• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت همچین سایتی

voxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا . من از چند نفر پرسیدم در مورد این که همچین سایتی میخواهم پیاده سازی کنم . گفتن که باید با وردپرس راه اندازی بشه
من بدون دانش میتونم بسازم این سایت رو ؟ یا اگر نه هزینش چقدره ؟ ممنون
این سایت : وکیل

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام،

بدون هیچ دانشی امکانش نیست اما این مسیر رو برید میتونید بسازید:
برای راه اندازی میتونید از جایی که فضای وب و دامنه خریداری میکنید درخواست کنید که برای شما وردپرس را نصب و تحویل بدند (البته بعضی شرکت ها رایگان انجام نمیدن).
برای مدیریت وب سایت نیاز هست با وردپرس و نحوه کارش آشنا بشید ، برای اینکار بهتره از اینجا استفاده کنید.
وقتی آموزش رو دنبال کردید و نصب قالب رو یاد گرفتید، میتونید قالب سایت معرفی شده توسط خودتون رو از اینجا دانلود و نصب کنید.
(نسخه انگلیسی قالب رو از اینجا میتونید دانلود کنید)

موفق باشید

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
اگر منظورتون قالبش هست که نمی دونم رایگانش شاید باشه هزینه طراحیش هم اگه اختصاصی باشه +300 هزار تومن میشه
اگر قالب رایگان غیر این مورد گفته شده هم بخواید که زیاده نصب وردپرس آسان هست قالبم که روش نصب میشه آموزش هاش داخل اینترنت هست

voxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوستان ولی این قالبی که معرفی کردید با قالب این سایت خیلی تفاوت داره هرکسی میتونه مثل سایت وکیل طراحی کنه پ.خ بده متشکرم

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ممنون دوستان ولی این قالبی که معرفی کردید با قالب این سایت خیلی تفاوت داره هرکسی میتونه مثل سایت وکیل طراحی کنه پ.خ بده متشکرم
دقیقا خودشه
هی من میگم شفاف سازی نکنم، نمیزارید :دی :D
این قالب :
http://vakileman.com/wp-content/themes/showcaser.zip
دقیقا از خود سایت دان میکنی :دی :D

aryafz

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
سایت 100 % وردپرس هستش
طراحی اون هم خیلی خرج نداره ....برای شروع یه هاست 1 گیگ یا نهایت 2 گیگ کافیه ....یه دامین می خواین:4000
وردپرس هم + قالب رایگانه
فکر نکنم بیشتر از 30 تومن هم خرجتون بشه (البته به جز تبلیغ)...که اونم می تونین با بک لینک و یا شبکه های اجتماعی تبلیغ کنید

voxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون رفقا
من این قالب رو دانلود کردم و اونی نیست که در این سایت هست
مثلا فوتر ، سمت راست سایت، هدر ، منو ، و اون پرچمها و . . . . خلاصه هیچکدوم توش نبود
کی میتونه یه قالب اینطوری برام بیاره بالا ؟ پخ بده

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
ممنون رفقا
من این قالب رو دانلود کردم و اونی نیست که در این سایت هست
مثلا فوتر ، سمت راست سایت، هدر ، منو ، و اون پرچمها و . . . . خلاصه هیچکدوم توش نبود
کی میتونه یه قالب اینطوری برام بیاره بالا ؟ پخ بده
سلام
اگر منظورتون پست بنده است، دقیقا بنده آدرس قالب سایتی رو که معرفی کردید دادم.
بخش هایی رو که در حال حاضر ذکر کردید و میفرمایید در اون وجود نداره ، مدیریت سایت وکیل هم آماده بدست نیاورده اند، همون قالب رو ویرایش و شخصی سازی کردند.
بنده میتونم براتون بالا بیارم اما برای اینکه تاپیک تجاری نشه لطفا به بنده پیغام خصوصی بدید.

بالا