• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت کتابچه جملات کاربردی ایتالیایی

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
خیلی از مواقع، چندتا جمله کاربردی توی مسافرت یا توی چتهای اینترنتی کار ما رو راه میندازه. من یه سری از جملات و لغتهای ایتالیایی رو که اغلب موارد لازم میشه رو براتون به صورت یه کتابچه آماده کردم، که اگه یه مقدار وقت بذارید، میتونید خیلی راحت اونو بسازید. این کتابچه به راحتی توی جیب پیرهن جا میشه و میتونید همه جا با خودتون ببریدش. هرچند تهیه این کتاب وقت زیادی از من گرفت، اما امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره:blush: .

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
برای شروع کار فایل زیر رو دانلود کنید.

http://italian.hemmat.info/Italianpocketbook.zip

یه فایل به فرمت PDF هست که شامل دو صفحه است. صفحه اول شامل متن کتابه و به شکل زیر هست:

PAGE1.JPG

از این صفحه یه پرینت ترجیحا رنگی بگیرید. حالا مطابق دستور العمل صفحه دوم اونو تا و قیچی کنید، تا کتابچه آماده بشه.

PAGE2.JPG

فایل صوتی جهت یادگیری تلفظها رو هم به زودی براتون میذارم، تا تو تلفظ جملات مشکلی نداشته باشید:happy: .

سیامک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاوه عزیز سلام
مدیر سایت شهر مجازی پارسیان ازت دعوت کرده که اونجا هم آموزش بدی و کاربران رو به چالش بکشونی
ببین اگه وقت کردی این مطالب رو اونجا هم بنویس
ممنونم

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
واقعا عالی بود
thankyou.gif

:blush:

کاوه عزیز سلام
مدیر سایت شهر مجازی پارسیان ازت دعوت کرده که اونجا هم آموزش بدی و کاربران رو به چالش بکشونی
ببین اگه وقت کردی این مطالب رو اونجا هم بنویس
ممنونم

اونجا هم در خدمتتون هستیم. گفتن ساعت به ایتالیایی اختصاصا برای اونجا نوشته شده:happy:
شما اونجا آیدی تون چیه؟

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
فعلا یه قسمتی از تلفظهای کتاب رو آماده کردم که براتون میذارم. بقیه اشم بزودی!

مبانی
اعداد

سیامک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا