخاب اینکه فایل دانلودی به چند قسمت تقسیم شده و دانلود شود.
  3. انتخاب محدوده نقشه: با کلیک بر روی این دکمه پنجره ای مانند پنجره زیر نمایش داده میشود در این پنجره محدوده نقشه را مشخص کرده (مانند تصویر نقشه تهران) و سپس دکمه select map را کلیک کنید.
    2.JPG
  4. مقدار زوم: در این قسمت مقدار زوم بر روی نقشه را انتخاب می کنید. مقدار 16 مناسب میباشد. هر چه این عدد بیشتر باشد حجم نقشه بیشتر میشود.و کمتر بودن آن از کیفیت نقشه کم میکند
  5. نوع نقشه:همین مقدار را انتخاب کنید (نقشه راه ها به صورت شما تیک خواهد بود)
  6. فرمت تصویر:همین مقدار را انتخاب کنید. (نسبت به موارد دیگر حجم کمتر و کیفیت بالا تری دارد)
  7. برای دانلود نقشه شهر های بزرگ بهتر است فایل نقشه به 4 یا 6 قسمت تقسیم شود
  8. همین مقدار را انتخاب کنید (این مقدار متناسب با کار ما میباشد)
  9. بعد از تنظیم تمامی مقادیر فوق بر روی دکمه go کلیک کنید تا بر نامه شروع به دانلو نقشه محل مورد نظر نماید.
کمی صبر کنید( با یک خط 64 زمانی حدود 30 دقیقه. البته بستگی به بزرگی نقشه دارد) تا کار برنامه تمام شود. در پایان درون پوشه ذخیره باید فایل تصاویر + یک فایل با پسوند *.map وجود داشته باشد . توجه داشته باشید در این مرحله به هیچ عنوان نام فایل های موجود در پوشه را تغییر ندهید

------------------------------------------------------

راهنمای کار با برنامه img2ozf :

3.JPG

کار با این برنامه ساده است . در تصویر نشان داده شده است.
فقط زمانی که این برنامه را نصب کردید. فایل lpng.dll در محل نصب برنامه کپی کنید.

مقصد ذخیره فایل ها را یک پوشه انتخاب کنید. در پایان کار: یک یا چند فایل با پسوند *.ozfx3 و یک فایل با پسوند *.map خواهید داشت (توجه داشته باشید به هیچ عنوان نام این فایلها را تغیر ندهید). این فایل ها را به پوشه \Storage Card\OziExplorer 2\Maps (محل نصب برنامه در گوشی )انتقال دهید.

-------------------------------------

به همین سادگی کار تمام شده است.:happy:

و در پایان ما رسما به شما حال دادیم :lol:

-------------------------------------
از مزایای این نقشه ها میتوان به::rolleyes:

1. کیفیت بالاتصویر.
2.دقت کالیبراسیون بالا
3. جزییات دقیق اشاره کرد (در نقشه تهران جهت خیابان ها . پمپ بنزین. اماکن به خوبی روی نقشه مشخص شده اند)
4.قابلیت ساخت نقشه برای هر نقطه از جهان .در صورتی که بر روی سرور گوگل موجود باشد
5. حجم کم نقشه ها
و.....
-----------------------------
از دوستانی که نقشه شهر های مختلف را به این روش درست میکنند .خواهش میکنم نقشه ها را در همین قسمت جهت استفاده بقیه قرار دهند.:cool:

Last edited:

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10
محل قرار دادن نقشه های ساخته شده gps به این روش
:eek::eek::eek::eek:

شهر اهواز(اما حیف که حدود 80 درصد شهر داره)
شهر تهران (نقشه کامل و با کیفیت شهر تهران با حجم حدود 26 مگابایت)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
روش استفاده:
بعد از دانلود فایل نقشه آن را از حالا زیپ خارج کرده. و فایلهای درون پوشه با پسوند های *.map و *.ozfx3 را بهStorage Card\OziExplorer 2\Maps پوشه \
(محل نصب نرم افزار بر روی پاکت پیسی ) انتقال دهید
موفق باشید.

Last edited:

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10
تصاویر نمونه نقشه»

اهواز:

Ahvaz.jpg

تهران:

Tehran.JPG

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سعید جان ممنون بخاطر زحمتی که میگشی

پست های شما هم محفوظ هست عزیز

اگر امری داشتی در خدمتم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
نقشه تهران رو کسی درست نکرده ؟

rezayarr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از دوست خوبمون آقا سعید بابت آموزش ساخت نقشه‌های گوگلی

چطور میشه نقشه ماهواره ای گوگل رو با Lable همون برچسبهای که اسامی خیابانها و مکانها رو مشخص کرده دانلود کرد.

با تشکر از پاسخ دوستان

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام و تشکر از دوست خوبمون آقا سعید بابت آموزش ساخت نقشه‌های گوگلی

چطور میشه نقشه ماهواره ای گوگل رو با Lable همون برچسبهای که اسامی خیابانها و مکانها رو مشخص کرده دانلود کرد.

با تشکر از پاسخ دوستان

دقیقا منظور سوالتون نفهمیدم:(
این برنامه نقشه. اسم خیابون و اماکن را به صورت تصویر ذخیره میکنه. یعنی شما نمیتونید روی نقشه اسم یک خیابون یا یک مکان سرچ کنید.

rezayarr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا منظور سوالتون نفهمیدم:(
این برنامه نقشه. اسم خیابون و اماکن را به صورت تصویر ذخیره میکنه. یعنی شما نمیتونید روی نقشه اسم یک خیابون یا یک مکان سرچ کنید.

با سلام و تشکر از پاسخ سریع شما

به تصویر زیر توجه کنید. با اینکه تصویر ماهواره ای تهران است ولی اسامی خیابانها در اون مشخص شده و اصطلاحاً لیبل داره. ولی من هنوز نتونستم با هیچ یک از برنامه های موجود نقشه ماهواره ای رو با لیبلهاش دانلود کنم و فقط خود نقشه ماهواره ای دانلود میشه.

آیا تا به حال دوستان تونستن که نقشه ماهواره ای رو با برچسب های مربوطه دانلود کنن. چطور و با کدام برنامه.

با تشکر​

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10

با سلام و تشکر از پاسخ سریع شما

به تصویر زیر توجه کنید. با اینکه تصویر ماهواره ای تهران است ولی اسامی خیابانها در اون مشخص شده و اصطلاحاً لیبل داره. ولی من هنوز نتونستم با هیچ یک از برنامه های موجود نقشه ماهواره ای رو با لیبلهاش دانلود کنم و فقط خود نقشه ماهواره ای دانلود میشه.

آیا تا به حال دوستان تونستن که نقشه ماهواره ای رو با برچسب های مربوطه دانلود کنن. چطور و با کدام برنامه.

با تشکر​

به این تصویر نگاه کن یک قسمت از نقشه تهرانه که با این برنامه دانلود شده. اسم خیابون ها . نام پارک. و جهت خیابون با فلش مشخص شده. منظورتون همینه؟
attachment.php

فایل های ضمیمه

• 1.png
    1.png
    7 KB · نمایش ها: 145

rezayarr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به این تصویر نگاه کن یک قسمت از نقشه تهرانه که با این برنامه دانلود شده. اسم خیابون ها . نام پارک. و جهت خیابون با فلش مشخص شده. منظورتون همینه؟
attachment.php

سلام و تشکر از پیگیری شما

این نقشه منظور من نیست

narmak2.png

به این نقشه دقت کنید که با gmapmaker گرفته شده ولی لیبل نداره و اسام خیابانها و امکان هم مشخص نیست

narmak3.png

حالا به این تصویر با صفحه خود گوگل درست شده دقت کنید که اسام خیابانها و مکانها رو بر روی نقشه ماهواره‌ای داره

narmak4.png

حالا من دنبال برنامه ای هستم که بتونم نقشه ای ماهواره ای رو با لیبل هاش دانلود کنم.

ممنون میشم دوستان از تجربیاتشون بگن

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10
حق با شماست در حالت Terrain این برنامه نمیتونه لیبل ها رو دانلود کنه(البته دانلود میکنه و لی به صورت بلوک های جدا از هم داخل یک پوشه دیگه سیو میکنه:( )

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
ممنون تاپیک جالبی هست من نقشه اغلب شهرهای ایران رو در در فرومم گذاشتم اگر خواستید لینکش رو بدم.;)

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون تاپیک جالبی هست من نقشه اغلب شهرهای ایران رو در در فرومم گذاشتم اگر خواستید لینکش رو بدم.;)

سلام .
این فروم شماست. فروم جالبی دارید. در زمینه ppc که واقعا فعاله:happy:

اما برای نقشه ها فقط دوتا مساله هست.
1. نقشه هایی که به این روش برای نسخه سیمبین این برنامه ساخته شده است روی نسخه ویندوز موبایل جواب نمیدن.:eek:
2. نقشه هایی که داخل نت برای این برنامه هست معمولا کیفیت پایینی دارن و معمولا مشکل کالیبراسیون دارند. ولی در کل بهتر از نداشتن نقشه هست.:blush:

اگه مدیر اجازه بدن .خوشهال میشم نقشه ها را اینجا بزارید. منم به پست اول اضافشون میکنم.

در ضمن اگه برنامه ساخت نقشه برای این برنامه را هم دارید. اینجا بزاریدش ممنون میشم. تو سایتتون دیدمش ولی موفق به دانلودش نشدم.:hmm:

موفق باشید

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
بله ممنون لطف دارید:D
می دونم ماله سیمبیان روی ویندوز موبایل کار نمیده برای همین گفتم.
2. نقشه هایی که داخل نت برای این برنامه هست معمولا کیفیت پایینی دارن و معمولا مشکل کالیبراسیون دارند. ولی در کل بهتر از نداشتن نقشه هست.
دلیلش نسبتا قدیمی بودن برنامه هست ولی خیلی قویه.

خب من چند تا نقشه رو براتون آپلود کردم : نقشه راه های ایران + نقشه اصفهان + نقشه کیش
همچنین برنامه جانبی استفاده در کامپیوتر منظورتون همین بود دیگه؟

فایل های ضمیمه

• Esfahan.part1.rar
    1.4 MB · نمایش ها: 56
  • Esfahan.part2.rar
    1.3 MB · نمایش ها: 44
  • Iran map.part1.rar
    1.4 MB · نمایش ها: 50
  • Iran map.part2.rar
    1 MB · نمایش ها: 50
  • Kish.part1.rar
    1.4 MB · نمایش ها: 20
  • Kish.part2.rar
    584.8 KB · نمایش ها: 16
  • OziExplorer3.95.4s_funbox.part1.rar
    1.4 MB · نمایش ها: 35
  • OziExplorer3.95.4s_funbox.part2.rar
    1.4 MB · نمایش ها: 30
  • OziExplorer3.95.4s_funbox.part3.rar
    1.4 MB · نمایش ها: 31
  • OziExplorer3.95.4s_funbox.part4.rar
    1.4 MB · نمایش ها: 26

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10
بله ممنون لطف دارید:D
می دونم ماله سیمبیان روی ویندوز موبایل کار نمیده برای همین گفتم.

دلیلش نسبتا قدیمی بودن برنامه هست ولی خیلی قویه.

خب من چند تا نقشه رو براتون آپلود کردم : نقشه راه های ایران + نقشه اصفهان + نقشه کیش
همچنین برنامه جانبی استفاده در کامپیوتر منظورتون همین بود دیگه؟

مرسی
اون برنامه جانبی کامپیوتر که گذاشتی ناقصه. قسمت پنجمش رو هم میخواد

sin_shin_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیز
متاسفانه من فقط نقشه گرافیکی تبریز رو می تونم دانلود کنم(google map) و بقیه google hybird , google satellite , google terrain رو نمی تونم یعنی دانلود می کنم اما وقتی باز میزکنم صفحه سیاه میاره یا اینکه نصف و نیمه میاره کسی میدونه مشکل از کجاست؟اگه کسی تونست لطفا آپلود کنه بقیه هم استفاده کنن

بالا