• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت Installer‌در VB6 ‌( نياز به راهنمايي )

rf

Registered User
لایک‌ها
5
(به دليل عدم توجه به اين بخش آوردمش)
من با vb6 برنامه مي نويسم. حالا مي خوام براي يكي از برنامه هام يك installer بسازم (با Inno) كسي برنامه اي سراغ داره كه تمام فايل هايي رو (مانند dll & OCX) كه برنامه براي اجرا به اونها نياز داره رو مشخص بكنه؟

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از rf :
من با vb6 برنامه مي نويسم. حالا مي خوام براي يكي از برنامه هام يك installer بسازم (با Inno) كسي برنامه اي سراغ داره كه تمام فايل هايي رو (مانند dll & OCX) كه برنامه براي اجرا به اونها نياز داره رو مشخص بكنه؟

من ندارم شرمنده كاكو

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
لطفا عنوان تاپيك رو مرتبط با موضوع انتخاب كنيد تا دوستان منظور شما رو متوجه بشن .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از rf :
به Package and Deployment Wizard خود VB اسم پروژه رو میدی و تمام فایهای مورد نیاز به برنامه نصب اضافه میشه و شما میتونی همون جا اسم و مسیر نصب اونها رو ببینی.
اگه تو فوروم برنامه نويسي بخش VB درباره Package and Deployment Wizard بگردی قبلا دربارش صحبت شده.

بالا