• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت يك فرم ثبت نام ساده

alonelytree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساخت يك فرم ثبت نام ساده

با سلام خدمت دوستان عزيز و هم چنين مدير محترم ....

من در حال طراحي صفحات يك سايتي هستم كه همه صفحه هاش رو در كامپيوترم طراحي كرده ام و مي خواهم يك دامين و هاست بخرم و تبديل به وب سايتش كنم ولي يه مشكل كوچيك دارم....من صفحه ي فرم رو ساختم كه يه چيزيه مثل اين:
http://www.karyabihadi.com/htm/index.htm

حالا مي خوام بدونم چطوري وقتي كسي اين فرم رو پر مي كنه و دكمه ي submit رو مي زنه مشخصاتش به دست من برسه ؟
همينطور كه مي بينيم اين سايت داري يك صفحه به نام saver داره كه اطلاعات از طريق اون به مدير مي رسه...
اگه امكان داره من رو راهنمايي بفرماييد......

از مديران و بزرگان سايت خواهش ميكنم كه به من كمك كنيد چون خيلي گيرم

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
شما هم باید یه زبان داینامیک مثل php یا asp ویا ... بلد باشی تا با استفاده از اون بتونی اطلاعات پست شده توسط فرم رو یا به خودت ایمیل بزنی یا توی بانک اطلاعاتی ذخیره کنی.

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
بعد از اینکه ویزیتور روی دکمه submit کلیک میکنه اطلاعات ارسال میشه به یک برنامه (میتونه به زبانهای مختلف مثل cgi یا asp یا php یا ... نوشته شده باشه) این برنامه اطلاعات رو پردازش، ذخیره یا ارسال میکنه (ممکنه ترکیبی از اینها باشه). بعداً برنامه دیگه ای از این اطلاعات استفاده میکنه.

در مورد این سایتی که شما ذکر کردید. فرم مزبور اطلاعات رو به یک برنامه ارسال میکنه. برنامه اطلاعات رو در بانک اطلاعات ذخیره میکنه. از طرفی فرم دیگه ای هم در سایت هست که بشه اطلاعاتی که افراد از طریق این فرم ارسال کردند رو جستجو کرد. اون فرم اطلاعات رو به برنامه دوم که جستجو هست ارسال میکنه و اون برنامه با گشتن در بانک اطلاعات سایت نتایج رو بر میگردونه.

اگه بخشی از نوشته من نامفهوم هست بگید تا توضیح بدم.

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بالا