• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سازدهنی 10 سوراخه حرفه ای Hohner ساخت آلمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سازدهنی در رده حرفه ای هست کلیدش هم C هست , سازدهنی ده سوراخه هم که خب مختص بلوزه !!
خودم از اینجا گفتم برام بگیرن Hohner 565 Cross Harp MS-Series Harmonica: Shop Folk & Traditional Instruments & Other Musical Instruments | Musician's Friend
58 دلار , البته حتما یه ده درصد هم مالیات داشته , خلاصه زیر 64 دلار بعیده به دست کسی برسه .
مشاهده پیوست 82365مشاهده پیوست 82367مشاهده پیوست 82368مشاهده پیوست 82365
و اما دلیل فروش ! ما دیگه گیتار پدرمونو در اورده حسو حال ساز دیگه ای نیست , ولی اگه میخواستم ساز دیگه ای بزنم حتما میرفتم سراغ این ساز , صدای عالی , کوچیک , هر جا ادم میتونه ببرتش , قیمت پایین , ادم یه گیتار خوب بخواد بگیره دو سه هزار دلار باید پول بده , ولی با این 60 70 دلار قشنگ میشه یه سازدهنی حرفه ای گرفت.
کورس های اموزشی زیادی هم دارم که به راحتی گیر نمیاد , اونا رو هم باهاش میدم
بدون احتساب پول پست با این قیمت دلار کسی بخواد بگیره 120 تومنی پاش در میاد !! با پول پست که دیگه بالای 200 هزار تومن

فروخته شد

Last edited:

pouyakhani

Registered User
لایک‌ها
2
بنده قصد زدن تو سر مال ندارم.
یکی از دوستام همینو البته 135th anniversary رو پارسال گرفت 35 !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بنده قصد زدن تو سر مال ندارم.
یکی از دوستام همینو البته 135th anniversary رو پارسال گرفت 35 !
خب برادر خودت میگی پارسال !! البته همون پارسالم 60 دلار بود , از پارسال تا حالا هم قیمت دلار دوبرابر شده !!
زیر 58 دلار هم جایی گیر نمیاد
اونی که گرفته 35 مطمعنا یه مدل دیگه بوده.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
هنوز موجوده
بازم میگم ارزونترین قیمت این سازدهنی حدود 60 دلاره , که به ایران برسه زیر 150 تومن فکر نمیکنم کسی بفروشه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

زحمت کشیدی برادر !! نوشته موجود نیست !! قیمت یحتمل مال زمانیه که دلار هزار و خورده ای بوده !! این قیمت گیر اوردی خودم ازت میخرم !! :دی سازدهنی 60 دلاری !! دلار 1900 تومن !! 81 تومن؟؟؟
الان سازدهنی marine band بالای 70 تومنه توی بازار !! سازدهنی که به دلار سی و خورده ای دلاره !!
البته اینم چاره زده 40 تومن !! البته موجودم نیست !!
آلات موسیقی :: ساز دهنی :: ساز دهنی Marine Band 1896 - چاره: فروشگاه اینترنتی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا