• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت يك فروم با asp.net

reja48

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به تمامي دوستان و برنامه نويسان asp.net
من مي خواستم از دوستاني كه در زمينه ساخت فروم با asp.net فعاليت كرده اند و يا اطلاعاتي دارند كمك بگيرم.
البته بعضي دوستان پيشنهاداتي درباره ساخت فروم با php داده اند اما از آنجايي كه من با asp.net قبلا كار كرده ام بيشتر علاقه مندم كه با asp.net اين كار را بكنم.
قبلا از همكاري همه شما دوستان عزيز متشكرم.

shimakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من هم شدیدا در پی این هستم که خودم فروم درست کنم
همه می گن وقتی فروم آماده هست چرا آدم خودشو خسته کنه !!!:wacko: ؟؟؟
خوب واضح است که اول باید دیتا بیس طراحی بشه دو تا ایده وجود داره یکی اینکه برای هر تاپیک یک table طراحی بشه و دیگری اینه که تمام سوالها و جوابهای همه تاپیکها در یک table واحد قرار بگیرند به نظرم روش دوم خیلی بهتره اما نکتش اینه که از یک روش کد دهی مناسب برای مجزا کردن تاپیکها و سوالها وجوابهاشون باید استفاده بشه طوری که مثلا از طریق کد یک جواب بفهمیم که متعلق به کدوم سؤال و کدوم تاپیک هست!!!
طراحی دیتابیسش کار سختی نیست ولی مرحله اصلی طراحی خود فروم و امکاناتی هست که می خواهیم به اون فروم بدیم مثل اوریتور یا مخصوصا قسمتی که شما باید مشخص کنید تعداد رنکها به چه صورت به هر کاربر اختصاص پیدا کنه و ....که خوب اینها کمی کار رو دشوار می کنه....
نگاهی به invision plus.com بندازید ایده می گیرید...
دوستانی که فروم طراحی کردند حتما ما رو از دانش خودشون باخبر کنون ممنون می شیم:D

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اینکه همه سوال جواب ها تو یک تیبل باشه باعث کند شدن سرعت نمیشه؟
فکر کن مثلا بعد از مدت زیادی 1 میلیون سوالو جواب داشته باشیم که خیلی رسیدن بهش سخت نیست

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
یک بار این مبحث در همین انجمن انجام شده و تا جاهایی هم پیش رفته ، تا جایی که یادمه داشتیم رو یمدل آبجکت اورینتد اش بحث میکردیم که یهو معلوم نشد چی شد و مبحث عقیم موند ! اگر خیلی مایلید لطفا کمی وقت بذارید و با جستجو اون تاپیک چند صفحه ای رو پیدا کنید ، مطالبش رو مطالعه کنید و اگر چیز جدیدی به ذهنتون میرسه یا سوالی دارید تش اضافه کنید .

درضمن به جز برای تمرین ! درست کردن یه فروم که کم کم 100 نسخه ! دات نتی از آبکی تا خیلی کاردرستش وجود داره و خیلی هاشم اپن سرس اه کار بسیار غیر منطقی اه !

اگر فقط فروم لازم دارید میتونید مثلا community server رو دانلود کنید ، اگرچه نسخه جدیدش دیگه اپن سرس نیست ولی امکانات فوق العاده ای داره !

درضمن حتی اگر میخواید فروم خودتون رو داشته باشید (؟!) بهتره که یک اپن سرس خوبش رو پیدا کنید و رو یاون کار کنید ! حتی برنامه نویس های بزرگ هم قبل ازشروع یک پروژه دنبال سرس آمادش میگردن ! (جالبه ؟! )

reja48

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از همه شما دوستان به خاطر راهنماييها تون.
همونطور كه گفتيد فروم آماده زياد هست. اما در واقع ساخت فروم موضوع پروژه پايان ترم منه و من نمي خوام كه فقط يك فروم آماده رو تحويل بدم بلكه مي خوام با جزييات و نحوه ساخت اون هم آشنا باشم.

reja48

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک بار این مبحث در همین انجمن انجام شده و تا جاهایی هم پیش رفته ، تا جایی که یادمه داشتیم رو یمدل آبجکت اورینتد اش بحث میکردیم که یهو معلوم نشد چی شد و مبحث عقیم موند ! اگر خیلی مایلید لطفا کمی وقت بذارید و با جستجو اون تاپیک چند صفحه ای رو پیدا کنید ، مطالبش رو مطالعه کنید و اگر چیز جدیدی به ذهنتون میرسه یا سوالی دارید تش اضافه کنید .

درضمن به جز برای تمرین ! درست کردن یه فروم که کم کم 100 نسخه ! دات نتی از آبکی تا خیلی کاردرستش وجود داره و خیلی هاشم اپن سرس اه کار بسیار غیر منطقی اه !

اگر فقط فروم لازم دارید میتونید مثلا community server رو دانلود کنید ، اگرچه نسخه جدیدش دیگه اپن سرس نیست ولی امکانات فوق العاده ای داره !

درضمن حتی اگر میخواید فروم خودتون رو داشته باشید (؟!) بهتره که یک اپن سرس خوبش رو پیدا کنید و رو یاون کار کنید ! حتی برنامه نویس های بزرگ هم قبل ازشروع یک پروژه دنبال سرس آمادش میگردن ! (جالبه ؟! )

با تشكر از شما دوست عزيز.
اگه مي شه راجع به اينكه چطوري ميتونم فروم cummunity server رو دانلود كنم بيشتر توضيح بده. و اصلا آيا الان اجازه اين كار رو ميده؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله به سایتش برید و نسخه آخرش رو دانلود کنید !
فکر میکنم که سایتش رو اشتباهی رفتید http://communityserver.org/ اه اگر برید توی .com اش میخواد بهتون یه هاست بفروشه که این برنامهخ روش نصبه ! و اون پولی اه !

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
من هم باید بگویم که یک فروم بسیار ساده با asp classic نوشته ام. البته بسیار ساده. و از دو ایده ای که گفته اید راه دوم را رفته ام. یعنی یک تیبل دارم برای اولین پستهای یک تاپیک و یک تیبل هم دارم برای باقی پست ها. هر کس تاپیک جدیدی باز کند یک رکورد در تیبل تاپیک افزوده می شود. و هر کس پستی در آن تاپیک بزند پستش در جدول پست ها به همراه آی دی تاپیک ذخیره می شود. برای نمایش یک تاپیک هم ابتدا اولین پست را از جدول تاپیک ها و سپس باقی پست ها را از جدول پست ها (پست هایی که با آی دی پست اول مطابقت دارند) طبق تاریخ ارسال ردیف می کنم.
کاربر ها هم یک صفحه مدیریت برای خود دارند برای عوض کردن ایمیل و پسورد و عکس.(البته پاسخ ها برای افراد ایمیل نمی شود و همچنین نتوانستم یک سیستم خوب برای آپلود عکس و سنجش اندازه اش پیاده کنم.)
چون فرومم بازدید کننده ای ندارد و بجز امتحان های خودم محکی نخورده نمی توان گفت سرعت کم می شود یا نه..
ولی به نظر من باز کردن یک تیبل برای یک تاپیک کار اشتباهی است.( مگر اینکه متخصصان فروم بگویند جدول بیشتر بهتر از رکورد بیشتر است) . ولی من فکر نکنم فرقی کند. کار دیتا بیس همین ذخیره کردن است. فکر کنم حداکثر 60.000 جدول می توانیم داشته باشیم در دیتابیس و هر جدولی 6.000.000.000 رکورد ( اگر اشتباه می کنم اصلاح کنید) . پس محدودیتی نیست. یعنی اگر روزی 1.000.000 پست هم ارسال شود یک جدول برای 16 سال کفایت می کند. کل پست های همین پی تی عزیز تا کنون 884,511 است. پس بهتر است انرژی خود را بیهود روی تولید جداول نگذارید. و برای جدا سازی انجمن ها از هم و تاپیک ها از هم فقط چند فیلد با آی دی اضافه کنید.
تمام این ها نظر شخصی و احتمالاً غلط من بود.

reja48

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله به سایتش برید و نسخه آخرش رو دانلود کنید !
فکر میکنم که سایتش رو اشتباهی رفتید http://communityserver.org/ اه اگر برید توی .com اش میخواد بهتون یه هاست بفروشه که این برنامهخ روش نصبه ! و اون پولی اه !

از شما دوست عزيز خيلي ممنونم. به آدرسي كه گفتي رفتم و
Download Community Server Personal Edition (.NET v2.0)​
رو دانلود كردم. بعد هم آن را نصب كردم. فكر مي*كنم الان بتوانم با اين سورسي كه در اختيار دارم بفهمم كدنويسي هاش به چه صورت بوده و همونقدر كه لازم دارم رو پياده سازي كنم. چون اون چيزي كه دانلود كردم خيلي چيزهاي ديگه علاوه بر فروم داره.

بالا