من هم باید بگویم که یک فروم بسیار ساده با asp classic نوشته ام. البته بسیار ساده. و از دو ایده ای که گفته اید راه دوم را رفته ام. یعنی یک تیبل دارم برای اولین پستهای یک تاپیک و یک تیبل هم دارم برای باقی پست ها. هر کس تاپیک جدیدی باز کند یک رکورد در تیبل تاپیک افزوده می شود. و هر کس پستی در آن تاپیک بزند پستش در جدول پست ها به همراه آی دی تاپیک ذخیره می شود. برای نمایش یک تاپیک هم ابتدا اولین پست را از جدول تاپیک ها و سپس باقی پست ها را از جدول پست ها (پست هایی که با آی دی پست اول مطابقت دارند) طبق تاریخ ارسال ردیف می کنم.
کاربر ها هم یک صفحه مدیریت برای خود دارند برای عوض کردن ایمیل و پسورد و عکس.(البته پاسخ ها برای افراد ایمیل نمی شود و همچنین نتوانستم یک سیستم خوب برای آپلود عکس و سنجش اندازه اش پیاده کنم.)
چون فرومم بازدید کننده ای ندارد و بجز امتحان های خودم محکی نخورده نمی توان گفت سرعت کم می شود یا نه..
ولی به نظر من باز کردن یک تیبل برای یک تاپیک کار اشتباهی است.( مگر اینکه متخصصان فروم بگویند جدول بیشتر بهتر از رکورد بیشتر است) . ولی من فکر نکنم فرقی کند. کار دیتا بیس همین ذخیره کردن است. فکر کنم حداکثر 60.000 جدول می توانیم داشته باشیم در دیتابیس و هر جدولی 6.000.000.000 رکورد ( اگر اشتباه می کنم اصلاح کنید) . پس محدودیتی نیست. یعنی اگر روزی 1.000.000 پست هم ارسال شود یک جدول برای 16 سال کفایت می کند. کل پست های همین پی تی عزیز تا کنون 884,511 است. پس بهتر است انرژی خود را بیهود روی تولید جداول نگذارید. و برای جدا سازی انجمن ها از هم و تاپیک ها از هم فقط چند فیلد با آی دی اضافه کنید.
تمام این ها نظر شخصی و احتمالاً غلط من بود.