• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سازنده ی NFS Most Wanted جدید مشخص شد

arton

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2012
نوشته‌ها
496
لایک‌ها
36
محل سکونت
TehraN
MostWanted_69958_screen.jpg


Electronic Arts امروز اعلام کرد Need for Speed Most Wanted جدید در حال ساخت توسط استدیوی سازنده ی Burnout یعنی Criterion Games است. هیچ اطلاعات دیگری از بازی منتشر نشده فقط اولین تصویر از بازی که بیشتر روی تعقیب و گریز با پلیس ها تمرکز دارد.

NFS Most Wanted در سال 2005 و توسط EA Canada عرضه شد و در هنگام لانچ(عرضه) به گرمی از آن استقبال شد. EA تایید کرده Most Wanted ـی جدید در کریسمس سال جدید و به احتمال زیاد چهار ماه اول سال عرضه خواهد شد.

NFS Most Wanted دومین فرانچایز ریسینگی خواهد بود که EA در طول این سال ها ریبوت می کند. اولین ریبوت بازی Need for Speed: Hot Pursuit بود که در سال 2010 عرضه شد. اطلاعات بیشتر از این بازی در تاریخ June 4 ساعت 1 بعد از ظهر و طی نمایشگاه E3 2012 منتشر خواهد شد.

EA بعد از پرده برداری از NFS Most Wanted جدید تاریخ عرضه ی بازی SimCity را نیز فوریه 2013 اعلام کرد. Maxis در حال ساخت SimCity توسط موتور بازی سازی جدید خود به نام GlassBox است. این موتور جدید به سازندگان این اجازه را می دهد تا جاده های خمیده را وارد بازی کنند. این بازی برای اولین بار در این سری از تکنولوژی 3D به طور کامل استفاده خواهد کرد.


منبع
 

tarashee

Registered User
تاریخ عضویت
26 فوریه 2011
نوشته‌ها
2,085
لایک‌ها
174
محل سکونت
shiraz
ایول ...
هیچی به پای این بازی نمیرسه ....3بار سری اولش رو بازی کردم ..:D
 

بن دائم

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 می 2012
نوشته‌ها
116
لایک‌ها
11
به نظر من NFS دیگه داره بی مزه میشه . بهتره سازندگان سری بازی های NFS یه فکری برای جذاب تر شدنش بکنن .
 
بالا